Nu är det fredag igen

Oj vad tiden går fort när man har roligt......

I går åkte jag med Terese och Daniel till SKHLM där dom (Daniel) skulle handla lite. Jag passade på att gå upp till morfar och hälsa på. Mamma och pappa var ju där också.

Under tiden jag var där passade pappas ASIH läkare på att ringa, hon talade om att pappas högra? lårben håller på att smulas sönder.....

Vad händer/gör dom om/när det går av???????

Efter "morfarbesöket" mötte jag upp T & D för vidare färd till Vårberg. Där tillbringade vi 1 timme innan det bar av till Kungens Kurva där Terese skulle till Skopunkten. 3 par stävlar/kängor rikare åkte vi slutligen hem.

I dag fick jag Daniel att köra mig till Kvantum så jag kunde handla middag och slapp ta moppen, det är ju svinkallt ute nu.

Jag hann även med och jobba en stund idag, gick helt ok.

I morgon kanske vi åker till min bror så vi får se den lilla hundvalpen.

Nu ska jag kolla på Idol.

Nu är det lov........

NU är det höstlov för Terese, hon åkte ju till Molkom och Daniel i fredags och kom hem igår tillsammans med honom.

På kvällen igår så sparade Terese pengar åt sin kära pojkvän genom att låna Samis hårtrimmer, kort blev det.

Resultatet efter trimmer rallyt



I lördags hade vi städdag i området, jag gjorde ingenting den här gången för jag hade så jävla ont. Sami däremot sågade ner ett träd som blev brandskadat för ett par år sedan. Krattning blev det lite också för hans del. Vid 12 tiden var det som vanligt korvgrillning.

Vi vart klara vid 14 tiden och skulle bara ta det lugnt en liten stund innan vi skulle åka och handla, vi vaknade igen klockan 17 så det blev en tripp till MAX för middag.

I söndags var vi hos grannarna och fikade innan det var dags att åka till cityterminalen för att hämta Terese och Daniel som kom med bussen.

I dag skulle jag ha börjat jobba (arbetsträna) men eftersom listorna kom tillsammans med ett virus så gick det inte så bra. Vi ska göra ett nytt försök under veckan.

Jag passade på att städa lite i köket istället. Fönstrena blev putsade, jag sydde nya gardiner och fixade lite. Fint blev det.

Nu blir det till att ta det lite lugnt ett par dagar sen ska jag försöka mig på vardagsrummet.

Zita har fått en "kusin", min bror och hans familj har blivit hundägare till en 8 veckors Jack Russel som heter River. Vi måste ju vänta till han fått vaccinationen vid 12 veckor innan Zita kan få träffa honom. Enligt brorsan ser han ut som ett marsvin med högre ben............

I dag fyller även min älskade brorsdotter Fanny 9 år, hon är hos sin mamma just nu under höstlovet så vi ska fira henne när hon kommer hem igen.
 


Snart höstlov

Helgen har passerat i rasande fart även den här gången.

I lördags hjälpte Sami en granne med lite grejer. När dom åkte i väg för att handla material passade jag på att följa med och handla middagen.

I går åkte vi till Sigtuna och hälsade på svärmor, det var även premiärtur för hunden i nya bilen.

Nu är det förmodligen bestämt att julen ska firas hemma hos oss, det kommer att bli svärmor + sambo,svägerskan + sambo och barn. Det kommer att bli en hög ljudnivå men samtidigt roligt. Jag vet fortfarande inte vart Carro och Terese ska vara men det avgör dom själva.

Den här veckan ska jag börja arbetsträna, 10 timmar i veckan ska det vara. Just nu sitter jag bara och väntar på listorna som jag behöver för att kunna sätta igång.

Nån kväll den här veckan är det även dags för en tripp till återvinningsstationen.

På torsdag fyller Zita 6 år!!!!!!!
 

På lördag ska vi ha den årliga höststädningen i området.

Just nu sitter jag och väntar på att min man ska komma hem från jobbet så vi kan äta middag.


