Torsdag lite senare!

Min kära pappa ringde förut och frågade efter specialist hjälp, han hade köpt ny mobiltelefon  och behövde support av Sami.

Pappas andra nya telefon Sony Ericson som han köpte för ca 2 månader sedan slutade att fungera. När han var på cellgifterna så fick han inte ha mobilen på för den står droppmaskinen. När han skulle sätta på mobilen när dom gick från avdelningen så gick den inte att sätta igång.

Pappa blev "galen" och åkte till Telenor butiken lämnade in telefonen och fick efter mycket om och men en lånetelefon modell tegelsten, han sätter in sitt simkort och ska ringa då visar det sig att det är massor med telefonnummer i den som inte är pappas. Han blir ännu mer "galen" så han går och lämnar tillbaka  telefonen och går till Teliabutiken och köper en ny Nokia.  Så snart ska mamma och pappa öppna en egen mobilaffär, jag som tyckt att vi har köpt nya mobiler ofta men dom är snart värre.

Nu får vi ju hålla alla tummar att det inte händer något med den här telefonen.

Nu ska jag kolla klart på Kustbevakarna och Las Vegas innan kudden ropar.

Skriver i morgon och berättar hur det gått på Alfta Rehab Center.

Torsdag eftermiddag!

Snart är ytterliggare en vecka slut. Jag har faktiskt inte gjort speciellt mycket idag. Tagit en promenad med hunden i solen vilket var jätteskönt.

I dag fick jag utlåtandet från Alfta Rehab Center med posten, det var 20 sidor med massa text som mest liknade hebreiska. Jag har läst igenom det en gång men fattade inte så mycket ska läsa det en gång till. I morgon ska jag ju dit på åkerkopplingsmöte så då ska dom förhoppningsvis tala om för mig hur jag mår.

Pappa fick andra cellgiftbehandlingen i går och det gick bra. I dag skulle mamma följa med morfar till ögonläkaren och ta bort stygnen efter operationen.

Terese kom hem från skolan i dag och hade en påse med varma nybakade kanelbullar som hon gjort på hemkunskapen, jättegoda va dom så det blir bullar till kaffet i kväll.

Jag ska ta och börja med middagen nu så den är klar när min man kommer hem från sitt jobb.


Onsdag med tråkigt väder.....

Vad hände igår då??? Jo jag gick ner till Vårby och handlade, tog min vanliga promenad med hunden. Kollade lite på tv. Jag var så himla trött och hade ont så jag la mig på soffan och somnade i 1 timme. Gud va skönt det var fast jag vart lite koko i huvudet när jag vaknade det tog ett tag innan jag blev "normal".

På kvällen fick jag sms av Carro att hon skulle komma och sova hos oss efter hennes träning. Fick ett till sms där hon frågade om jag ville komma och möta henne när hon kom från t-banan. Självklart gjorde jag och hunden det, vägen från Skärholmen och hem är inte rolig att gå själv på kvällen.

Carro är ju ute på praktik nu så hon åkte med bussen 05.35 i morse, usch va tidigt.

Jag skjutsade Terese till skolan i morse hon började 9.25 så jag passade på att handla samtidigt. I dag har jag haft jävligt ont och har det fortfarande.

Det har regnat hela dagen i dag det är så tråkigt, men nu kan jag i allafall torka jackan i trappen framför luftvärmepumpen. HAHA något gott som inte har nåt ont med sig.

Jag gick med hunden och mötte Terese när hon slutade skolan. Jag är SÅ snäll mot mina barn.

Nu håller jag på med middagen det blir köttfärslimpa, potatis och brunsås.

Pappa fick sin andra cellgiftbehandling i dag och det hade gått bra.

Nej nu ska jag börja duka.
Ha en bra kväll.

Puss & Kram

Underbara Carro

Jag tror inte att jag har träffat en duktigare tjej på att skriva som du Carro. Din mormor läste det du skrivit på din blogg och hon storgrinade, hon visste inte om hon vågade visa det för din morfar. Hon sa att hon kanske skulle lämna sidan framme, vi får väl höra senare om han har läst eller inte.

www.qwinnah.blogg.se

I dag händer det nog inte så mycket, ska gå och handla lite det blir pastasallad med ost och skinka till middag idag.
Det blir ingen träning för Terese idag hon håller på att bli förkyld, hon hostade jättemycket i morse men hon är i skolan.

