Ingen rolig dag

I går hände det inte så mycket. Det blev inget handlat för min del eftersom min dramaten är trasig och jag fixar inte att bära matkassarna. Sen var det ju bara tunga grejer som skulle handlas. Synd att man inte kunde få hjälp när man själv ställt upp, men men.

Sami kom hem med en jättegod sallad till middag, lax räkor och potatis mm kanongod.

Efter maten och kaffe åkte Sami i väg med en polare som han skulle hjälpa med ett jobb. Jag var här hemma och kollade på tv och tog det lugnt. Vid 23 tiden när jag skulle gå ut med hunden så hittade jag "lilla" spindeln på golvet, hela 7 cm lång fy fan jag som hatar spindlar. Ett tag så kändes det som den skulle hoppa på mig, jag vågade inte ens slå ihjäl den så jag tog hårspray och sprayade på den jag trodde att den dog och hade planerat att ta bort den efter rundan med hunden men då var spindeln borta........

Sami försökte leta efter den när han kom hem men den är spårlöst borta. Jag tycker att det kryper på kroppen.

I kväll ska vi åka och handla för nu ärdet riktigt tomt i kylen.

Nästa vecka fyller min älskade man 35år!  Undrar vad man ska hitta på då............

Nu ska jag ta och vila lite för det ären dag med en jävla värk idag.

Tillbaka till verkligheten

Nu har verkligheten kommit ikapp. Sami har börjat jobba igen så även Terese. Carro befinner sig just nu uppe i Östersund.

I går började Sami jobba igen efter semestern. Terese och Daniel kom hem efter att ha tillbringat helgen i Dalarna på Classic carweek.
Jag och Carro möttes upp i SKHLM, jag passade på att klippa mig. Fint blev det. Besökte även morfar en stund. Han måste ha haft några småproppar till i hjärnan nu pratar han jättedåligt och har tydligen ganska svårt att hålla tätt.

T & D mötte upp oss så jag bjöd "alla" mina barn på lunch.

Carro bestämde sig igår för att åka upp med en kompis till Östersund så hon bor hos sina "kusiner" och åker hem på söndag.

I går plockade Sami isär hela moppen för att kolla vad det är för fel, han putsade och fixade. Han fick den att starta.

I dag på dagen skulle jag åka och handla men då startar inte moppejäveln, jag kickar å kickar men inget händer. När man kickat i 15 minuter får man ju mjölksyra i benen.

Nu har ju T & D min bil på jobbet för dom skulle byta höger framfjäder, nu hoppas jag bara att dom kommer hem snart så jag får utnyttja D som chaufför. Tydligen ska dom ev sova hos Terese pappa inatt så vi får väl se.

Förra veckan köpte vi en paviljong till altanen. Nu sitter vi där under med massor av ljus på kvällarna, så himla mysigt.

Ska försöka fota lite ikväll och lägga upp bilder här. 

Vi har varit på semester.........

I onsdags förra veckan åkte vi ut till svärmors husvagn på Rullebo i Sköndal. Meningen  var att vi bara skulle ha varit där ett par dagar med det blev en hel vecka. Vi har haft det underbart, så lungt och skönt.

Vi har badat nästan varje kväll i den 30-32 gradiga poolen. På lördagen kom Daniel ner till Terese och det var även poolparty.
Sami och "morbror" Hasse grillade hamburgare, gott gott. Det blev även lite lekar i poolen mest då av vuxna karlar...........Vi fick oss även ett gott skratt när "moster" Bettan hoppade rakt ner i poolen med kläderna på.........

Som sagt så har veckan varit hur mysig som helst med sol, bad, god mat och dricka!
Svärmors husvagn.

Vi funderar faktiskt på att köpa en husvagn igen, vi har varit och kollat på lite olika vagnar. Vi har hittat en som vi verkligen gillar. Det är bara 2 år gammal och kostar "endast" 230.000:-  inte riktigt i våran prisklass. Drömma kostar ju inte något tack och lov.

Vi åkte hem i tisdags eftermiddag, det var skönt men ändå inte. Zita älskar ju att vara där, få bada varje dag och ligga ute hela dagarna.
 Våran gamla vagn.

I går åkte vi och köpte en paviljong till altanen, den har både myggnät och hela sidor. Jättefin är den, jag har gjort så fint med lyktor och värmeljus.

Min bil mår inte så bra just nu, höger framfjäder har gått sönder. Terese har beställt en ny så dom ska byta den på hennes jobb på tisdag.


På lördag morgon åker Terese och Daniel med Stickan till Dalarna, dom ska kolla på Classic carweek.


I dag har Sami och jag varit ute och åkt lite motorcykel, ganska mysigt men såååå varmt. Tog även en sväng förbi mamma och pappa. 

Nu ska jag kolla på en film med min älskade man.  

 

Oj vad tiden går.....

Det har hunnit gå några dagar sen jag skrev, så det får bli en sammanfattning nu.
 I lördags dog våran moppe. Carro ringde från jobbet på Flottsbro och talade om att det inte hände nåt när man gasade.

Vi åkte naturligtvis dit, Sami skruvade isär en hel del men det hjälpte inte. Moppen fick stå i garaget under natten. Vi åkte direkt ut till Rullebo där vi skulle hämta nycklarna till svärmors husvagn.

På söndag morgon skjutsade Sami Carro till jobbet sen åkte i till mamma och pappa och lånade brorsans firmabil som har dragkrok, vidare till Samis jobb och hämtade släpet.

Väl på Flottsbro blev det lunch innan det var dags att lasta moppen på släpet.

