Söndag

Sami kom ju hem igen i går kväll efter ca 45 minuters försening. Jag tillbringade kvällen i soffan och kollade på Robinson.

Vi kom i säng vid halv tolv tiden, passade på att ställa fram klockan innan jag somnade. Det märktes att det hade varit en tung/lång dag för min man för jösses vad han snarkade. Jag puttade på honom massor men det "sket" han i.

I dag har vi jag/vi varit ute och kört. Vi åkte till min kompis Anneli och fikade. Eftersom hon bor i Saltsjö-Duvnäs så vart det en tur genom stan. Jag fick köra Hornsgatan, Södermälarstrand, Stadsgårdsleden.Fikastunden varade ett par timmar. Det var jättekul att träffas, det är några år sedan. Det roliga med oss är att när hon bodde i Örebro träffades vi oftare än nu när vi bor i samma stad. Det ska bli ändring på det nu. Så fort jag har mitt körkort så kommer hon önska att hon bodde kvar i Örebro. HAHA

Snart är det inte så lång tid kvar till halkbanan. Det ska bli så kul, jag tycker det är jättekul att slira och sladda.

Nu ska vi snart kolla på Wipeout och skratta i en timme innan vi ska kolla på Van Veeteren.


Trött, trött och så är jag trött

Jag är otroligt trött idag. Det blev inte så många timmar sammanhängande sömn i natt. Sami och jag gick och la oss vid 12-tiden och strax efter det ringer Carro och ber mig komma ut med mitt visakort. Ok, sagt och gjort det var ju bara klä på sig och gå ut i kylan för att lösa ut fröken från taxi´n. Lösa och lösa, hon har ju pengar på sitt konto men taxi020 tar inte electron kort vilket Carro har.

Efter den utflykten var det lite svårt att somna om, sista  gången jag kollade på klockan var den 02.37. Vaknade igen klockan 5 när Sami skulle upp. Jag passade på att gå på toa och sen krypa ner i sängen igen. Efter mycket om och men så somnade jag om igen. När jag vaknade igen var klockan 08.30, då insåg jag snabbt att det var lika bra att gå upp.

Terese var snäll och gick ut med hunden på morgonrundan.

Efter frukost och fika gick jag och Terese till Morfar. Han satt och åt när vi kom. När han var klar satte vi honom i rullstolen och gick ut i friska luften. Vi gick en stund utomhus innan han började klaga på att han frös. Vi gick även ett par varv inne i SKHLM.

Terese "svek" mig för en kompis så jag och morfar gick upp till honom och fikade. Vi satt och "pratade" nån timme innan det var dags för mig att röra mig hem igen.

Carro har dragit iväg på korgen med sina jobbarkompisar. 

Om 1 1/2 timma landar Sami på svensk mark igen.

 

Jag ser det snöar det var väl roligt .............eller inte

Vilket jävla skitväder, det har snöat i stort sätt hela eftermiddagen nu. Vi skottade framsidan för en halvtimme sedan då hade det redan kommit ca 1dm. Det är inte ok längre. Nu ska det vara vår. I går såg jag att scillan (stavning?) började komma upp.

Vi svullade med taco´s till middag, mmmm va gott det var. Om en stund ska vi plocka fram godiset, det är ju Let´s Dance final i kväll.

Carro kom hem i ca en timme innan hon åkte iväg igen.

I morgon ska jag till morfar och va med honom ett tag, så mamma och pappa har fått "ledigt".

Sami flyger till Finland vid 8-tiden i morgon bitti, sen kommer han hem igen vid 20-tiden på kvällen. Min svärfar ska gifta sig. S åker dit med sin syster.

FÖRLÅT SUSSI !!!!!!! Jag hade gärna varit med dig på bil besiktningen idag om jag hade vetat om det. Du måste ringa nästa gång. Eller kanske du kan följa med mig när det är dags...........
Jag lovar att ta med bullar.

 VILL HA VÅR!!!!!!

SOLIGT IDAG!!!!!!!!

I går slutade Terese efter lunch, så med andra ord kom hon hem ganska tidigt. Jag stekte pannkakor till henne som hon skulle ha med sig i matsäck till Romme.

Jag hade tänkt att köra i går kväll men jag hade för ont för det.
I morse gick lilla fröken upp riktigt tidigt eftersom dom skulle samlas i skolan klockan 6. Hon fick skjuts av en kompis som också skulle dit så hon slapp gå.

