Måndag med regn

Då var det ytterliggare en vecka till handlingarna.

I fredags morse klev Sami och jag upp kl 5. På väg till Siljaterminalen hämtade vi upp 3 jobbar kompisar till Sami.

Jag var lite småtrött när jag kom hem, mötte grannen som var ute på morgon promenad med hunden så jag följde med. Har ju saknat promenaderna lite faktiskt.

Terese och jag passade på att köpa Thaimat till middag.

Vid 23 tiden ringde Sami och frågade om jag hade lust att hämta honom så jag hoppade in i bilen och styrde kosan mot Söder. Efter lite letande hittade jag honom och vi kunde åka hem.

I lördags åkte jag med mamma och hälsade på morfar.

I går åkte vi och handlade lite sen bjöd vi in oss på fika hos mamma och pappa.

På eftermiddagen kom Carro och David över på middag.David hade varit sååå duktig och bakat äppelkaka(från IKEA). Gott var det i alla fall.

Snart ska jag skjutsa Terese och Tobbe till Tumba för Tobbe ska träna, det skulle Terese och jag också egentligen men vi är förkylda. Jag tänkte passa på att  kolla runt lite i Tumba centrum, det är ju faktiskt hela 20 år sedan jag bodde där...

I kväll ska jag ta en promenad med grannens hund. Ska bli skönt.

Är det höst nu?????

Vädret den senaste veckan har varit lite tråkigt, väldigt mycket regn. Mer lär det väl bli vad det lider.

I måndags mötte jag upp Carro i stan eftersom hon skulle operera bort en visdomstand. Dom började med att bedöva henne med 8 sprutor. Sen packade dom in henne i gröna operationsdukar, jag fick sätta på mig munskydd och mössa.

Det var inga problem att få ut tanden, det som tog tid var att sy, tror det blev mellan 5-7 stygn.

Jag skjutsade hem henne efteråt. David var snäll  att bjuda på kaffe och Carro serverade en macka, det behövdes jag hade ju inte ätit på hela dagen.

Lite köer var det när jag åkte hem och där väntade resten av familjen på att få middag.

I går var jag och handlade med mamma, vi passade på att lämna in hennes mobil som bara laddar ur sig.
Carro ringde och grät för hon hade så ont. Hon skickade ett mms på  hur svullen hon var, ingen rolig bild.

På eftermiddagen kom även våra nya sängar, ojojojoj va sköna dom är. Somnade som ett litet barn på kvällen.

I dag var det Terese tur att besöka tandläkaren, hon hade bitit lite snett så en flisa från framtanden hade lossnat.
Dom slipade hennes tand.

Pappa var på Huddinge Sjukhus idag och gjorde en CT-skalle, svaret skickas till ASIH.

I morgon ska jag på styrelsemöte, ser kanske inte fram emot det så himla mycket. Det tjatas bara om samma saker varje gång.

På fredag  morgon ska jag skjutsa Sami till Siljaterminalen, dom ska åka på en dagskryssning med jobbet och ha en Kick-off. Ska bli spännande och se i vilket skick han kommer hem i på kvällen.......

Nu ska jag göra klart middagen och hoppas på att jag får lite sällskap när den är klar.

Jag ser det regnar............

Förra veckan var jag hos mamma och pappa på dagarna. Måndag förmiddag åkte jag till SKHLM och gjorde naglar på www.euronail.se . Det är andra gången jag gör naglar, första gången var för 10 år sedan.

Där har dom även spa pedikyr. Jag köpte ett presentkort till mamma på 1 timme, så jag körde och hämtade henne. Det var uppskattat från hennes sida.

I lördags åkte Sami och jag till Karlskoga Motorstadion/Gälleråsen och kollade på STCC. När vi kom dit var det lite mulet men 25 grader och efter ett par timmar var det strålande sol och 29 grader. Racen var roliga att kolla på, det var Camaro cup, Carrera cup, Superbike och STCC.

Det gick inte så bra för Kronprins Carl Philip, han hann inte köra så många varv innan han fick köra in i depån.

I söndags var Carro och David här och åt middag och tvättade. Det är nog en lite söndagstradition med middag.
Rastlös.........

Det är otroligt jobbigt, tråkigt och lite skönt att inte ha hund längre. Det som är skönt är ju att man kan komma och gå hur/när man vill. Det tråkiga är att man inte har nån att prata med på dagarna.

Den här veckan har jag varit hos mamma och pappa varje dag. Han har blivit så mycket sämre nu. Han säger själv att han har blivit trött och orkeslös. Han har fått "hallisar", ibland kommer det massa konstiga saker ur munnen på honom. Han är medveten om det men inte just när han säger det.

ASIH har skickat en remiss till HS för ct-skalle.

I torsdags åkte mamma och jag och handlade och i fredags ville hon klippa sig så jag skjutsade henne.
I fredags fyllde även Sami hela 36 år så han kom förbi till mamma och pappa på väg hem från jobbet och blev lite firad där.

På fredagkvällen åkte han, hans mamma och syster till Finland på begravning, hans moster dog för en månad sedan.

I lördags åkte mamma och jag och hälsade på morfar.

Även idag blev det en tur till mor & far.

Jag är just nu så trött så jag ser stjärnor, jag har så svårt att sova nu dels för att inte Sami är hemma och dels för att jag är så rädd att mamma ska ringa mitt i natten.
Sen gör det ju inte saken bättre att jag längtar efter våra nya sängar.

Om några timmar kommer min kära man hem, han skickade precis sms där han skrev att dom satt och tråkade på båten och att han skulle skjutsa hem sin mamma och syster direkt.

Vilket väder det var i går, det stod i tidningen att det hade varit 2500 registrerade blixtar igår kväll över Stockholm. Det märktes verkligen himlen lös upp ordentligt och det kom över 25 mm regn. Just igår var en sån dag då det är skönt att inte ha en hund att gå ut med.


Semestern är slut.....

Nu är Samis semester slut för den här gången. I går började han att jobba igen.

Vi har hunnit med väldigt mycket under dom här 4 veckorna. Vi har ju varit i Finland, Göteborg, Danmark, Örebro och Nynäshamn.

Vi har ju inte velat vara hemma så mycket nu eftersom det är så tomt utan Zita, så vi har rört på oss en hel del. Samtidigt som det har varit skönt att kunna komma och gå som man vill utan att behöva passa hunden hela tiden så hade jag hellre haft Zita kvar.
Nu vet vi ju att hon inte behöver ha ont längre och det är ju det viktigaste.

Terese och Tobbe förlovade sig förra veckan när dom var på kryssning. Grattis till dom!!!!!

Pappa har blivit lite sämre, nu får han blod lite då och då. Förra veckan fick ASIH komma på nätterna för att ge honom extra sprutor mot värken.


På fredag fyller Sami 36 år!!!! Samma dag åker han till Finland med sin mamma och syster för det är begravning för hans moster på lördagen. Hem kommer han på söndag kväll.


RSS 2.0