Då har vi kommit fram till dagen idag. Vi började med att åka till Samis jobb för att lämna lite grejer och hämta nåt mätinstrument. Sen till Mekonomen, Biltema sen hem.

Moppen blev isär plockad igen och den här gången hittades felet. Tändstiftet satt löst...........

Nu funkar moppen!!!!!! 

 Min bästis !!!!!!

Jag missade en dag det måste ha varit i lördags, då tog vi en tur med motorcykeln och fikade hos Carro sen åkte vi till Slagsta och JAG körde hojen helt själv. Hur kul som helst.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=115288666664

På onsdag åker vi nog ut till svärmors "tattartermos" och stannar ett par dag, vädret ska ju bli jättebra. Tjejerna jobbar så dom blir kvar hemma.


I dag har mamma och pappa varit på sjukhuset för att få svar på MASSOR med prover. Pappa har tydligen haft en liten hjärtinfarkt, vätska i lungorna och psa värdet var nu uppe i 127 ska ju fortfarande vara under 2.......
Det var tydligen nån åder vid hjärtat som var väldigt stor också.  Just nu känns det inte så himla muntert. Morfindosen som pappa är uppe i nu är inte å leka med. Han har blivit väldigt trött, det är ju iof inte så konstigt.





Morfar 93 år idag!!!!

I dag har vi varit på 93 års kalas hos min morfar. Tänk att jag har en morfar som är hela 93 år och han har barnbarnsbarn mellan 3-19 år inte illa.

Annars då, det har inte hänt så mycket. Efter kalaset åkte vi och köpte hundmat.
Det går ju åt en hel del av den varan här hemma.

Middagen i dag blev grillad karré med klyftpotatis, sås och sallad. Gott.

Terese har varit på jobbet idag, hon skulle ha en kompis med sig hem som ska sova här inatt.

Carro har varit med en polare på IKEA i dag och handlat, hon handlade även en jättefin karaff till mig. TACK!!!!!

Sami sitter framför tv´n och spelar spel. Han är en aning rastlös och sur på vädret. Han vill ut och åka hoj.
Han kollar alla väder rapporter som går att kolla.

På lördag ska vi åka ut till Rullebo och hjälpa svärmor med flytten av hennes husvagn. Sen hoppas vi att vädret är bra så vi kan tillbringa några dagar där när hon är i Grekland.

Nu ska jag sträcka lite på benen.

Kram kram

Usch vilken dag

Dagen idag har varit en riktig "off" dag. Vi har i princip legat på soffan hela dagen. Vädret har ju inte varit nån höjdare heller. Värken har ju också funnits där.
I bland ärdet riktigt skönt att bara få vara så där slö och tråkig. Vi har ju trots allt semester.

I går åt vi nog världens godaste middag, det blev tonfiskfilé. Vilken upplevelse, det var bland det godaste jag har ätit.
Det blev en filé kvar till Terese som hon fick idag. Under middagen frågade Sami henne om det var gott, svaret han fick var: TYST JAG ÄTER........hon såg lyrisk ut när hon åt.

Efter maten igår oljade vi in altanen så nu är den jättefin.

Jag chattade lite med mamma för en stund sedan och pappa har jätteont, han är ju så himla envis. Han vill inte ringa ASIH så dom kommer och ger honom en spruta utan han tycker att han klarar sig med sina morfin tabletter.

I morgon börjar Terese jobba igen, även Carro jobbar. Sami hoppas på bättre väder så han kan ut och åka hoj.

På onsdag ska vi i allafall till morfar och gratulera honom, han fyller ju 93 år.

Nu har Sami satt på en film så jag ska kolla påden innan sängen kallar.

Hemma igen

I torsdags åkte Sami, jag och hunden  till Karlstad. Där hade vi bokat hotell 2 nätter. Såfort vi hade kommit upp på rummet så kom Terese och Daniel dit. Dom gick ut med hunden medans Sami och jag gick ut och åt.

Efter maten hoppade vi i bilen och åkte till Molkom för att träffa och fika med Daniels familj.

Efter fikat gick vi ner till sjön, Zita var överlycklig när hon fick bada.

Vattnet var 25 grader, precis som Terese hade sagt. När vi stog ute i vattnet ser ja en tjej som jag kände igen. Efter en stund när jag "spanat" lite till för att vara på den säkra sidan såg hon mig. Det bleven riktigt lång kram. Jag har jobbat tillsammans med Anna på IKEA. Det kändes lite konstigt att träffa henne i en sjö i Molkom...

När vi kom tillbaka till hotellet var det så fruktansvärt varmt, vi hade både fönster och balkongdörren öppen hela natten.

Täcket var det inte någon ide att ha på sig heller. Efter frukosten tog vi en promenad med hunden runt i stan. Zita led nog en hel del så vi gick tillbaka med henne till rummet.

Vi passade på att besöka en del affärer med AC innan vi satte oss i skuggan och fikade.

Där bestämde vi oss för att åka hem, ringde till Terese och frågade om hon och Daniel ville sova andra natten på hotellet och det ville dom. Vid 15 tiden kom dom in till stan och vi gick alla fyra och käkade.

Lagom när vi skulle åka började det åska, blixtra och regna.





I en hel del mil kunde vi bara köra i 40km/h på motorvägen eftersom det även haglade. Vindrutetorkarna gick förfullt men det hjälpte inte mycket.

Vi kom hem vid 22 tiden, riktigt skönt. Borta bra men hemma bäst.
Nästa gång vi åker i väg blir det utan hund.

Terese och Daniel hade i allafall haft det bra.
Carro är och jobbar på Hammaby matchen just nu där ställningen just nu är 2-0 till Bajen!!!!!

Nu är det duschen som gäller.  

  

RSS 2.0