Dom hade haft det jättebra på lägret i helgen och hon vill bli ledare. Hon säger själv att hon har fått bättre självförtroende, nu vågar hon prata/läsa högt inför klassen vilket jag tycker är kanon. Om hon vill bli ledare så tycker jag absolut att hon ska bli det.

Sami skickade ett mms förut med en bild på en brödrost som han hade fått av Kjelle och Sussi. När man rostar brödet står det KTM på mackan. Kul grej.

Jag är så otroligt stolt över att vara mamma till er båda Carro och Terese!! Älskar er!!!!!

Söndag snart kväll!

Jaha då var snart ytterligare en helg snart över.

I går kom mamma och pappa hit en snabbis och kollade på luftvärmepumpen.

Terese åkte ju på läger till Gålö.

Vi gjorde inte så mycket, tog en sväng till Silvan och köpte nån gegga att täta hålen i väggen från slangarna till pumpen.

I dag har vi varit och handlat mat och ett gosedjur till hunden. Jag håller på att tvättar för fullt, Sami har dammsugit. Vi åkte och hämtade Terese och Emelie för en stund sedan och vi passade på att handla mat samtidigt.

Just nu sitter jag och kollar på "I huvudet på Gynning", Sami spelar data, hunden ligger på golver och sover medans Terese halvligger i soffan och sover. Jag har en sådan rolig familj. JIPPI.

Ja nu får nog jag ta och börja göra ordning middag och väcka familjen.

Puss och kram!!

Lördag förmiddag!

I går installerades våran luftvärmepump, och jösses vad varmt det är. Eftersom jag har så ont i min rygg, axlar och armar så kan jag använda pumpen som hårfön, det är bara till att ställa sig i trappen och snurra lite så torkar håret alldeles perfekt.

Jag kunde inte sova längre än till 8.30 i morse för det var så himla varmt.

Terese har nu åkt iväg till Gålö på konfirmationsläger, hon skickade precis sms och talade om att dom var framme nu. Hoppas dom får kul.

Vad vi ska hitta på i dag har jag ingen aning om, Sami ligger fortfarande och sover. Jag tycker att det känns som söndag idag eftersom han var ledig igår.

Kanske kollar vi på handbollen idag vi får se hur det blir.

Skriver mer ikväll och informerar om vad som har hänt under dagen.

 Trevlig helg och lämna gärna en kommentar.

Fredag eftermiddag!!!!!!

Ja då var det fredag igen då. Jag är fortfarande lite febrig min vän just nu heter alvedon.

Just nu är killen här och installerar våran luftvärmepump han kom vid 11 tiden jag tror att han börjar bli färdig nu.

Carro och jag gick en runda med hunden till MC Donalds och köpte lunch. Nu har hon åkt till Andreas och ska åka med hans ishockeylag till Östervåla på match i kväll.

I morgon åker Terese på konfirmationsläger till Gålö.

Jag måste ringa min läkare nästa vecka och beställa tid till honom för det känns konstigt vid njurarna det liksom svider på nåt sätt.

Nu är pumpen klar killen håller på att plocka undan sina grejer så nu är det städning som gäller.

Skriver kanske mer i kväll vi får se.

Kommentera mera!

Hur du vet att du är ett pucko!!!!!



¤ ...Du blev påkörd av en parkerad bil.
¤ ...Du tror att det iskuberna som håller frysen kall.
¤ ...Det tar dej 2 timmar att kolla på en 60 minuters film.
¤ ...När du gick på discot där man skulle vara över 18 tog du me 17 av dina kompisar.
¤ ...Du ville ha en ny munk eftersom d var hål i den förra.
¤ ...Du ringer nummer-upplysningen för att få numret till 112.
¤ ...Du ställer dej på en stol för att höja ditt IQ.
¤ ...Du snubblar över en sladdlös telefon.
¤ ...Du säljer bilen för att få pengar till bensin.
¤ ...Du kastar en sten mot marken o missar.
¤ ...Du försöker dränka en fisk.
¤ ...Du köper en sol-driven ficklampa.
¤ ...Du blev inlåst i en livsmedelsäffär, o svalt ihjäl.

Torsdag kväll!

Vad har hänt i dag då?!
Jag var och handlade på förmiddagen, åt lite lunch och tog en promenad med hunden.

