Vilket väder

I dag har det regnat hela dagen, iof behövs det för gräsmattan är torr och brun. Men det är så tråkig luften är väldigt kvav, det åskade ganska mycket för ett par timmar sedan.

Tjejerna låg och sov till 10.30 idag. Nu är Terese på jobbet, hon slutar om 20 minuter. Carro är ledig idag eftersom hon jobbade i helgen.

I morgon ska Terese åka och hjälpa sin pappa lite med flytten. På onsdag jobbar hon sista dagen sen hjälper hon sin pappa igen, åker med sin farmor hem och sover hos henne. På torsdagen och fredag är hon med sin farmor på jobbet.

Carro har bokat och betalat bussbiljetter till Östersund. Hon åker den 7 juli och kommer hem 11 juli, hon ska hälsa på Annelie, Tommy och Jenny med familjer. Hon kommer nog få det jättekul.

I dag har jag sorterat tvätt och håller på att tvättar för fullt. På onsdag skulle värmeböljan koma, undrar hur länge den stannar......

Pappa var på SÖS idag på röntgen med kontrast av hjärta & buk. Nästa vecka ska han träffa läkaren och förhoppningsvis få cellgifter igen. Den 11 juli åker mamma och pappa på kryssning från fredag-måndag.

Nu är det dags att sortera lite mera tvätt.


Vilken dag

Jag kunde inte sova längre än till 8.30 i morse, i samma veva fick jag sms från Carro som var på jobbet. Hon började 7 och hade gjort klart allt vid 8 tiden.

Jag fick en underbar stund helt själv på morgonen med frukost, kaffe och DN. Vid 10 tiden kom Sami upp och intog sin frukost.
Vid 11 tiden gick Sami ner till garaget med Peter för att skruva isär en soffa som Hanna skulle ha i sin nya lägenhet.

Vi tjejer, jag, Sussi, Terese, Carro & Hanna tog en promenad till IKEA där det skulle handlas en himla massa. Jag klarade av IKEA besöket utan några som helst problem, hade inte en tillstymmelse till ångest. Jag är så jävla imponerad av mig själv. Nu kan det bli fler besök där, det kan ju kanske bli dyrt för Sami. Hahahahaha.

Det blev en ny säng och bäddmadrass till Carro och massor med vaser och lite annat smått och gått.

Vi blev hämtade utanför av Sami för vidare transport till Axelsberg och Hannas lägenhet. Några timmar senare åkte vi hem, hunden behövde ju gå ut sen iväg upp till Peter och Sussi som bjöd på pizza och sallad.

Sami och Terese gick hem och jag åkte med tillbaka till lägenheten där Carro och Hanna hade hunnit fixa jättemycket.

Vi kom hem vid 21 och han se lite av finalen som nu Spanien har vunnit

I morgon tror jag att jag ska tillbringa dagen i tvättstugan, nu är det så mycket tvätt att man knappt ser golvet.
Terese jobbar i morgon, Carro är ledig och Sami jobbar sin sista vecka innan semestern.

Lördag natt

Nu är klockan mycket över min sovtid......

På förmiddagen i dag åkte Sami och jag motorcykel till Hökmossen och hämtade Therese och Sorin. Därifrån åkte vi till Dalarö och fikade, helt underbart fint där. Åkte vidare hem till dom igen.

Vi tog en sväng förbi Axelsberg och kollade på Hannas nya lägenhet som Carro hjälpte till att måla.

När vi väl kom hem var det bara för mig att byta färdmedel och ta moppen till affären och handla mat för vi bjöd ner familjen Grönberg på middag. Vi grillade och åt gott, vissa drack även gott.

Vi satt ute på altanen och snackade tills klockan blev 23 då gick dom hem. Vi ska ju upp tidigt i morgon eftersom vi tjejer ska till IKEA och killarna ska till Lidingö och hämta en säng. Sen är det flyttning som gäller, Hanna flyttar och vi ska hjälpa till.

Hela den här dagen har varit jätte trevlig men nu känner jag att John Blund är på ingång.

God natt och ha en fortsatt trevlig helg.

Snart läggdags för mig

Snart ärdet som sagt läggdags för mig, jag är så trött att det svider i ögonen.

