Jag behöver ingen GPS

Jag tog min bil till Sundbyberg idag när jag skulle arbetsträna. Resan dit gick jättebra, undrar bara vart alla parkeringsplatser finns............lyckades tillslut.

Jobbet då, ja jo hm det gick väl så där.I dag skulle vi ringa till politiker och ställa massor med frågor. Det var ju inte många som var anträffbara. Lyckades få prata med 3 st i allafall. Klarade av att sitta totalt i 1 1/2 timme efter att ha bytt sittställning ett ANTAL gånger. Jag avbröt och städade deras kök innan jag åkte hem. Jag ska dit på torsdag igen då ska jag hjälpa J att kopiera massa papper till att börja med.

Resan hem gick helt perfekt det blev Ulvsundavägen, Alvik och Tranebergsbron.Nu har jag klarat av ännu en fasa jag har haft, till råga på allt var det körer. Nu förstår jag varför min man har en automat växlad bil.........

Carro är på jobbet och Terese är hemma. T hade feber i morse så får jag min vilja igenom blir hon hemma i morgon också.
Sami är på jobbet och skulle bli lite sen.

Pappa har varit på sjukhuset i dag. Det blev ett längre besök än planerat. Han skulle bara träffa läkaren och få provsvaren. Nu visade det sig att han har fått en blodpropp i låret så det blev röntgen och ultraljud. Nu ska han få sprutor med blodförtunnande varje dag. Hans PSA värde var nu uppe i 700 (ska vara under 2) sen var det något med röda eller vita blodkropparna och så har njurarna blivit påverkade.

Nu kom min kära man hem så det är lika bra att jag fixar middagen till honom.


Hur ska det gå.......

I går var det först ett besök hos sjukgymnasten. Jag fick göra lite övningar på gymmet, ska dit några gånger och träna för att se om det kan bli bättre.

Jag åkte en sväng förbi till mamma och pappa innan jag åkte hem.

Terese skickade sms och undrade om jag ville åka och hämta henne på praktiken. Mitt svar vart "Nej Tack", hon skickade tillbaka att det inte är så svårt att hitta dit. Hon fick i allafall sin vilja igenom och jag åkte till Gröndal. Det gick jättebra.
Vi åkte till Kungens Kurva så T kunde köpa den jackan hon har tittat på ett tag.

Efter middagen undrade Carro om jag ville åka till Flottsbro och lämna hennes mobilladdare eftersom hon skulle sova där på natten.
Satt en stund i lifthuset med henne, alltid kul att se hur barnen har det på jobbet.

Sami är i dag i Nyköping med jobbet. Carro är på sitt jobb och Terese är hemma från praktiken för hon är sååå himla förkyld och har en grym hosta.

Jag ska åka och jobba idag mellan 13-16, undrar bara hur det ska gå. Jag har en riktigt jobbig värk idag och sen sitta i 3 timmar på det är inte så lyckat.

Nej nu ska jag inte göra något alls en stund innan det är dags att åka.

Köra bil, köra bil, köra bil

Det ända jag gör nu är att köra bil. Det är så kul.


I går åkte jag hem till min kära mamma för att fira hennes 64 års dag!  Där blev vi serverade fika och tårta. Jag stannade kvar och åt en väldigt god middag.

Väl hemma igen hjälpte Sami och en av grannarna Terese att sätta upp hennes nya väggskåp. Det blev jättefint. Nu är det bara upp till mig att åka iväg till sopstationen med all skit som ska kastas.

I dag skjutsade jag Terese och 2 av hennes tränarkopisar till Söder. Jag är så imponerad av mig själv att jag fixade att köra inne i STOCKHOLMS CITY.

Sami har tillbringat större delen av helgen med att fixa klart lite hos grannarna.

I morgon ska jag till sjukgymnasten igen. Just nu känns det som det inte ger något alls, tycker inte att det har blivit bättre. Själva övningen jag ska göra är skön när jag gör den men sen gör det nästan mer ont.

Nu ska jag kolla klart på Blåsningen innan jag ska på date med Johan Falk.


Skjutsar hämtar & lämnar.....

Det är ju helt UNDERBART att ÄNTLIGEN ha KÖRKORT!!!!

Jag tillbringar mina dagar i bilen känns det som. Jag skjutsar Terese överallt (nästan), Sami är såå glad att han kan sitta kvar i soffan hemma för en gångs skull.