Jag fryser och svettas om vartannat plus att jag har skitont i halsen, nu är det väl min tur att bli förkyld. Det svider i ögonen och gör ont i skinnet. Nu ska jag nog inte gnälla så mycket när jag vet att det finns dom som har det mycket värre.Jag kan ju faktiskt ta en alvedon så känns det bättre, det är ju nåt som vissa andra inte kan göra tyvärr.

Terese slutade efter lunch i dag så hon och en kompis åkte till Siba och hämtade hennes mobil som varit på lagning. Dom passade även på att köpa godis till hunden och sig själva.

Nu är Terese på tävling.

Carro och Gabbi kom hit och käkade middag innan dom skulle vidare till Hammarbyhöjden på ledarmöte för gympan. Under middagen började tjejerna skratta ordentligt, det visade sig att Gabbi hade svalt kulan till sin tungpiercing. HAHA tydligen var det inte första gången.

I morgon ska Terese in till stan med klassen och sälja pins för hjärt/lungfonden hon är inte så road av det, hon gillar inte att gå fram till folk hon inte känner det gillar inte jag häller.

I morgon kommer även våran luftvärmepump att installeras det ska bli så skönt.

Nu ska jag straxt kolla på handbollen.

Kram

Mamma fyller år i dag!!!!!!!

I dag är det ingen vanlig dag utan det är min mammas födelsedag!!! Hon fyller 62 år GRATTIS GRATTIS!!

Vi ska dit efter vi har ätit middag, på vägen dit ska vi hämta morfar då slipper han ju ta färdtjänsten. Vi kör hem honom eftersom vi ändå ska hämta Terese från träningen.
Hon är lite sur på folk som ska fylla år samma dagar som hon har träning haha, i morgon har hon ju tävling som hon ska vara med på.

Carro kom hit igår kväll och sov här, hon ska vara i skolan i dag och i morgon för dom hade nån kurs om "heta arbeten" annars är hon ju ute på praktik nu min lilla bergsprängare/borrare.

Hon hade lite hjärnsläpp i morse, hon hade inga kläder med sig inte ens en vanlig jacka och hon "skrek" om att bussen skulle gå om 10 minuter så det var ju bara leta fram grejer åt henne. Hoppas hon hann med bussen.

I dag gick jag bort till kiosken vid grillen och köpte tidningen och så ville Märta att jag skulle köpa trisslotter till henne. Det blev en ganska lagom promenad med hunden till kiosken och runt IP och sen hem.

Om en liten stund ska jag börja med maten så vi kan åka direkt sen.

Skriv gärna en kommentar när ni har läst, det vore kul!

Tråktisdag

Det var väldigt tungt att kliva upp i morse, jag har kommit fram till att jag mår bättre när jag sover ut på morgonen. Jag kanske ska försöka göra en deal med familjen och kolla om dom kan klara sig själva och kliva upp när deras klockor ringer. Vi får se.

Gick i allafall till centrum och handlade för ett par dagar, jag får så himla ont när jag drar "dramaten" vi har ju bara uppförs backar på hemvägen. Men nu är det gjort.

Tog en runda med hunden.

Jag satt i fåtöljen och kollade på tv och somnade och jisses va skönt det var.

Läste i Carros blogg att hon skulle komma hit i kväll efter hennes träning för dom är sjuka hemma hos hennes pappa och hon har ju precis blivit frisk efter att ha varit sjuk sen nyår.

Nu sitter jag och fryser som fan tog en alvedon och en av mina värktabletter.

Ska snart börja med maten.

I morgon fyller min älskade mamma år så vi ska dit på kvällen. Morfar ska operera sitt öga imorgon.

Kan kanske skriva mer senare i kväll om det händer nåt roligt annars hörs vi i morgon.

Puss & kram.

Måndag!

Nu är helgen över för den här gången. Det blir en kort vecka för Sami eftersom han är ledig  på fredag när dom kommer och installerar luftvärmepumpen.

Sami var och hämtade Carro och Gabbi från lägret igår. Hon passade på att äta här med oss och klockan 20.00 kom  tjejernas pappa hit och hämtade henne, han hade med sig en kartong med ballerina muffins 10 småkartonger med 8 i varje. Tack så mycket alltid kul att ha fikabröd hemma. Jag som har börjat gå ner i vikt.
 