När jag kom hem från affären på förmiddagen hade Carro och ? vaknat till någorlunda. Dom kom upp och åt frukost.
Straxt efter 12 kom Andreas hit, vi käkade lunch medans Carro duschade.
Dom 2 skulle åka till Örebro? och kolla på Djurgården när dom spelade träningsmatch. Tydligen förlorade dom. OJ så tråkigt.......

Carro är inte världens piggaste, hon har legat på soffan ett par timmar och sovit. I morgon jobbar hon mellan 7-11.

Terese och Krille ska till Rikard och hjälpa honom och städa huset innan flytten nästa vecka.

Nu ska jag kolla lite på tv innan sängen skriker.

Jippi helg igen

Jaha då var det fredag IGEN. Dagen började med att jag fick hoppa på moppen klockan 7 i morse för att åka till AVA MC och hämta upp Sami. Han skulle ju lämna in hojen på service.

Han lyckades komma upp i  100 mil igår efter turen han tog då.

Terese var ute på en Grekisk kolgrills restaurang med sin pappa och farmor i går.

Carro, Linda och Emil satt här hemma och förfestade innan dom åkte in till stan för krogbesök.

Det första jag så i morse när jag gick ner var dörrnycklarna på golvet och en bricka från MC Donalds. Fyllehunger kanske........ Linda åkte hem vid 9 tiden. Det luktade riktig fylla från rummet kan jag lova.Dom kom tydligen hel 04.30 i morse.

Ska bli spännande att se hur länge dom ska sova i dag, jag kanske ska dammsuga hallen där nere.... eller????

Sami skulle få hjälp av Pirre att få hem hojen.

I kväll ska Sami över till Mauno och fixa klart hans el vare sig han vill eller inte.

Jag ska snart åka och handla.

Ha en bra dag i solen!


Dr Kalle........

Nu har Carro och jag kommit hem. När vi fick veta att vi skulle träffa Dr. Kalle blev vi riktigt glada, vi trodde att vi skulle få en ung snygg svensk läkare. En punkt stämde och det var ung, inget mer. Det var väldigt svårt att fatta vad han sa. Han skickade i allafall en remiss till röntgen så vi blev sittande där ner ett tag. Tillbaka upp till läkaren som fått svaret och det visade inga skelettskador, det troliga är att musklerna i ryggen har blivit ordentligt uttöjda.

Jag skulle smörja henne med Voltaren gel 3 ggr per dag, det lät som han sa morgon, höst & kväll.....
När jag smörjer in henne skulle jag massera ryggen i 15-20 minuter, just det det är ju jag som behöver massage.

Vi gick och åt lunch på en Libanesisk restaurang, det var ganska gott.

Sen passade vi på att fynda lite linnen och en jättefin burk att ha maskindisk tabletterna i, så nu har jag fixat i ordning diskbänken.

Mamma och pappa kom hit och fikade, jag fick massor mer hår/bastu handdukar av dom.

Terese, Krille, Carro och hunden är just nu nere på Vårbergs IP och kollar på Sara som har dansuppvisning.

Terese ska visst ut och äta middag med sin farmor och pappa i kväll.

Sami ska som sagt åka hoj i kväll. I morgon måste jag ta moppen till AVA MC så Sami kan komma hem och ta bilen eftersom hojen ska på 100 mila service.

Nu ska jag börja med maten.


Läkaren med Carro

Klockan 9.45 idag ska jag följa med Carro till vårdcentralen. Jag ringde och fick en akuttid eftersom hon har så himla ont i ryggen.

Hon halkade på midsommarafton på den hala våta gräsmattan och landade på ryggen/rumpan. För ett par år sedan trillade hon och hamnade på svanskotan så hon fick en blödning. Så det är ju lika bra att kolla upp det hela, det är ju inte kul att gå och ha ont.

Terese och Krille ligger och sover dom var uppe ganska sent tror jag, det lät som så i allafall. Vi har ju vårat sovrum ovanför hennes.......

I kväll efter jobbet ska Sami ut och åka hoj, han har ju 12 mil kvar tills i morgon bitti.