I dag har hon ringt några gånger för att tala om att hon lever, det går tydligen riktigt bra för henne att åka snowboard.
Jag tror att dom skulle vara hemma vid 20-tiden ikväll.

Jag och min kära granne tog en promenad med Zita i solen idag, vi var ute och gick en 1 1/2 timme, jätteskönt var det.

Du som kallar dig Bloggare som kommenterar min blogg, du kan inte tänka dig att namnge dig??????
Du kanske skulle komma hem till mig en dag och kolla hur jag mår innan du snackar. Du har inte den blekaste aning och hur mycket och vilka värktabletter jag trycker i mig för att över huvud taget ska kunna fungera någorlunda. Vissa saker som jag gör här hemma gör jag för mitt eget välbefinnande. Det är tex inte "tungt" att gå ner till min morfar och sitta där å prata med honom en timme. Att ha min svärmor här en helg är inte heller jobbigt hon är faktisk självgående.
Att jag håller på att ta körkort ja, det kanske är ett problem för dig men det kommer att underlätta väldigt mycket för mig, eftersom då kan jag ta bilen till affären och handla och slipper bära matkassarna.
Jag försöker göra en hel del här hemma men väldigt ofta måste jag avbryta för att vila eller lämna över till mannen eller barnen så dom får slutföra jobbet.

Har du några fortsatta problem eller klagomål på mitt liv föreslår jag att du lämnar din mailadress och ditt namn så kan vi diskutera genom mail istället.


Onsdag,sol och kallt

Oj nu har jag missat att skriva, så det får bli en liten uppdatering nu. I måndags hade vi ett konstitueringsmöte hos våran ordförande i samfälldighetsföreningen här där vi bor. Jag blev vald till vice ordförande......ojoj. Mötet gick i allafall bra.


I går var Terese hemma från skolan pga vissa omständigheter som vi inte behöver gå in på här.


Vi tog en promenad i snålblåsten till morfar och hälsade på honom.Han blev jätteglad. Mamma och pappa var ju på sjukhuset och fick svar på pappas röntgen och prover. Röntgen var ganska bra, dom hade hittat några prickar men visste inte riktigt vad det var för något. Proverna var bra förutom att psa´t hade gått upp ytterliggare.

Läkaren skulle ringa på torsdag och talaom hur dom ska gå vidare med pappas yrsel.


I kväll ska jag på möte igen, det känns som livet bara består av möten just nu.

Terese slutar klockan 12 idag så hon kommer nog hem om en stund. Jag ska ställa mig och steka pannkakor åt henne om ett tag, hon ska ju åka till Romme med skolan i morgon. Dom har samling klockan 06.00, usch det är tidigt.

På lördag åker Sami till Finland över dagen, planet går 8.40 och han kommer tillbaka vid 21 tiden. Hans pappa ska gifta sig.

I morgon ska jag nog hälsa på morfar igen, jag känner att jag behöver hjälpa mamma lite så hon inte stressar ihjäl sig.  Hon är ju där nästan varje dag.

Snart ska jag gå ut med hunden på en promenad i solen.


Nu är det mycket...

Min kära svärmor har ju spenderat hela helgen här hos oss. Det är riktigt kul att ha henne här, hon är rolig. I går efter frukosten och fikat skjutsade vi hem henne till Sigtuna. Sen åkte vi vidare till Arlandastad, jag sprang in och köpte 2 tröjor till min bror. Vi åkte vidare till Rosersberg för att fira min bror som fyller år i morgon. Det blev det fika och en trevlig pratstund. Min svägerska Jana har börjat med scrappbooking, hon visade ett album som hon höll på med det var verkligen jättefint.

Innan vi åkte hem fick jag ett telefon samtal om att det skulle bli ett nytt föräldramöte kl 19 så det var bara till att åka hem.

När vi kom hem efter mötet var Carro hemma, hon hade haft "kalas" hemma hos sin pappa.
Som vanligt somnade hon på soffan och låg och sparkade mig i sömnen. Hon måste gilla soffan mycket.

Konstitueringsmötet som vi i styrelsen skulle ha i morgon är i flyttat tills i kväll, och på onsdag blir det ytterliggare ett nytt föräldramöte. Mycket möten blir det nu................inte roligt.

I morgon ska mamma och pappa till sjukhuset, pappa ska få svar på röntgen och dom senaste proverna. Usch det är nervöst.