Nu återstår det att se om Terese har blivit smittad av den hemska förkylningen som Carro har dragits med sen nyår, hon börjar bli lite småsnorig och hade ont i halsen i morse. Hon har ju tävling på torsdag och så fyller ju min mamma år på onsdag och det är ju inte så bra å vara förkyld nu när pappa håller på med cellgifterna. Vi får väl se hur det blir.

Carro började sin praktik i dag och ska visst vara ute i en månad. Jag tycker hon är så cool som ska bli bergsprängare/bergborrare och Terese som vill bli mekaniker, Sami frågade mig igår om mina barn inte fick dockor att leka med när dom var små. Det fick dom massor med dockor och även bilar.

Nu ska jag kolla klart på Cityakuten sen blir det nog till att ta med hunden på en promenad och möta Terese när hon slutar.

 

Söndag!

Nu har snart hela helgen gått och det har inte hänt så mycket. Sami skjutsade Carro och Gabbi till Lillsved där dom skulle ha träningsläger för småtjejerna.

Sami var nere i Vagnhärard och hjälpte Kjelle och Sussi med deras data. Vi fick en ny digitalbox av dom, mannen blev överlycklig för det var så mycket bra finesser på fjärrkontrollen. Tack så jättemycket. Vi ska beställa ett tvillingkort så tjejerna har lite mer kanaler nere på sina rum.

Terese gick upp tidigt i morse och gick ut med hunden, sen åkte hon till Huddinge simhall och träffade  2 av hennes simkompisar där.

Mannen och jag gick en promenad i solskenet med hunden, efter det åkte vi till Cervera och köpte födelsedagspresent till mamma som fyller år på onsdag.

Nu är Sami på väg till Lillsved för att hämta hem Carro och Gabbi.

Förhoppningsvis så handlar han när han åker hem.

Nu ska jag kolla på handbollen.

Ha det så bra!!!




Fredag runt 15 tiden.....

Terese fick skjuts till skolan av Sami i morse. Carro var ledig så hon sov lite längre.

När fröken vaknat så gick vi till centrum och handlade. Vi gick en sväng hem till mamma och pappa och kollade läget. Pappa känner fortfarande inte av några biverkningar av cellgifterna vilket är jätteskönt.

Mamma visade deras medicinskåp, där var det fullt kan jag lova. Jag fick se pappas behandlingsschema och dom kommer ju inte ha några problem att få dagarna att gå i allafall.

När vi kom hem igen så gick Carro en sväng med hunden, sen åt vi lite lunch.

För en stund sedan åkte hon hem till sin pappa för att packa och sen ska hon till Salem på hockey. Efter det kommer hon hem igen för att Sami ska skjutsa henne och Gabbi till gympalägret i Lillsved i morgonbitti.

Vi ska förmodligen åka till Kjelle och Sussi i Vagnhärard i morgon för Sami skulle hjälpa dom med deras dator tror jag det var.

Nu ska jag kolla lite på skidskytte.

Trevlig helg.

Jag gör som alla andra...

Jag gör som alla andra och frågar vilka som läser min blogg?????
Skriv gärna en kommentar!!!

Uppdaterar lite senare under dagen när det kanske har hänt nåt roligt.
Ha en bra dag!

Ganska solig torsdag

I dag har det ganska soligt och fint väder. Det är skönt när det är ljust ute på dagarna och betydligt roligare när man går  ut med hunden.

Det är i stort sett vad jag har gjort i dag, varit på en promenad med hunden och fixat disken.
Till middag i dag blir det spagetti och köttfärssås. Barnmat i mina ögon men gott ändå.

Carro är visst på väg hit för hon har fått post som kom hit fast hon är skriven hos sin pappa.

Terese åker direkt till träningen efter skolan idag eftersom hon slutar sent, hon ska även träna "småbarnen" idag efter sitt pass.

Pappa känner inte något av cellgifterna ännu vilket är bra, mamma sa att han hade varit lite rödmosig i går kväll.

I kväll ska jag nog kolla på handbollen Island-Sverige.

Hoppas ni får en bra eftermiddag och kväll.
Kram

"Hundväder"

I dag har det regnat precis hela dagen, det är så himla mörkt och tråkigt ute.