På söndag ska vi köpa ny säng till Carro den hon har nu är ju Sami´s gamla och den har ju några år på nacken.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi börja röra oss mot VC.

Ha en underbar dag! 

Nya blommor och krukor till altanen

På förmiddagen i dag åkte Terese och jag till Rusta i Kurvan och kollade lite, köpte lite sololja, schampo & duschkräm. Det är ju så sjukt billigt där.

Innan vi åkte hem gick vi in på Kvantum och handlade mat.

Jag skjutsade Terese till jobbet, när vi var där utanför så kom TV4`s Bengt Magnusson med fru? och en gammal farbror i rullstol. Vad annorlunda han såg ut i verkligheten, jag trodde att han var mycket längre. Liten mage hade han också.

Han var tydligen på samma våning som Terese jobbar på.

När Sami och Carro kom hem åkte vi iväg till Rusta direkt för jag hade hittat jättefina krukor att sätta på staketen ute vid altanen. Köpte 6 st och sen åkte vi till Plantagen där jag köpte 4 st LÅNGA murgrönor och 2 blåa klematis.

Peter och Sussi kom förbi och fikade innan dom skulle iväg och köa på Elgigantens nattrea.

Jag har nu planterat och satt upp krukorna, det blev riktigt fint. Måste ju bara komma ihåg att vattna regelbundet.

Nu ska jag kolla klart på Tyskland-Turkiet matchen. Sami bastar just nu. Carro är på sitt rum och kollar förmodligen på film. Terese är på sitt rum med Krille.

Ha en underbar kväll. 


"Mammatid"

I dag på förmiddagen åkte jag till mamma och följde med henne till våran frisör Jannika. Hon skulle klippas och slingas.
Hemma hos Jannika började vi med Jugoslaviskt kaffe och tårta, jättegott. Mamma blev fin i håret. Jag följde med henne hem.

Pappa hade precis fått samtal från sin cancerläkare som talade om att det inte blir någon cellgiftbehandling i morgon för proverna var inte så bra. Så det är bara hoppas att proverna är bra igen om 2 veckor när nästa behandling är planerad.

När jag kom hem så gick Terese till jobbet. Carro hade städat i köket och vardagsrummet.
Jag köpte med mig blondering och hårfärg till henne. Vi satte igång och blekte hennes hår men det blev lite orange så hon färgade  hela håret mörkbrunt istället. Det blev riktigt bra tycker jag. 

Efter maten åkte Sami, jag och Carro till Bauhaus men det jag ville ha var svindyrt så vi hoppade det.
Vi tog en sväng förbi Rikard och hälsade på. Vi satt där en stund och snackade, det var trevligt.

Vi fick köra fort hem eftersom det var premiär på Allsång på Skansen i dag. Det var ju inte några höjdargäster direkt, jag gillar inte Håkan Hellström men men.

Just nu sitter Carro och jag och kollar på "Medan du sov" på 3:an, Sami sitter och kollar på en film på datan & Terese och hennes kompis är på rummet.

Vad som kommer att hända i morgon har jag ingen susning om, jag hoppas att det blir lite bättre väder i alla fall.


Tisdag morgon

I går skrev jag inget, men nu ska jag sammanfatta måndagen.

Tjejerna och jag tog en promenad till Skärholmen vi 14 tiden. Gick runt där och kollade lite, köpte lite smågrejer.
Sami kom och hämtade upp oss när han slutade så vi slapp gå hem i regnet.

Kvällen i går kändes lite konstig när det inte var nån fotboll på tv, vi har ju kollat på i stort sätt varje match.

I dag ska jag nog ta en sväng till Rusta och kolla lite.

I kväll skulle Sami´s chef komma hit och hämta lite plattor som han ska ha till sin tomt. Vi har ju ca 150 st plattor som ligger och skräpar nu när vi har gjort altanen.

Nu på morgonen har pappa varit och tagit prover inför cellgifterna i morgon.

Skriver kanske mer senare idag omdet händer något speciellt.

Åkt motorcykel.........

I morse när vi gick upp hade Carro redan varit ute med Zita eftersom hon skulle åka till Hässelby. Där skulle hon vara barnvakt åt sina kusiner Wilma, Tim & Julia. Passar på att gratulera Tim som fyller 5 år idag!!! GRATTIS!!!!!