Nu ska jag strax ta en promenad med hunden innan det är dags att fixa maten. Sami skulle jobba över ett par timmar. Carro har träning efter jobbet det har även Terese.


Lördag

I morse vart det uppstigning klockan 9. Jag vaknade av att svärmor låg nere i Terese´s rum och pratade med hunden.

Till frukost blev vi serverade kareliska piroger med äggsmör, riktigt gott.
När vi hade duschat och gjort oss klara gick vi till SKHLM. Terese var snäll och kom dit så jag fick lite sällskap. Vi gick runt i några timmar och kollade, svärmor shoppade loss en hel del.

När vi handlat klart så kom min älskade man och hämtade oss. Efter att ha släppt av oss hemma så skjutsade han hem Terese till hennes pappa.

Nu står potatisgratängen i ugnen och rostbiffen ligger i marinad.

Under tiden vi var i SKHLM så passade Sami på att ta årets första tur med hojen. Det blev en runda på Singelbulten, han är jätteglad nu.

I kväll blir det förmodligen ett på cider och en bastu, kanske tittar vi på Robinson vi får se.

I morgon ska vi skjutsa hem svärmor och sen kanske vi tar en sväng förbi brorsan om han är hemma. Vi måste ju gratta honom eftersom han fyller år den 24/3 och vi kan inte åka dit för jag har styrelsemöte då.

Svärmor är här

I dag gick jag och min granne en lite längre promenad med hunden. Vi gick till våra barns skola fram och tillbaka, riktigt skönt.
När jag kom hem igen så ringde svärmor och talade om att hon satt på tunnelbanan på väg hit. Så för min del var det bara att ta min "dramaten" och bege mig mot Skärholmen.

Mötte henne där och vi gick in på Kvantum och handlade. Tog även en tur in på bolaget och köpte lite vin och så var jag så snäll att jag köpte öl till min kära man.

Vägen hem var riktigt jobbig och tung.
Väl hemma så fikade vi och Terese kom förbi en snabbis och kollade på presenten som hon hade fått av Seija.

Nu sitter vi och kollar på Let´s Dance.
Just nu känner jag verkligen av veckan i Farsta, fy fan vad ont jag har. Det känns som det är nåt i nedre ryggen som sitter löst/snett, det stålar ner i benen. Jag har så ont så jag mår illa. Hoppas verkligen att det går över tills i morgon, eftersom svärmor har  bestämt att vi ska gå runt i SKHLM och kolla i affärer.

Nu ska jag återgå till min familj.

Trevlig helg!

Torsdag och snart helg igen

I dag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag är så trött och har så sjukt ont efter min vistelse i Farsta den här veckan.

Carro och jag tillbringade största delen av dagen med varsin dator i knät. Jag och min kära granne gick en promenad med hunden mitt på dagen. Det vart lite kallt när det snöade.

Nu är i alla fall Carro på jobbet, Sami och jag sitter/ligger i soffan med datorerna och väntar på att Sveriges värsta bilförare ska börja.

I morgon kommer förmodligen svärmor hit och är här med oss i helgen. Eventuellt ska hon ta med sig sitt ena barnbarn Hannah hit också. Svärmor har beställt en varm bastu till kvällen och det ska nog inte vara nåt större problem att fixa.

Terese är hos sin pappa den här veckan, hon kommer hit på måndag igen.

Nej nu är det ryggläge som gäller ett tag.

Utredning och möte

Den här veckan har varit fruktansvärd så här långt. Jag har ju tillbringat måndag och tisdag i Farsta på utredning via  Försäkringskassan. I går träffade jag först en läkare som knappt visste vad han skulle fråga och hur han skulle undersöka. Hela tiden frågade han sig själv: Vad ska jag göra nu?       Kul kille.

Efter honom träffade jag en arbetsterapeut , där fick jag göra olika övningar tex plocka ner grejer från hyllor och lägga i plastbackar. Sen fick jag sätta mig vid dator och skriva "fakturor".

I dag träffade jag först en socionom, jag hade behövt min man där som tolk för han pratade så dålig svenska (han var finsk) han ställde massor med konstiga frågor tex hur våran ekonomi är, hur mina föräldrars ekonomi är......å vad fan har mina föräldrars ekonomi med min sjukdom att göra?!