I morse brann det i huvudet på min man, när hans mobil ringde så brydde han sig inte om att öppna ögonen för att se när han skulle stänga av den han bara tröck på knapparna och rätt som det var ringde hemtelefonen jag flög upp och höll på att snubbla på hunden. När jag tar telefonen så ser jag att det står "Sami mobil" då är det min älskade man som ringt hem i sömnen. Undrar hur många han har ringt till klockan 6 på morgonen när han försöker stänga av sitt larm..........

Pappa mådde bra i morse när jag pratade med mamma, ja han hade ju ont som vanligt men han mådde inte illa av cellgifterna ännu i allafall.

Båda tjejerna hade sovmorgon i morse.
Carro är hemma hos sin pappa nu. Terese har varit på sin träning och kom hem för en stund sedan.

Min dag har varit så där, jag har så himla ont så nu ska jag ligga på soffan och kolla på tv innan sängen kallar.

Ha det så bra.

Tisdag

Tog moppen (jippi) till centrum och handlade, träffade Terese inne på ICA den lilla ungen var och köpte godis.

Carro var hos läkaren men det var inte något fel på henne, tydligen är alla i Tullinge sjuka.
Hon är här nu och ser/låter bättre nu än på länge.

Pappa har varit och fått sin första cellgiftbehandling han fick ligga med ispåsar på händer och fötter för naglarna kan tydligen ta ordentligt med stryk.

Mamma och pappa har ett riktigt mastigt schema framför sig:

23/1 mamma 62 år, morfar operera ögat
24/1 pappa spruta
28/1 pappa ta prover
29/1 pappa läkaren
30/1 pappa cellgifter
31/1 morfar till ögonläkaren

Ja dom kommer ju inte behöva sitta sysslolösa den närmaste tiden i alla fall.

Snart ska jag börja göra iordning middagen, i dag blir det pasta carbonara.

Puss & Kram


Måndag

Morgonen började med att vi försov oss lite, kaffet var slut så det fick bli Latte hmmmm.
Det gick ju bra trots allt.

Vad har jag gjort då........ pratat med en kompis i telefon, kollat lite på tv och jag passade på att ta en långpromenad med hunden i det fina vädret. Det var jätteskönt.

Carro ska till läkaren i morgon bitti så nu får vi hoppas att hon blir av med snoret och hostan.

I morgon kl 9.00 ska pappa få sin första cellgiftbehandling, han ska ta 12 st betapred tabletter i kväll och lika många i morgon bitti. Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att det ska hjälpa mot värken, cancern kan dom ju inte göra så mycket åt eftersom det är i skelettet i hela överkroppen, bäcken, lårben och lymfsystemet.

Det är ju inte kul att ha ont som han har, jag har ju bara min fibrovärk men den är ju en fis i rymden mot cancervärken.

Snart ska Sami åka och hämta Terese från träningen och klockan 20.00 är det idrottsgalan som gäller.

Krama  varandra.


Söndag kväll!

Vad har hänt idag då.........

Sami har dragit elen till luftvärmepumpens utomhusdel, så nu är de klart tills dom kommer den 25/1.
Jag har dammsugit och det behövdes verkligen tro mig, herre gud vad Zita fäller. Fortsätter hon så här kommer hon vara en nakenhund snart, men å andra sidan behöver vi inte dammsuga så ofta då.

Vi var i väg och fikade hos Robban, Maria och barnen det var jätte trevligt det var ett tag sedan vi var där.

Efter det skjutsade vi Terese till kyrkan hon hade komfirmations läsning idag.
Vi svängde även förbi hos mamma och pappa, Sami hjälpte dom och lösa ett problem med datorn.

När vi kom hem var det hög tid att börja med maten idag blev det revskavsgryta med kantareller och hemlagad potatismos så himla gott.

I morgon ska pappa ta prover inför cellgiftbehandlingen på tisdag.

Terese ska äta middag hos mamma och pappa i morgon för hon slutar skolan så sent och träningen börjar så tidigt så hon hinner inte hem för att äta.
Hon har tur som har sin mormor och morfar så nära.

Nu ska jag kolla på en film innan det är dags för sängen.

Carro krya på dig! Älskar dig!!!!!

Va rädda om varandra!

Lördag!

I dag gick vi upp vid 10 käkade frukost och drack kaffe. Terese gick iväg vid halv 9 tiden till Skarholmens simhall för egen träning.