Sami och jag hoppade på motorcykeln och åkte småvägarna till Vagnhärard och hälsade på Kjelle och Sussi. Där fikade vi innan vi åkte vidare. Vi fortsatte på småvägarna och tog färjan vid Skanssundet vidare till Salem och svängde av för ett besök hos Samis chef. Dit kommer vi åka fler gånger men då tar vi badkläderna med oss, jösses vilken pool dom hade.

När vi kom hem var det dags för mig att ta en runda med hunden, Sami åkte till grillen och köpte pizza.

Terese kom hem från landet hon (dom) hade haft det jättebra.

Sami tog hojen och åkte för att hämta Carro så nu är alla i familjen hemma.

Nu har "vi" bara 12 mil kvar att köra innan det är dags för 100 mila servicen som är på fredag. Det lär ju inte vara nåt större problem.

Nu ska vi kolla på fotboll.

Ha en bra söndagkväll!

Dagen efter..........

I dag har min man varit ganska "trött". Han gick ut med hunden i morse sen har han legat på soffan. Vid 15.30 började han piggna till.

Carro ringde och undrade Sami kunde hämta henne, Hanna, Doffe & Zeke, snäll som han är åkte han ända ut till Åkersberga så "barnen" slapp sitta på bussen halva dagen.

Vi käkade restena från i går till middag idag, det var fortfarande lika gott.

Efter maten tog Sami och jag motorcykeln ut till Rullebo och fikade hos min svärmor och hennes sambo.

När vi kom dit kom även regnet jösses vad det regnade, vi satt i förtältet och försökte prata men vi hörde inte vad vi sa.
Vi klarade ossfrån regnet även när vi åkte hem, det var skönt.

Just nu sitter vi och kollar på fotbollen, Carro ligger i soffan med sin laptop och kollar på film.

I morgon ska Sami ut på en långrunda igen. Carro ska till sin faster Ylva och vara barnvakt åt kusinerna, dom kommer säkert att få roligt.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Midsommarafton

Nu har det iof hunnit bli midsommardag, men jag sammanfattar midsommarafton i allafall.

Förmiddagen tillbringade jag i köket, gjorde klart maten. När mamma, pappa och morfar kom så bestämde vi att vi skulle sitta ute och äta och så blev det.

Maten uppskattades ordentligt, pappa ÄLSKADE förrätten. Det är verkligen ett gott betyg just nu eftersom hans smaklökar nu under cellgifterna inte riktigt funkar. Viss mat smakar ju skit när han äter.

Jag har aldrig sett min mamma äta så mycket som hon gjorde idag, hon tog om 2 gånger både på förrätten, varmrätten och efterrätten. Det var jätte kul tycker jag.

Morfar satt som vanligt och sa "det var gott det här" ett 20 tal gånger.

Lagom när vi ätit klart och precis gått in så öppnade sig himlen och det började ösregna.

När gästerna gått hem tog vi våran kylväska med öl och cola och gick upp till Sussi, Peter & Josefine. Där åt vi jordgubbar med glass och grädde så gott.

Nu har vi i alla fall kommit hem och Sami passade på att ta lite av förrätten, det var nog lite fyllehunger som slog till där.

I morgon ska han nog ut och köra en långsväng med motorcykeln, han har ju ca 30 mil kvar att köra innan han kommer upp i dom 100 mil han ska ha innan fredag när det är första servicen.

Nej nu skriker min kudde efter mig så det är lika bra att gå och lägga sig.

God natt och ha en fortsatt bra midsommarhelg!

Snart midsommar

På förmiddagen i dag åkte jag och handlade ALLT som ska vara till middagen i morgon.

Till förrätt blir det: Skaldjurs-cheesecake med löjrom
Varmrätt blir det: Grillad fläskfile kokt färskpotatis & melon, ananas och chilisalsa

Och slutligen till kaffet: Pavlovatårta

Carro och jag har städat här hemma i dag, nu är det bara lite småplock kvar från borden. Jag tänkte fråga min man om vi kunde åka till Bauhaus direkt när han kommer hem och köpa bambustaketet som jag vill ha.