Den sista jag träffade i dag var sjukgymnasten, där skulle jag gå en sträcka fram och tillbaka på tid, gå upp och ner i trappan, upp och ner på en stepupbräda, sitta på en stol och resa mig upp under en minut. Sen var det flera andra övningar som var väldigt statiska som jag inte gjorde för jag vet att jag skulle få så jävla ont.

I morgon ska jag träffa psykologen sen är det socionomen igen efter det ska läkaren lämna sitt och gruppens utlåtande.

Nu på kvällen vart jag tvungen att springa iväg på ett möte som jag tyvär inte kan berätta om här just nu.

Jo innan mötet så körde jag/vi och hämtade Carro på jobbet, sen tog jag en sväng upp till mamma och pappa.

Nu är det dags för sängen eftersom jag ska vara i Farsta klockan 9.00 imorgon.

Snart är Carros 19 års dag över

Nu har alla gäster åkt hem. Oj oj oj va trött jag är nu, har skapligt ont nu också.
Dom som har varit här och grattat Carro är:
Min bror med alla barnen Stephanie, Kim,Fanny och Oliver. Min mamma och pappa. Carros kompisar Andreas, Marica och Tomas.

Andreas käkade middag med oss och efter maten kom våra kära grannar Hanna och Josefin och fikade med oss.

Med andra ord har det varit en väldigt trevlig dag. Jag tror att Carro är väldigt nöjd med sin dag. Nu har hon somnat på soffan igen.

Terese har tydligen åkt iväg till Heron City för att möta en kompis. Vi som är vakna här hemma kollar på Wipeout.

I morgon ska jag tillbringa min dag i Farsta för rehabutredning.

 

Carro 19 år idag!

I dag är det ingen vanlig dag för det är Carros 19 års dag HURRA HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!!!!!!!!

Lilla fröken somnade på soffan igår kväll vid 20.30 och snarkade för glatta livet. Hon vart nöjd med sin present i allafall och det är ju huvudsaken.

Nu är hon på träning och det är dags för mig och Sami att sätta igång med städningen här hemma så det är fint när gästerna kommer efter 14.00.


Nu är städningen klar och jag har hunnit springa igenom duschen. Nu väntar vi bara på födelsedagsbarnet och gästerna.
Min kära bror ringde precis, han och barnen var på väg dom skulle bara stanna till i SKHLM och handla lite först.
Carro skulle få skjuts hem från träningen så vi slipper hämta henne.Bullbak och presenthandling

Efter frukosten och kaffet i morse började jag med bullbaket. Det var lika bra att göra en dubbel sats så kanske det räcker till min födelsedag också.

Det blev i allafall en himla massa vaniljbullar.

Under tiden bullarna jäste åkte jag och Sami iväg till en affär på Norr Mälarstrand och köpte Carros present. Eftersom den var ganska dyr så får det bli en kombinerad födelsedags & student present.  Ingen idé för mig att tala om nu var det är för jag vet inte om hon har tid och läsa det här från jobbet.
Hon lär bli VÄLDIGT glad skulle jag tro.

Nu sitter vi i soffan och väntar in Melodifestivalen.

Det ska bli riktigt spännande att se vem/vilka som vinner ikväll.

Om en stund ska chipsen fram.

Nu har Carro kommit hem och öppnat sin present. Hon blev jätteglad.
En Nikon systemkamera blev det.Så nu är det bara till att hålla sig undan!


Helg igen

Va skönt i morse vaknade jag UTAN huvudvärk, vilken lycka!

Carro fick skjuts av Sami till jobbet i dag eftersom hon började klockan 8. Hon jobbar tydligen till 22.30 och börjar igen 8.00 i morgon bitti så hon sover kvar där.
Terese skulle sova hos en kompis i natt, dom ska till skolan i morgon tillsammans för det är öppet hus. Sen klockan 14 har hon innebandy match.

Jag har fixat 2 st cheesecake med krossad vit choklad idag. I morgon ska jag baka bullar och kanske lite kakor. På söndag fyller ju Carro 19 år!!!!!!!!!!

Jag ska sätta Sami på städningen i morgon så stannar jag på min plats i köket.

Nu sitter vi och kollar på Let´s Dance, ikväll MÅSTE det vara Elisabeth som åker ut annars är det konstigt. Dom andra 3 paren är ju grymma.