Mitt på dagen åkte vi iväg och slängde allt skräp vi samlat på oss i förrådet. Det var jätteskönt.

Vi åkte vidare till Siba och lämnade in Terese mobil för den stänger av sig själv hela tiden.
När vi kom hem var Carro här och väntade på oss, Andreas kom hit och fikade, sen satt vi och kollade lite på skidor på tv.

Carro åkte med Andreas hem.
Sami ligger och sover han fick så jävla ont i nacken och det gick upp i huvudet, jag masserade honom lite pulade i honom en alvedon. Det börjar snart bli dags att väcka honom för snart ska vi äta middag.

Ikväll är det bastu som gäller även för mig.

Kram till alla som känner sig träffade.

Fredag eftermiddag!!!!!!

Fredag återigen, veckorna går så himla fort.
Carro har varit här nästan hela veckan, hon är fortfarande förkyld men det verkar som hon håller på att bli bättre nu.
Jag har ont i halsen, huvudet och ögonen, hoppas inte det blir nåt av det för jag vill kunna träffa pappa och han får ju cellgifterna på tisdag så jag vill inte bli sjuk.

Jag och Carro gick till centrum och handlade på förmiddagen idag. Hon ska snart åka till Norrtälje och kolla på hockey.

Terese och Sami slutar snart skolan resp jobbet.

I helgen hoppas jag att vi kan åka och slänga allt skräp, halva förrådet är fullt med tidningar och annat skit.

Den 25/1 kommer dom och installerar luftvärmepumpen det ska bli så skönt.

Trevlig helg. 

Torsdag eftermiddag!

I dag har det inte hänt så mycket, jag gick ner till Vårby och handlade lite. Gått en liten runda med hunden.

Carro kom hem i går igen och sov här. Hon kom just hem igen dom har varit på Cosmonova med klassen.
Båda min älskade barn har det lite jobbigt nu av olika anledningar som vi inte behöver gå in på här.

Hoppas bara att det löser sig till det bästa för alla inblandade.

Jag gick inte till jobbet i dag heller jag har så jävla ont.

Jag hoppas att dom ringer från firman som ska installera luftvärmepumpen snart jag vill ha upp den snart.

I dag tror jag att Sami skulle bli sen, så det blir Carro och jag som får äta middag själva för Terese är på träning och slutar inte förrän klockan 19.30.

Nu ska jag umgås lite med Carro, eller rättare sagt hon vill nog låna datorn.

Puss & kram

Onsdag

Ja nu har jag varit till "jobbet" och sagt Hej & Hej då som bruden på FK sa att jag skulle göra. Mia på jobbet tyckte det verkar idiotiskt men det är ju bara att göra som man blir tillsagd.

Efter det gick jag och köpte en almanacka till köket.

Jag gick upp till morfar och hälsade på en stund för mamma och pappa var där, mamma hade städat ut julen. Jag gick med föräldrarna till medborgarkontoret för mamma skulle lämna i papper för färdtjänst till pappa.

Pappa såg väldigt låg ut men det är ju inte så konstigt. Han ska till ögonläkaren idag för att mäta trycket i ögonen.
Dom åkte förbi här och släppte av mig så jag slapp gå hem.

Nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags att börja med middagen.

Kram

Pappas provsvar........

Mamma ringde när dom kom hem från sjukhuset och talade om hur provsvaren var. Det var inte bra, psa värdet var på 275, cancern har spridit sig till lymfsystemet, bäckenet, lårbenen. Bortsätt från det så har han ju cancer i hela överkroppens skelett. Tydligen så har ett revben gått av så det är ju inte så konstigt att han har ont.

På tisdag ska han börja med cellgifterna.

I morgon ska jag tillbaka till Myrorna igen ska visa mig och sen gå hem. Det är tydligen så man ska göra sa yrkesvägledaren på telefon idag. Sen ska jag göra så varje dag i 2 veckor plus att jag måste ringa henne och FK VARJE dag. Vad fan ge mig en fotboja istället.

Jag tänkte precis ringa min man och fråga honom om han kunde handla en El Maco meny till mig när han åker hem, men han ringde nu och han gillade inte den idén, hans kommentar var "när får jag riktig mat?". Va fan jag lagar riktig mat typ 360 dagar per år.
Han äter ju ute varje dag, då kan han ju börja ta med sig matlåda dom dagarna han vet att han ska vara inne på kontoret.