I går åkte jag över till mamma och pappa, sen hämtade jag T i Vårberg. Körde henne till träningen och hämtade henne sen när den var slut.

Om en liten stund ska jag till sjukgymnasten. Efter det går jag upp till morfar en liten stund innan det är dags att hämta mamma och köra henne till Kvantum för handling.

Nu väntar jag bara på att det RIKTIGA körkortet som ska komma på posten.

Annars är det som vanligt här hemma, Sami är förkyld (men på jobbet) Terese praktiserar och Carro jobbar.

Övningen som jag fick av sjukgymnasten i måndags har inte fungerat så bra för jag har bara fått ondare när jag gjort den. Får se snart vad som händer, han kanske har någon annan idé.

Nu börjar det bli dags att hoppa in i MIN BIL och åka iväg.

Gårdagen var historisk

I går klockan 13.50 hade jag min uppkörning. Besiktnings mannen var en kvinna vid namn Susanne. Väldigt snäll och trevlig.

Vi/jag började köra skulle åka mot Stockholm, Tallkrogen, backa runt hörn. Köra genom vägarbete, vända, köra motorväg med filbyten.

Tillbaka på vägverket så säger hon att körningen är GODKÄND!!!!!! Oj vad glad jag blev.

Jag hade ju lovat pappa att han var den första som skulle få veta att jag fått KÖRKORT. Nu var det mamma som svarade i hans mobil eftersom han låg på operation (port-a-cath), hon blev sååå glad att hon höll på att börja grina. Där efter ringde jag till Sami och frågade vart min GPS var.....(han har lovat mig en GPS när jag tar körkort) efter några sekunder fattade han.

Under tiden som jag ringde mina nära och kära så gick jag bara planlöst rakt fram, efter att jag pratat med mina barn "vaknade" jag och hade ingen aning om vart i Farsta jag var. Det var bara att leta reda på ett gatunamn och ringa taxi.

Direkt när jag kom hem hoppade jag in i MIN BIL och åkte till Kvantum och handlade. När Terese kom hem och ätit så skjutsade jag henne till Flottsbro för hon skulle åka skidor/bräda, jag var även snäll och hämtade henne på kvällen.

I morgon ska jag till sjukgymnasten sen ska jag hjälpa mamma och handla.


JAG HAR KÖRKORT!!!!!!!!

Jaha ny vecka igen

Måndag igen då. Skönt att det snart är fredag.....

Ett tag igår var det osäkert om Sami skulle gå till jobbet idag eller inte. Han hade feber och var/är förkyld. Han lyckades i allafall pallra sig iväg i morse, men vi får väl se hur det blir i morgon. Det är ju inte så kul att vara hemma från jobbet när man har så himla mycket att göra som han har just nu. Han skulle kunna jobba dygnet runt ett bra tag som det är nu.

Jag hade tid hos sjukgymnasten klockan 11 idag. Han gjorde en ordentlig genomgång av hela ryggen. Jag fick en övning som jag ska göra en gång i timmen unden hela dagarna nu.

Jag skulle även undvika att sitta i soffan utan sitta på en stol med ett stödi svanken. När det börjar göra ont ska jag stå upp i stället. Sen skulle jag sluta med hund promenaderna om jag får ont.........hallå vem ska då gå ut med henne på dagarna??????

I dag ska Terese åka till Flottsbro efter praktiken, den här gången SKA hon åka bräda med en kompis. Hon skulle ju ha åkt i lördags och igår efter jobbet men då blev det ju övertid för henne.

Det har snöat hela dagen idag, små små flingor men ändå. Jag vill inte ha mer snö nu. Det är dags för vår och sommar.

Om en liten stund är det dags att lufta hunden igen och sen fixa middagen.

Idiot till hund....

Nu är helgen snart över för den här gången.
Båda tjejerna har jobbat. I går skulle Terese jobba mellan 10.30-15.30 men slutade kl 21.30 istället. I dag blir det tydligen likadant för båda. Terese som hade planerat att åka bräda med sin pappa efter jobbet. Det får nog bli en annan gång.