Jävla huvudvärk

Somnade med huvudvärk och vaknade med huvudvärk. Det sitter fortfarande i och jag har varit så slarvig och inte hämtat ut mina migräntabletter, så jag får nog skylla mig själv skulle jag tro. I dag hade jag verkligen behövt dom. Får se om vi åker till apoteket efter middagen och hämtar ut dom.

Ringde till Manpower för en stund sedan för jag ville veta vilka tider det är som gäller på mån-ons nästa vecka. På lappen står det bara 16/3 8.30 - 18/3 eftermiddag, det kunder ju vara kul att veta om jag ska ha med mig mat mm. Dom hade inte direkt nån koll det hade inte FK heller för den delen. Får se om jag kan få nåt bättre svar i morgon. Det börjar ju redan nu likna farsen med Alfta Rehab Center från förra hösten.

Nu har det snöat här i snart 2 dygn mer eller mindre, jag vill ha vår nu. Riktigt trött på snön är jag, Zita tycker iof att det är kul hon gör "hundsnöänglar". I dag var jag tvungen att klippa bort massa päls på hennes ben och tassar för det var så mycket snö som inte gick att ta bort. Det är ju lite tråkigt att hon ska behöva gå omkring med stora snöbollar som sitter fast på benen och tassarna.

Nu ska jag straxt sätta fart med maten det ska bli schnitzel, potatis, brunsås och ärtor.

Terese ska ta en runda med hunden. Carro är på jobbet och Sami slutar förhoppningsvis nu. Han ska till grannen ikväll och fixa lite.


Det gick jättebra

Min bilskolelärare kom som sagt hit hem och hämtade mig. Vi åkte mot Farsta men den här gången körde jag via Älvsjö. Sen var det vara för mig att köra efter alla skyltar. Vi tog en sväng förbi vägverket och övade lite parkering och backning.

På hemvägen blev det bla Enskede Gård och vidare hem. Jag fick bestämma vart jag ville sluta någonstans, så jag körde hem.
Resultatet av dagens körning är att jag behöver inte köra mer i bilskolan utan det räcker bra med det jag kör hemma. Sen köra halkbanan 20 april. Jag fick även komma ner till bilskolan och göra teorifrågorna på datan är GRATIS!!!!!!

Efter halkbanan så tyckte han att jag skulle boka skrivningen..............usch och fy.Det börjar kännas verkligt nu.

Jag måste säga att jag är ganska stolt över mig själv idag, läste precis på Aftonbladet att det hade varit 81 st olyckor på vägarna i Stockholm i dag och jag var INTE en av dom ändå har jag inget körkort ännu.

Nervös

Min körlärare ringde precis, jag trodde att han skulle ställa in lektionen idag eftersom det är sånt kaos i trafiken idag. Men icke han ville bara tidigarelägga lektionen 15 minuter. Det bästa av allt är att han kommer hem hit och hämtar mig så jag slipper pulsa i snön till Vårberg.

Lite nervös är jag ju med tanke på ALL SNÖ som har kommit och fortfarande kommer. Jag vet fortfarande inte vart vi ska köra någonstans idag så det ska bli spännande eller inte..........

Efter första lektionen så talade han ju om att vi skulle köra lite i Farsta men efter förra lektionen sa han inget.

När jag har kört klart  idag ska jag i allafall möta Carro i SKHLM för vi ska kolla runt lite på studentkläder till henne och så kanske vi ska käka lunch.

Jag måste springa igenom duschen nu innan min kördate kommer.

Skriver mer när jag är tillbaka hemma igen.

Ny vecka och "barnvakt"

I dag har jag "passat" morfar. Han skulle till logopeden och eftersom mamma och pappa var på sjukhuset så hjälpte jag till.
När vi (Carro va med) kom dit satt han i fåtöljen finklädd i ljusa snyggbyxor, skjorta och kofta. Så fin lilla morfar.

Vi tog på honom ytterkläderna och satte honom i rullstolen. Vi gick utevägen till Reagera kliniken, men det gillade han inte det var ju kallt tyckte han. När vi satt i väntrummet så frågade jag honom igen hur gammal han är, i dag svarade han 91 och en.......ok det blir ju 92 så det är ju rätt. Logopeden tyckte i allafall inte att morfar skulle behöva komma dit något mer eftersom det inte blir någon förbättring. Han skulle ju ha fått träffa en logoped direkt på sjukhuset efter hjärnblödningen så hade det kanske varit lite bättre.

