Oj vilken helg!!!!

I fredags vid 16 tiden ringde det på dörren, utanför stod det en blombukett. En underbart fin bukett med 9 rosor i 3 olika färger, på kortet stog det "För att du är Bäst/C"  Tack snälla söta Carro!!!

När Carro kom hem talade hon om att hon skickade blommorna för att jag var så snäll och skjutsade i henne och M till stan på torsdags kvällen och för att hon skulle jobba i Trollhättan på min födelsedag i morgon.

Lördagen började med att jag skjutsade Carro till Rosersberg eftersom hon skulle vara barnvakt åt sina kusiner under dagen.

Väl hemma igen var det städningen på gården som gällde. Under grillningen blev det lite turbulent, vissa av grannarna har inte alla hästar hemma om jag säger så.

På eftermiddagen tog jag Samis bil och styrde kosan mot Centralstationen för att hämta min älskade man och R som kom hem. Jag trodde det skulle vara lite läskigt att köra en så stor bil som Sami´s inne i stan men det gick jättebra.

I går var jag iväg på Lyran och fikade med en blogg kompis, underbart trevligt sällskap. Vi satt ute, drack kaffe och njöt av den goda räkmackan. I 3 timmar satt vi och pratade. När vi skildes åt bestämde vi jag ska åka till henne och barnen snart och få uppleva deras "gårdsliv".Det ser jag verkligen fram emot.

Vi hade grill premiär igår, det blev Souvlaki. Så gott så.

I dag funderar jag på om jag ska ta och åka iväg och köpa lite blommor och plantera lite.

Sen vill jag passa på att Gratulera Terese som har namnsdag idag, GRATTIS!!!!

Fredag och solen skiner

I går åkte min man till Göteborg med Robban. Dom skulle på nåt seminarium. Han kommer hem någon gång på lördag och då ska jag hämta dom på centralen.

Jag och Carro åkte en sväng till Adidas Outlet butiken i Hammarby Sjöstad, Carro handlade lite kläder där.

Sen blev det dags att åka till mamma och pappa för torsdags handlingen.

Det blev en trevlig middag med båda barnen plus en pojkvän, trevligt trevligt.

Terese och T åkte hem till honom efter maten.

Carro och M kom upp vid 21 tiden och frågade och jag hade lust och skjutsa dom in till Medborgarplatsen för dom skulle på "lönevaka". Jag är så snäll så jag gjorde det.

I morse vaknade jag av att Carro hade varit ute med hunden, det tackar jag för.

Nu är hon på en anställnings intervjuv, hoppas det går bra!!!

I kväll blir det fullt hus för då är alla barnen hemma.

I morgon kl 9 är det uppställning ute på gården för då är det dags för gårdsstädning med tillhörande korvgrillning.

Jag kommer att hålla till i sandlådan med grannen hängandes på en kratta.

Nu ska jag snart åka och handla lite så jag kan förbereda maten tills i kväll och i morgon.


Vardagshjälten = Min mamma

Det har verkligen varit en händelserik vecka den som varit.

I måndags var jag med Terese hos astmasköterskan för en undersökning, det visade sig att hon inte har astma och ingen allergi. Skönt!
Sköterskan bokade i allafall in en läkartid till onsdagen.

På tisdagen åkte jag till Stickan och hämtade kopplingen vi beställt till min bil.

På onsdag morgonen kl 9 var det då dags för läkarbesöket. Efter lite undersökningar visade de sig att lilla fröken har/hade en övre luftvägs inflammation. Hon fick lite hosmedicin i brustablettform.

Åkte direkt efter det till mamma och vi passade på att handla.

På eftermiddagen åkte vi (jag, Terese & Carro) till en tatuerare. Jag tatuerade i "far" på thai på vänster handled.
Terese tatuerade in morfar ovanför fotknölen.

På torsdags morgonen kl 10 skulle pappa läggas in på ASIH Långbro Park för att få ordning på smärtorna. Jag åkte direkt dit och mötte mamma och pappa där.

Efter middagen åkte Sami och jag för att fika hos mamma och pappa, Sami passade på att byta till sommardäck på pappas bil.

Fredagen hämtade jag mamma och vi åkte till pappa, även Carro följde med eftersom hon skulle jobba på sin farmors fritids.

Lördag morgon 8.30 ringde mamma och sa att pappa skulle få komma hem på permission över helgen. Jag hoppade in i Dodgen, hämtade upp mamma och så åkte vi och hämtade hem pappa.
Nu har dom även satt i metadon och ketogan? och höjt upp dosen i morfinpumpen.

Sen under lördagen fixade Sami klart min bil. När kopplingen nu var på plats så åkte vi iväg och tvättade pärlan och passade även på att fota den. Hemma igen satte Sami in en annons på Blocket. Efter ett par timmar kom första samtalet (som vi missade) och mailet.