Terese har gått till jobbet och Krille sitter nere i hennes rum. Dom två åker ut till landet direkt när hon slutar.
För Carros del så blir det Åkersberga med Hanna istället för Eskilstuna nu i midsommar.

Nu ligger Carro på soffan och kollar på film i sin dator. Jag ska snart börja med maten tills i morgon, det kommer ju att ta ett tag.

Nu ska jag kolla lite på tv innan det är dags att kavla upp ärmarna igen.

Fotboll mm

I dag har jag varit på 70 års kalas, oj vilken god smörgåstårta vi fick. Jag fick träffa Fanny (min brorsdotter) det är ju ett tag sedan eftersom hon bor i Arvika. Hon är så söt.

När jag kom hem satt Carro på trappen och väntade, det är ju dumt att ta med sig nycklar.........
Sami har jobbat på altanen idag så det ända som är kvar nu är trappen. Lamporna är på plats och lyser så himla fint.

Just nu är vi hundvakt åt grannens amstaff Zeke, dom busar och håller på. Zeke verkar vara lite rymningsbenägen, när jag gick ner så var ytterdörren öppen och hundarna ute. Jag låste dörren och gick upp, efter en stund hörde jag hur en hund hoppade på dörren igen men det gick inte den här gången.

Carro, Hanna, Terese & Krille är i Kungsan och kollar på matchen som för tillfället inte går så bra.

Carro och Hanna skulle åka hem efter första halvlek.

Terese jobbade första dagen idag och det hade gått bra. I morgon ska hon på utflykt med pensionärerna.
Jag tror att Terese och Krille åker ut till landet direkt efter jobbet i morgon.

Carro ska förmodligen åka till Eskilstuna med Andreas och fira midsommar.Sami åker hämtar henne sen med MC´n på lördag.

I morgon är det storstädning som gäller, jag ska även åka och handla en himla massa mat till fredagens middag.

Nej nu ska jag kolla klart på matchen innan kudden ropar.

 

70 års kalas idag!

I går åkte vi och köpte det sista virket till altanen, så den är nog klar till midsommar.

Terese åkte ju ut till landet med sin pappa igår men hon kommer hem idag eftersom hon ska jobba.

Jag har blivit förkyld, igår hade jag så himla ont i halsen, frös och svettades. Nu i morse när jag gick upp så var det ganska snorigt.

Fanny (brorsans dotter) är hos farmor och farfar (min mamma & pappa) och hon ska följa med oss när vi ska på Märtas 70 års "kalas".

Det är en lite halvtung dag idag. Det är 4 år sedan Märtas man Lasse dog, jag & Carina höll på i 15 min 49 sekunder med HLR innan ambulansen kom. Det var inget som hjälpte. Terese och Sara var dom som hittade honom vid bilen och skrek på mig.

Men idag ska vi i allafall gratulera Märta och ha det trevligt!

I kväll ska Sami hjälpa Mauno med elen sen är det altanen som gäller.


Ont i halsen

God morgon!

I går kväll var vi hos mamma och pappa och hjälpte dom med nya tv´n. Det gick i alla fall bra.

Hemma igen kollade vi på fotbollen innan vi gick och la oss. Idag har jag så himla ont i halsen,vi får se hur det blir under dagen.
Sami skulle försöka låna hem en bil med dragkrok idag så vi kan åka och köpa det sista virket.

Terese och jag ska gå till Skopunkten om ett par timmar, hon behöver tydligen nya sommarskor. Det ligger ju 3 miljoner skor i hallen.................

Skriver mer senare nu ska jag hoppa in i duschen.

Nu har Terese och jag varit i Skärholmen och köpt skor. När vi var inne på Kvantum så ringde tjejernas pappa och frågade och han skulle komma och hämta oss, det fick han göra.

Det var skönt att slippa gå hem, TACK!

Han följde med in och fikade innan dom åkte vidare ut till landet. Nu är det tyst och tomt här hemma ett par timmar till.

Vi håller tummarna för att det inte kommer nåt mer regn i dag för då kan vi göra klart hela altanen, jag skulle behöva städa här hemma. Det är sågspån i hela huset känns det som.