Efterår gick vi hem till morfar, jag värmde mat till honom. Han äter som ett barn en hel del med fingrarna, med i och för sig så är ju det viktigaste att maten kommer i munnen.

Vi gick med honom ner till Eken på fikat sen skulle det visst vara bingo men det vet jag inte om han är med på.

I dag fick jag en kallelse från Manpower som ska göra en rehabiliterings utredning på mig genom försäkringskassan. Jag ska vara i Farsta från den 16/3-18/3. Fick även med ett frågeformulär om mina alkohol och drogvanor.........oj undrar vad jag ska svara på det.

Nu ska jag bara fixa klart middagen.

Söndag och Wipeout

I dag har vi varit ute och kört bil en hel del igen. Vi åkte till Tyresö för att fika hos Jullan & Annika, jätte trevligt det var länge sedan vi träffades. Vi blev kvar där några timmar.

På vägen hem så skickade Carro sms och frågade om vi ville komma och kolla på Andreas nya lägenhet. Sanningen kanske var att hon ville ha skjuts hem............
Vi snabbade oss hem för att gå ut med hunden för att sen åka vidare till Tullinge. Herregud vilken fin lägenhet han har Andreas, så himla snyggt renoverad. Grattis grattis!!!!!!!

Väl hemma igen fixade vi ordning maten och käkade.

Nu har vi kollat på första avsnittet av WIPEOUT, fan va kul det var.

Sami och jag har precis slevat i oss en halv B&J med vit chocklad det smakade ju som en dröm.

I morgon ska jag vara "morfar" vakt, jag ska följa med honom till logopeden klockan 11. Mamma och pappa ska till Karolinska för pappa ska göra en magnetröntgen.


Oj oj oj oj vilken duracell kanin....

I dag hade vi ju planerat att jag skulle köra till Lidingö eftersom Sami´s systerdotter Linnea har fyllt år. När han ringer dit på förmiddagen för att kolla om dom är hemma och friska så säger dom att dom skulle komma till oss. Linnea hade direkt på morgonen börjat prata om att hon ville till oss.

Ok jättekul, vi städade av lite och åkte lite snabbt och handlade. Dom kom visserligen på eftermiddagen för dom hade varit på sjukhuset och hälsat på en "sjukling".  Vi satt ett bra tag och fikade och pratade. Jag hade redan fixat en potatisgratäng så den åkte in i ugnen.

Efter ett tag så kom alla på att vi var ordentligt hungriga så då fixade jag klart middagen som då blev rostbiff, potatisgratäng och beasås.

Till fikat sen blev det glass. Linnea har haft myror i brallan, hon var värre än en duracellkanin. Vilken ork hon har den tjejen. Hon använde Sami som klätterställning ett tag. Under tiden vi kollade på melodifestivalen sjöng hon refrängerna till dom låtarna hon gillade, snälla snälla snälla och vevade lite med armarna. Hon är så söt.

Nu sitter vi här och är smått utmattade. Jullan ringde under tiden vi åt och det blev lite sent att ringa upp henne, ska göra det i morgon för det lutar ju åt att vi kanske åker till Tyresö och fikar i morgon.

Nu är det snart lopplådan som gäller.


Fredag igen och igen

För mig känns det som det är måndag tisdag och fredag, veckorna går så fort. För ett år sedan vid den här tiden höll jag på att planera Carro´s 18 års dag, Terese konfirmation och min 40 års dag. Nu är det planering av Carro´s 19 års dag och även hennes STUDENT som kommer att gå av stapeln den 29 maj.

Vi ska ha student mottagningen här hemma hos oss, så vi går hoppas på bra väder.

I augusti fyller även min kära man HELA 35 år!!!!! Stora killen....... Min svägerska fyller också 35 år men det är i höst.

Carro åkte iväg till jobbet för en stund sedan, dom ska basta och dricka öl ikväll. I morgon ska hon jobba på Stadshagen där HAMMARBY spelar träningsmatch.

Vad Sami och jag ska hitta på i helgen är inte bestämt ännu. Eventuellt åker vi till Lidingö för att gratulera Linnea som har fyllt år. Det kan även bli en tur till Rosersberg för att gratulera min bror som fyller år nu i mars, vi kan ju inte åkt dit på hans födelsedag för jag har styrelsemöte då.

I dag fick jag bokningsbekräftelsen för halkbanan, så den ska betalas. Det är ju skitjobbigt att behöva vänta tills 20 april innan jag får halka lite....