Jag kanske är gnällig idag men med dom jävla skitnyheterna mamma talade om så kan jag faktiskt få tröstäta skräpmat idag.

Puss & kram skumbanan.

Sjuk och värk....

Då var det tisdag morgon och jag går inte och arbetstränar idag. Jag har ont som fan plus att jag fryser och har ont  huvudet. I går fick jag i mig 5-6 alvedon och migräntablett men inte släppte huvudvärken för det.

Fibrovärk har jag också som heter duga kan jag lova, det känns som jag blivit överkörd.
Jag var ju tvungen att ringa FK, Alfta rehab center & Myrorna om jag inte kan jobba, sagt och gjort jag har pratat med Myrorna lämnat meddelande på ARC´s telefonsvarare och när jag ringer till FK så har min handläggare slutat hmmm fattar inget vi ska ju ha möte på fredag, jag har ju inte fått nån ny handläggare.
Jag ska ringa FK igen klockan 10 så vi får väll se vad som händer.

Terese har gått till skolan nu, första dagen efter jullovet. Carro är hemma från skolan idag, hon är lite bättre men inte bra alls, det ligger snorpapper överallt.

Pappa ska vara på sjukhuset kl 10.30 idag och få svar på röntgen och proverna som gjordes förra veckan. Han får förmodligen reda på resten av behandlingsplanen.

Nej nu ska jag ta en alvedon och lägga mig på soffan ett tag.

Kram

Måndag eftermiddag!

Ja då har jag varit och arbetstränat, det var ganska kul men ont som fan fick jag. Dom i personalen som jag träffade i dag var jättetrevliga och det är ju bra.

Packade upp massa porslin och försökte städa lite bland hyllorna.
Terese kom och mötte mig när jag slutade, vi gick och handlade och var på apoteket och köpte nässpray och hostmedicin.

Carro är fortfarande risig och jag har blivit förkyld också fryser och snorar som fan. Tack Carro älskar dig.

Nu ska jag gå en runda med hunden och följa med Terese till bussen, hon ska på träning.

Krama varandra.

Måndag morgon!

Nu är det då måndag morgon, gick upp 6.30 och åt frukost. Det var väldigt segt att kliva upp så det blev till att dra sig i 30 minuter.

Carro var riktigt risig igår det gick åt en hel del snorpapper, hoppas hon mår bättre i dag.
I morgon börjar ju skolan för båda mina tjejer.

Snart ska jag hoppa in i duschen, jag ska ju gå och jobba i dag....

Skriver mer när jag kommer hem.
Ha det så bra så länge.

Samma dag fast eftermiddag.......

Nu har det blivit lite senare fast det är fortfarande söndag.

Vi har inte gjort mycket i dag mer än att kollat på skidor på tv, hon är ju skapligt duktig Kalla, bara till att gratulera.

Carro kom hit för ett par timmar sedan, vi åkte iväg till Thai stället i kurvan och köpte underbart god mat med oss hem.

Nu sitter Carro i fåtöljen och snorar/hostar som fan.

Snart är det dags för en liten runda med hunden sen blir det till att lägga sig tidigt ikväll eftersom jag ska jobba i morgon.
Terese kommer och möter mig i Skärholmen kl 12 när jag slutar för vi ska handla och kolla på byxor till henne.

Nej nu ska jag kolla på tv.

Krama varandra. 

Söndag mitt på dagen.....

Nu var det då söndag igen och ännu mer snö har det kommit.

Igår städade vi ut julen så himla skönt. Vad vi ska hitta på i dag har jag ingen aning om ännu, Sami har fastnat vid sin dator och lär sitta där ett tag nu och Terese sover fortfarande.

I morgon ska jag ju börja min arbetsträning just nu har jag jävligt ont så vi får väll se hur det är i morgon.

Hör av mig senare om det händer något kul under dagen.

Lördag!

Nu har vi varit på Stima och köpt en luftvärmepump, dom ringer på måndag och talar om när dom kommer och installerar den, dom trodde att det skulle bli om ca 2-3 veckor.

Emilie har sovit hos Terese i natt eller sovit & sovit dom gick tydligen och la sig vid 4 tiden. Dom hade varit uppe och ätit vid 3 tiden då låg vi och snarkade sa dom. Har lite svårt att tro det.