I går på morgonen gick T ut med Zita, när hon kommer hem säger hon att Zita har blivit biten i halsen och vid örat. Jag kände efter men tack och lov hade det inte gått hål. Det är en kärring på 60+ som passar en hund som inte går ihop med andra tikar. Jag brukar träffa henne varje dag, hon frågar alltid om det ären tik och om dom får hälsa. Jag svarar att dom inte får hälsa eftersom den hunden försöker gå till attack hela tiden.

Igår gick deras koppel sönder så hunden hoppade på Zita.

Jag körde en liten stund igår, vi åkte till Solna och familjen Tedborn och fikade. Trevligt trevligt.

I dag skjutsade vi Terese till jobbet sen körde jag i ungefär 2 timmar. Snart är ju dagen D här.

Nästa vecka ska ju pappa få sin Port-A-Cath.

I morgon ska jag till sjukgymnasten klockan 11 och prova TENS igen och se/känna om värken i ländryggen lindras lite.

Nu ska jag återgå till matlagningen.

Mycket är det just idag

Som vanligt jobbade min kära man över igår, han kom hem 01.00 inatt. Det första han gjorde var att äta middag....hmmm mitt i natten.
Han hade VÄLDIGT svårt att kliva upp i morse kl 6 när klockan ringde, inte så konstigt kanske........
Jag tycker faktiskt lite synd om honom.

I dag har jag fullt upp, ska snart åka till Sundbyberg och försöka jobba mina timmar 13-17 sen är det direkt hem och fixa middagen sen kl 18.30 är det styrelsemöte hos grannen.

I morgon lär jag ha så jävla ont igen. För tillfället har jag jättesvårt att sitta på en vanlig stol mer än 10 minuter, efter det domnar benen....

Carro är som vanligt på www.flottsbro.se och jobbar.Terese är på sin praktik, där hon trivs utmärkt.

I dag ska pappa till SÖS igen för smärtstrålningen. På tisdag nästa vecka ska han läggas in på dagvårdsavdelningen på Södertälje sjukhus för att få sin Port-A-Cath.

Nu ska jag ta en liten runda med hunden innan det är dags för mig att åka till "jobbet".

Nu får det vara nog.....

Nu vill jag ha SOMMAR! Vi har ju haft en vit jul och nyår så det räcker nu. Herregud i Norrland töar det och här är det fortfarande kritvitt och -10 grader. Snacka om upp och ner vända världen......

Min värk tycker tydligen om mig just nu eftersom den inte vill släppa taget ännu. I går var jag helt sänkt, hela förmiddagen gick jag runt runt i vardagsrummet, kunde inte sitta alls. Provade att sätta på ett Voltaren värmeplåster, kändes lite bättre men inte helt ok. Kanske ska köpa några till så det finns hemma i alla fall.

I dag på förmiddagen gick jag och Carro till SKHLM och handlade, hade inte fixat att få hem "dramaten" utan hennes hjälp. TACK SNÄLLA!!!

Sami jobbade över igår, han kom hem vid 20 tiden. Det blir nog samma sak hela veckan och även i helgen verkar det som.

I går fick pappa sin morfinpump (kommer att få en annan snart) så nu går han omkring med en liten handväska.
I dag har han varit på SÖS för att personalen skulle rita och berätta lite. I morgon är det ju åter igen dags för smärtstrålning.

Nu ska jag ta en runda med hunden innan det är dags att fixa middagen, misstänker att Terese kommer hem från praktiken snart.

Ont ont ont & ännu mera ont

I dag har jag haft riktigt ont, så himla ont så jag blir illamående.

Vi har inte gjort ett dugg idag över huvud taget. Bara suttit på soffan och kollat på skidor i alla former på tv.

I går jobbade Sami 5 timmar. Carro jobbade även hon medans Terese tillbringade hela dagen med att åka bräda på Flottsbro.

I dag åkte Sami och Terese över till Familjen T för att hämta två hyllor som Terese ska ha på väggen i sitt rum.

Jag fick lite nyheter om pappa i morse när jag pratade med mamma:

Nu kommer ASIH varje kväll och ger honom en morfinspruta och sen är det tal om att dom ska försöka sätta in en Port-A-Cath och en morfinpump. Han ska till sjukhuset 3 dagar den här veckan.
    


I morgon är det tänkt att jag ska jobba igen mellan 13-17, som det känns nu blir det inget med det. Hoppas verkligen att det är bättre efter en natts sömn. Dom här skoven brukar ju hålla i sig mellan 2-4dagar innan det blir bättre.