Möten, bak och ny bil

I går var jag först inne på söder på ett till möte på företaget där jag ska arbetsträna. Jag ska jobba hemifrån med telefonen och boka in möten till säljarna. Det ska vara 10 timmar i veckan. Börjar på riktigt nästa vecka, riktigt roligt ska det bli.

När Sami kom hem i går hade han våran nya bil, herregud vilket as. Det är så stor, 7 sitsig Dodge Journey.

Vi tog en runda först till mamma och pappa så dom fick följa med på en tur. Sen åkte vi till R & M tiggde lite kaffe och visade upp skönheten.

Kvällen tillbringade Sami med att läsa instruktionsboken till bilen, vilka finesser det finns.

I dag var jag först med Carro på vc för provtagning sen var det handling för min del. Väl hemma igen så började jag baka matbröd.

I kväll ska vi till Skärholmens kyrka för en Extra Föreningsstämma om våra parkerings problem här i området.

Pappas blodvärde har gått ner lite nu, det blir provtagning varje vecka. Innan tappningen i helgen var hans blodvärde på 199 nu är det på 166. Han ska även trappa ner till 5 st betapred tabletter.

Terese ska till träningen snart och Carro lyser med sin frånvaro.

Ska snart börja fixa middagen så vi hinner äta innan mötet.


Tappat blod...

I dag efter att Sami och jag ätit frukost åkte vi till morfar. Vi tog med honom i rullstolen och gick till affären och handlade.
När vi kom tillbaka hem till honom passade vi på att fika tillsammans.


Efter att det uppdraget var slutfört åkte vi hem till mamma och pappa för att kolla läget. På förmiddagen hade ASIH varit där och tappat pappa på 400 ml blod, det kallas tydligen "åderlåtning".Pappas blodvärde var tydligen lite för bra så det var väldigt tjockt och då är det risk för proppar. Sen har han även haft lite ont i bröstet. Det hade sett ut som ett slakthus när dom höll på, fick byta vener lite då och då.


Det onda i bröstet vet dom inte vad det är men det kan vara en av biverkningarna av medicinen han äter som tillhör den nya forskningsstudien.
Det kommer bli nya provtagningar i morgon eller på måndag.

I går efter att Sami kom hem från jobbet åkte vi direkt till Rosersberg för att gratulera min svägerska Jana som fyllde 35 år. Där blev vi serverade jättegod smörgåstårta.
(från Carros student som jag gjort)

Vi skjutsade hem mamma och pappa.

Terese är hos sin pappa och Carro ligger just nu och sover på soffan.

Vi som är vakna kollar på fotbollen Sverige-Danmark där det i skrivande stund står 0-0.

I morgon ska vi nog försöka åka iväg och slänga lite skräp.

Nu börjar andra halvlek.


Flera födelsedagar idag

I dag är det fredag och helgen är här igen. I eftermiddag när Sami kommer hem från jobbet ska vi åka till Rosersberg och gratulera min svägerska Jana som fyller 35 år. Där ska det serveras smörgåstårta, gott gott.

Mamma och pappa tar färdtjänsten dit, vi får se om dom kanske åker med oss hem.

I dag fyller även min fd svägerskas man år, Grattis till Mattias!

I går fyllde min fd svärmor Yvonne 60 år, ungarna var ute och åt middag med henne igår. Tänk att det är exakt 20 år sedan tjejernas pappa och jag gratulerade hans mamma mitt i natten med Grattis farmor........usch vad tiden går fort.

I helgen ska vi försöka åka till sopstationen och slänga massor med skit, bla den trasiga tvättmaskinen och allt annat som tar plats i förrådet.

På förmiddagen åkte jag till SKHLM och köpte massor med presenter till Jana som hon ska få, hoppas bara att hon blir glad.

Om en liten stund ska jag hoppa in i duschen så jag är klar när Sami kommer hem.




Jag är med och tävlar!!!!

Här kan ni också vara med och tävla!!!!!!