Söndag morgon klockan 9 ringde en kille som var intresserad, jag fick eld i baken och började städa bilen invändigt. Halv 11 kom köparen, provkörde en liten stund och skrev sedan på pappren och betalade. Vi fick 3000 mer än vad vi gav för den.

Med pengarna på fickan/kontot åkte vi till pappa och så köpte JAG hans bil. Så nu för första gången på snart 42 år äger jag en egen bil.


I dag ville pappa åka på en tur med mig, han ville hälsa på en bilmek kompis så självklart åkte vi dit.


På torsdag åker Sami till Göteborg på nån mässa och kommer hem på lördag.

I dag blev presentationen av Månadens Vardagshjälte publicerad på www.magdalenagraaf.se

Mycket just nu

Den senaste veckan har varit händelserik, minst sagt. I tisdags åkte jag ut till en kompis i Saltsjö-Boo som fyllt år. Det blev en trevlig dag med fika och hundpromenad.

Fick ett samtal från www.magdalenagraaf.se där dom talade om att min mamma hade blivit utsedd till Månadens Vardagshjälte. I torsdags fick hon en stor fin blombukett och ett kort där det stog hur värdefull mamma är!!!!

I onsdags eftermiddag när jag stog och plockade in disken i maskinen skriker Terese att vi har en vatten läcka......det rann vatten från tacket i förrådet. Kastade mig på telefonen till Sami så han åkte hem i rekordfart. Det visade sig att det var stopp i avloppet i köket.

I fredags eftermiddag kom en kompis till Sami hit med högtryck och blåste rent.

I lördags passade jag på att storstäda köket, torka skåpsluckor mm.
Sami tillbringade större delen av dagen i garaget, han ska ju byta koppling på min bil. På kvällen igår åkte vi över till mamma och pappa och fikade.

I dag har jag städat vardagsrummet, sen blir det nog tvättstugan för sortering av tvätt.

Pappa sa igår att han kanske skulle komma förbi och kolla lite när Sami meckar........jag får ju hämta honom i sådana fall. Han är rolig han.

Terese och Michelle har varit ute/hos kompisar hela natten. Snacka om att dom var fnittriga i morse när dom kom hem.

Nu är det nog hög tid att sätta fart igen om det ska hända något här hemma.

Update:

Mycket riktigt, pappa ringde och ville att jag skulle komma och hämta dom. Han har ju så jävla ont och hade tryckt extra på morfin pumpen men han ville ändå komma och "hjälpa" Sami.

Pappa stog och hängde lite smått över motorn och kunde faktiskt hjälpa till med många bra tips. 

När jag skjutsade hem dom sen blev det ytterliggare ett extra tryck på pumpen (han får ju "fasta" doser var 5:e minut, han kan ta extra var 15:minut), jag misstänker stark att han kommer ha fruktansvärt ont ikväll.

Skönt i allafall att det var så fint väder i dag, det är ju 2:a gången pappa är ute på 3 månader. Samtidigt måste det ju vara skönt för hans välbefinnande att han fortfarande kan hjälpa till.

Nu var det ju så illa att det var fel koppling så vi åkte och lämnade tillbaka den och så ringde jag till Stickan och bad honom beställa en så det blir rätt.

Efter middagen så passade jag på att putsa fönstren i vardags rummet och satte upp nya gardiner.

Hoppas att jag har ork kvar i morgon så jag kan sortera tvätten för det behövs verkligen.

Nu ska jag fortsätta kolla på MotoGP tillsammans med min man. 

Påskafton.....

Den här senaste veckan har gått sååå fort. Jag har varit hos mamma och pappa nästan varje dag. I tisdags åkte jag med mamma och handlade. I onsdags åkte Terese och jag till hennes Faster www.wingren.blogg.se för att lämna värmeljuskopparna som vi hade sparat på hela vintern.

Sen blev det en tur till Flottsbro där vi hämtade Terese bräda eftersom dom har stängt backen för den här säsongen.

I torsdags slutade Sami tidigt, han var först och skrev sitt prov för behöring ingenjör som han klarade galant med 15/15 rätt.

I dag har vi skottat bort all snö som fortfarande låg på altanen och öppnat upp paviljongen. På eftermiddagen åkte vi en 2 timmars tur med hojen. Nu var det inte lika kallt som förra helgen.

I morgon ska Sami och jag på 50års fest i Stuvsta. Det är en kompis till mig som fyller år. Vi har kännt varandra i lite mer än 20 år.

I morgon kommer äntligen Carro hem efter en vecka i Åre.

På måndag ska jag nog åka till Saltsjö-Boo för då fyller ytterliggare en kompis år.


RSS 2.0