Morfar har tydligen börjat glömma å äta nu, personalen på hemmet talade om det för mamma så nu ska dom förmodligen fixa nytt beslut från stadsdels nämnden att dom ska hjälpa honom med maten också. Han är ju 93 år och en stroke bakom sig.

Nu är det snart dags för En annan del av Köping och sen Johan Falk. 

Åter igen är det helg

Jaha då var det helg igen då. Vi skulle ju ha åkt upp till Jämtland egentligen den här helgen på 50 års kalas. Nu blev det inte så för Sami var tvungen att jobba, Carro jobbar och Terese ska jobba i morgon.

Just nu är det bara jag och hunden här hemma eftersom Terese är på Flottsbro och åker bräda, Carro jobbar och så även Sami. Kul familj man har.........
Nej det är bra att dom är ansvarstagande min man och mina barn.

I går hade jag en riktigt dålig dag, jag hade sådan fruktansvärd värk så jag var illamående. I dag är det betydligt bättre, illamåendet är borta det är bara värken som sitter där.

Jag känner att jag skulle behöva värme nu. Det var inte kul i går kväll när det var -18 grader, nu är det -15.

På måndag ska jag jobba igen mellan 13-17 så även onsdag.

Jag har precis tagit bort alla julsaker nu, bytt gardiner och packat ner granen. Skönt.


Första steget avklarat

I dag klockan 11.45 gick jag in i sal 3 på vägverket. 50 minuter senare gick jag därifrån med ett GODKÄNT kunskapsprov i handen. Kände mig massor av kilo lättare.

Den första jag ringde var min kära pappa, han blev så klart jätteglad för min skull. Ringde sen till min man som inte visste något (hade inte talat om för någon) även han blev glad och tyckte att jag var duktig.

Just nu känner jag mig som en urvriden disktrasa, helt slut är jag.

Båda tjejerna jobbar i liften på Flottsbro idag, dom kommer nog hem snart. I morse började dom kl 8 och det går ju inga bussar den tiden så deras pappa var så snäll och åkte och hämtade upp dom vid stora vägen så dom slapp gå hela vägen i kylan. Det lär dom ha uppskattat.

Tyvärr blir det ingen Jämtlands resa för oss i helgen för Sami måste jobba, men snart har jag ju mitt körkort och min EGNA bil så då åker vi dit.

Nu ska jag inta ryggläge på soffan.


Nu räcker det......

Nu vill jag ha sol och värme. I morse när jag vaknade var det -16,4 grader kallt ute. Det är lite väl kallt tycker jag.

Båda tjejerna är på www.flottsbro.se och jobbar. Carro står ute som liftvärd och Terese inne i uthyrningen. Eftersom första bussen kommer till Flottsbro 10.29 och Terese börjar 10.30 så måste hon gå från stora vägen, det är ett par kilometer i den den här kylan. Inte roligt speciellt nu när hon är förkyld.

På fredag natt ska vi åka till Jämtland på 50 års fest. Direkt efter Sami slutar så åker vi till svärmor med hunden sen hem och sover ett par timmar. Vi kommer att börja våran resa vid 2 tiden på natten, det kommer ju ta mellan 6-9 timmar beroende på väder och väglag.

I kväll ska jag jobba mellan 17-21 i Sundbyberg det ska bli riktigt kul. Sen är det bara boka in sig på 10 timmar i veckan under 2 månader.

Just nu befinner sig mamma och pappa på KS, pappa ska göra en ny skintröntgen.

Om en liten stund ska jag ta en promenad med hunden i solen/kylan.

Promenaden med hunden var INTE mysig, fy vad kallt det var. Jag snodde Samis täckbyxor (måste köpa egna) kinderna och munnen var stelfrusna när vi kom in. Tur att vi har en hund som inte fryser ihjäl när man är ute med henne.

Men nu har vi ju haft en vit kall jul så jag tycker att det är dags för våren nu, jag vill ha sol och värme.

Om ett par timmar är det dags för mig att bege mig till Sumpan för 4 timmars jobb, just nu känner jag mig lite smånervös men det ska nog gå bra. Det som är jobbigt just nu är att jag har riktigt ont och sitta i 4 timmar blir ingen höjdare.


RSS 2.0