Creative lounge smycke

"Jag är med och tävlar hos Elin – Ett hus till oss, om ett VALFRITT smycke hos Creative Lounge Webshop! Ta chansen och tävla du med!”

Storm utanför.......

I dag åkte jag som avtalat in till Söder för en "säljutbildning" för det företaget där det är meningen att jag ska arbetsträna.

Vet inte riktigt vad jag tycker just nu, min magkänsla säger BACKA och den brukar ju stämma ganska bra. Ska i allafall prata med dom i slutet på veckan och träffa dom igen på tisdag.

Hur det var mer på mötet och stället lämnar vi åt sidan.

Efter utbildningen åkte jag förbi Carro på hennes jobb, där fick jag träffa deras "jobbhund" Bamse. Han är en renrasig Newfoundland, herregud vad stor han var men så otroligt gullig. Funderade ett tag på att ta med honom hem på moppen......


Pappa var på sjukhuset igår och fick svar på proverna som ASIH tog i måndags. Hans vita blodkroppar var väldigt låga, blodtrycket lite högt och hans PSA var nu uppe i 475 (ska vara under 2).

Jag funderar allvarligt på om jag inte snart ska ringa VC och höra varför min förkylning inte försvinner, jag har ju dragits med den nu sen den 9 augusti det känns som det räcker nu.

Vad det stormar utanför nu, värsta höststormen. Vid området innan vårat var det ett träd som hade blåst omkull/av, jag är lite orolig att eken som står utanför våran tomt på baksidan ska blåsa sönder.......

För en stund sen när jag var ute med hunden kom det en polisbil åkande på gångvägen, polisen frågade mig om jag hade sett en man i bar överkropp.......VA?????  nej inte mycket.
Han hade tydligen försvunnit från en brottsplats.

Nej nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på tv, i kväll börjar ju Stockholm-Arlanda igen så då kanske man får se svärmors sambo igen......haha.

Redan oktober......

Det börjar bli glest mellan inläggen nu märker jag. Förra veckan hade jag huvudvärk i 4 dagar, sen kom förkylningen tillbaka som ett brev på posten.

I lördags satt jag, Carro och Sami med en varsin laptop i soffan och tävlade i vem som kunde snora mest.
Alla tre satt/halvlåg och snorade, hostade och nös i kapp. Middagen blev kebabrulle.

Vi kollade på alla 8 avsnitten av Medicinmannen på dvd.Det har aldrig hänt att vi kollat på film i 6 timmar.........mysigt var det i alla fall.

I går skjutsade vi smygbajaren till Söderstadion där jobb väntade.

I morgon ska jag till stan igen då ska jag träffa en kille som eventuellt har ett jobb till mig för arbetsträning, fick bara lite vaga uppgifter när Barbro ringde. Ska bli spännande att se vad det är för företag.

I går skulle min älskade mormor ha fyllt 95 år, usch vad jag saknar henne.

Pappa mår tydligen riktigt bra nu,det märks att smärtstrålningen och kortisonet. Jag har ju utfärdat besöksförbud eftersom vi inte vill att pappa ska bli förkyld.

Han har fått minska ner kortison dosen nu till 8 tabletter på dag. Han följer med mamma och hälsar på morfar.
I dag skulle ASIH komma och ta prover och i morgon ska dom till Radiumhemmet på läkarbesök.

Nu har Terese åkt till sin träning sen är det "pappavecka" för henne.

Carro jobbar på, kliver upp okristligt tidigt varje dag och åker till jobbet.

Min man däremot har lite svårt att komma upp, i morse kom Terese in till oss fem över sju och frågade hur länge han skulle sova. T var sååååå snäll och gick ut med hunden åt honom.

Det har ju blivit lite övertid nu för Sami den senaste tiden plus förkylningen så tom jag kan fatta att han är trött.

Nu är det dags för hunden att fåsin mat, jag väntar på min man.


Varje dag ser det ut så här just nu, Zita fäller nåt fruktansvärt...............fy.


RSS 2.0