Barcelona och akuten

I torsdags åkte Sami, Kjelle, Åsa och jag äntligen till Barcelona!

Fredag lördag söndag var det MotoGP för killarna.

Åsa och jag tog en 9 timmars promenad, vi gick på museum och upp på berget där OS 1992 va. Tog sedan en linbana ner till hamnen fikade o käkade lunch.
Gick vidare till ramblan(?)

På lördagen var vi inne i sagrada Familia, wow vilket ställe!

Söndagen åkte vi alla 4 till motorbanan och kollade på race!!!!Nu sitter jag på akuten för mitt skavsår och fot som är svullen och gör ont upp till låret 😱

Gott och blandat!

 
Det är dags för en liten uppdatering nu känner jag.

Ella blev storasyster den 17/4 kl 10.59. Liam vägde 3130 g och var 50 cm lång, Terese var verkligen helt fantastiskt duktig under förlossningen, hon använde bara lustgas och sa knappt ett ljud till skillnad från tjejen i rummet bredvid.

Ella har fått sin insulinpump och det funkar riktigt bra, hon tar till och med blodsocker prov på sig själv. När vi byter infart till pumpen fixar hon det utan emlaplåster :)

Terese, Liam och jag var nere i Göteborg för ett par veckor sedan och hälsade på Carro och Jimmy. Vi passade på att heja på min chef som sprang Göteborgsvarvet.

Den 6 juni hade vi dop för Liam Olov Karl Sjöström.

I morgon åker Sami, jag, Kjelle och Åsa till Barcelona i 4 dagar och ska kolla på MotoGP. Ska bli så kul att få se ett race live på plats.
 

RSS 2.0