I kväll ska vi i alla fall kolla på Let´s Dance som vanligt.

Nu blommar snödropparna för fullt nere på framsidan av tomten, knopp i syrenträdet har vi också.
Nu är våren verkligen på gång!


Halkbanan är bokad

I dag gick jag till SKHLM med Carro, hon hade skrivit i sin blogg www.qwinnah.blogg.se att vi skulle äta lunch. Men ack vad jag bedrog mig. Hon skulle träffa en kompis.....jaja jag gick upp till morfar i stället. Mamma och pappa var där. Vi satt och försökte prata lite med morfar med blandade resultat. Vi gick ner med morfar till Eken där det serveras kaffe vid ett tiden.

Gick sedan vidare med mor och far i centrum, stötte på Carro och Marica en stund. Fick sedan skjuts hem så jag slapp gå, det är ju bara uppförsbackar på hemvägen.


Jag har ringt och bokat halkbanan nu, det tråkiga var att den första lediga tiden var 20 april så den fick jag ta. Så nu är det bara att vänta & vänta. Jag funderar på att ringa Bromma och kolla om dom har någon tidigare tid, ska tänka på saken tills i morgon.

Nu ska jag ta en promenad med lilla vovven sen är det dags att sätta igång med middagen. Carro är på träning i kväll så hon kommer hem senare.


Överlevde mina 80 minuter

Så nu är jag hemma igen, jag och min lärare överlevde även idag. Vi körde till Farsta via Västberga, Årsta, Södra Länken, Gullmarsplan, Enskede. På tillbaka vägen blev det Kärrtorp, Gullmarsplan, Årsta och motorvägen hem.

I dag fanns det inte heller något för honom att klaga på. Det känns ju riktigt bra, eftersom jag kände mig helt off.

I morgon ska jag ringa och boka tid för halkbanan, så det är avklarat. Sen ska jag bara sitta och tok plugga teori så skiten sitter. Nu vill jag ha mitt körkort. Min kära man hoppas på att jag ska få smak på det och ta hojkort också, men där går gränsen för mig. Jag skulle få alldeles för ont av att köra hoj, jag håller mig till moppen den går ju också på två hjul.

Terese är hos sin pappa den här veckan.

Carro har åkt till jobbet, det är hennes andra hem. Det är ju skönt för henne att tjäna egna pengar.

Nu ska jag lägga mig raklång på min soffa och vila, värken börjar bli lite jobbig nu.


80 minuter

I dag är det dags för den första 80 minuters lektionen i bilskolan. Bernt (läraren) sa förra veckan att vi ska köra i Farsta idag.  I söndags körde vi ( Jag & Sami) runt lite där för att kolla läget lite.

Ska även höra med honom lite om halkbanan, om jag ska ringa och beställa en tid nu eller om jag ska vänta lite till. Nu är det rå plugg av teori som gäller.

Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen.

På måndag ska jag följa med min morfar till logopeden. Pappa ska till sjukhuset och göra en magnetröntgen.

Nej nu ska jag sätta fart här, skriver mer när jag kommer hem igen.

Håll er inne nu när jag ska ut på gatorna med bilen.

Ännu en vecka närmare sommaren....

I går var vi ute och körde i 6 timmar. Vi / jag började med att kör till Farsta och runt omkring där sen blev det Sköndal, Älta, Tyresö, Trångsund, Huddinge,Tullinge, Tumba, Södertälje, Strängnäs och till slut ett besök på Hedlandet. Där passade vi på att handla en svart ryamatta, lite lakan och "grytvantar". På hemvägen körde vi småvägarna, vi fick stanna för bro öppning i S-tälje. Efter att ha suttit i bilen i 6 timmar kändes det i rumpan.

Efter att vi ätit middagen så åkte vi till Älvsjö och hämtade Terese och hennes kompis för att åka till Vårberg och hämta lite saker som skulle till kompisens lägenhet i Älvsjö.

På kvällen kollade vi på Babel med Brad Pitt, helt ok film faktiskt.

Nu har skolan börjat igen för tjejerna, Carro är ute på praktik nu några veckor framöver.

I morgon ska jag köra i bilskolan igen, den här gången 80 minuter. Ska samtidigt höra med Bernt (läraren) om halkbanan.

Nu ska jag ta och lägga mig på soffan ett tag, jag kan lova att det känns i kroppen idag att jag satt i 6 timmar.

  

RSS 2.0