Snart ska vi städa ut julen jag är så trött på julsakerna nu allt åker ut.

Nej nu är det städning och julgransplundring som gäller.

Krama varandra.

Första fredagen på nya året!

Fredag igen, det har inte hänt så himla mycket sen igår.

Terese var med klassen och sköt paintball, dom hade haft jättekul. Kollade lite på tv på kvällen, vi gick och la oss tidigt men jag har fått så svårt att somna på kvällarna nu.

I morse hade Sami väldigt svårt att vakna, normalt brukar han inte stänga av telefonen men i dag gjorde han det, det var tur att jag hade klockan på larm för jag vaknade till när klockan var 7.10 så det var bara för honom att hoppa i kläderna och åka till jobbet.

Meningen var att Terese skulle gå ut med hunden men hon gick inte upp. Jag klev upp 8.30 åt frukost och drack kaffe efter det gick JAG ut med hunden eftersom lilla fröken fortfarande låg i sängen.

Pratade med mamma i telefon och då berättade hon att den 15 januari ska pappa börja med cellgifterna.

I dag gick jag till Vårbergs centrum och handlade det var ganska tomt i skåpen nu.
Svinkallt var det eftersom det blåste storm ute, men jag överlevde det också.

Fröken hade behagat kliva upp ur sängen när jag kom hem från affären 12.45. Tack för det.

Nu har hon precis varit ute med hunden på en liten löprunda.

Jag ska snart börja med maten för Sami har kommit hem nu, han slutar ju 15.00 på fredagar.

Hoppas ni får en trevlig helg.

Massor med snö............

Massor med snö har det kommit inatt, jag fick knappt upp ytterdörrenså det var bara att börja skotta. Zita sprang omkring och hade jättekul hon älskar ju snö.

I förrgår natt kom Carro hit och sov, alltid lika roligt när hon kommer hit.

I går var pappa på sjukhuset på röntgen, dom fick ta  lite fler bilder på höger axel. Läkaren ville/vågade inte hjälpa pappa upp från britsen för han var så rädd att göra illa honom axeln så INTE bra ut.

Nu ska pappa tillbaka den 8/1 för svar och vidare behandling.

I dag ska Terese med sin klass och skjuta paintball, deras lärare Monica betalar, hon är så underbar hittar alltid på så mycket roliga saker med ungarna. Hon gör väldigt mycket som hon betalar får egen ficka. Hon skickar massor med roliga och gulliga sms till klassen med mycket peppning.

Tänk om man hade haft en sådan lärare när man gick i skolan då hade det kanske varit lite roligare.

Snart är det dags att gå ut och skotta snö igen. Ska ta och försöka få upp Terese nu så vi kan gå och handla sen.

Kör försiktigt och krama varandra.

Första dagen på nya året!!!!

Nu är det 2008 med allt vad det innebär.

I går var mamma, pappa och morfar här och åt med oss. Jättetrevligt och min mat var riktigt god.
Han är rolig min morfar säger hela tiden "Det var gott det här", pappa och jag satt och höll räkningen, han så så 6-7 gånger under bara förrätten sen blev det en himla massa gånger under varmrätten också.

Trevligt var det i allafall, det som är lite jobbigt är att pappa har så ont, det gör såååå ont i mitt hjärta när han ber mamma om en till morfintablett. Pappa har ju aldrig varit någon som har ätit värktabletter han har ju en så hög smärttröskel.

I morgon ska pappa vara på SÖS klockan 8.00 för att göra 2 olika röntgen, EKG, provtagningar mm. Sen ska han tillbaka den 8/1 för svar och förmodligen få reda på när cellgifterna kan börja.

Carro skickade sms till mig att dom satt i bilen på väg hem till hennes kompis kl 04.19 i natt, hon är ordentlig hon, undrar om jag ska ringa och väcka henne nu..............

Terese firade nyår med sina kompisar och Emelie sov kvar här.

Vi var ute och kollade när grannarna sköt raketer, synd att det var så mulet men det var mycket raketer i natt.

Min man ligger på soffan och kollar på Ronja Rövardotter och säger att hans hjärna krymper, undrar varför....... kan det vara för många öl i går/natt.................... kanske.

Nej nu ska jag också kolla på Ronja.

Gott nytt år 2008!!!!!!!!

Krama varandra ordentligt!!!!!!

RSS 2.0