Nu ska jag kolla igenom posten.

Ny vecka igen

Då var det en ny vecka igen, tiden börjar gå lite väl fort nu tycker jag.

I går tog Sami en ordentlig runda med motorcykeln, han fick ihop 35 mil. Han var nere i Norrköping bla.
Jag gjorde inte så mycket igår vilket var riktigt skönt.

På kvällen i går så fortsatte Sami med altanen, vi ska åka och köpa lite mer virke i veckan.Det är bara 5-6 plankor sen är själva altanden klar. Det som återstår efter det är trappan och lamporna.

Vi räknar med att allt ska vara klart till midsommarafton för då kommer ju mamma, pappa och morfar hit och äter middag.

Terese och Krille ska vara ute på landet i midsommar med tjejernas pappa, dom kommer att få det så mysigt.

Carro ska visst vara barnvakt åt 3 av sina kusiner på söndag.

I kväll ska Sami och jag åka till mamma och pappa och hjälpa dom med deras nya tv till sovrummet. Nu ska dom ha box i sovrummet också, dom är ju värre än oss.

Nu är det en promenad med hunden som står på schemat.

Ha en bra dag!

Sverige förlorade

I morse skjutsade Sami Terese till Saltsjöbadens Sjukhus där hon skulle på Kick-Off inför sommarjobbet. Dom åkte motorcykel dit eftersom Sami skulle ta en långrunda. Tyvärr så regnade de så himla mycket att han hoppade över den rundan och kom hem i stället.

Han kommer att åka i morgon i stället det är han verkligen värd, han är ju snart klar med altanen. Puss på dig älskling!

Vi åkte och handlade lite kött och grönsaker eftersom vi skulle inviga nya grillen. Jösses vad gott det blev.

Terese och Krille hade planer på att åka in till Kungsan och kolla på matchen men när vi satt och åt så öste regnet ner så dom hoppade över det och kollade här hemma istället.

Zita har varit lite dålig i magen idag, hon hade spytt i morse när vi gick upp. Det kan ju vara grisörat hon fick i går, vi får se i morgon hur det är med henne.

Carro är just nu på fest så vi får se i vilket skick hon kommer hem i och när hon kommer hem.

Nu ska jag gå ut och hålla min man sällskap när han håller på med altanen.

  Zita ca 14 veckor, vann Sötaste valp!!!!!!!

 Zita ca 4 år!

Fredag den 13:e

I dag har vädret varit lite till och från. Mig har det inte gjort så mycket för jag har haft migrän idag så jag har bara varit inne.

Jaja jag har tagit en promenad med hunden.

Carro har jobbat och Terese har varit på sommarskolan.
När Sami kom hem från jobbet så åkte vi till Plantagen och köpte en gasolgrill. Den var jättefin.


Så nu kommer det bli grilla av.

I morgon skjutsar Sami Terese till Saltsjöbaden på motorcykeln sen ska han ut på en långtur, han pratade om att eventuellt åka till Linköping. Jag blir nog kvar här hemma och tar hand om hem och hund.


Carro ska ju vara i Kurvan och dela ut lappar till folk som har hund.

Mamma och pappa ska ju till Trosa Marknad.

Jag kanske får ett ryck och städar lite här hemma, det känns som det skulle behövas.

Nej,nu är det fotboll som gäller resten av kvällen.

Trevlig helg!

Skolavslutning....

I dag hade Terese skolavslutning, så nu är det nästan sommarlov. Hon ska gå på sommarskola i 2 veckor på förmiddagarna och läsa svenska och engelska.

Krille sov här inatt för han skulle följa med henne på avslutningen men han stannade kvar i sängen så hon fick gå själv.

När hon kom hem gick i allafall  vi  3 till centrum och handlade och pantade flaskor. Det behövdes verkligen.

Snart ska jag ta en liten promenad med hunden innan jag ska börja med maten så den är klar när dom 2 som jobbar och sliter kommer hem. 

Terese och Krille har precis gått till Skärholmen för att möta en kompis.

Jag mår mycket bättre i dag än vad jag gjorde igår, förutom värken men med den är det ju som det är.

Måste ringa och boka en tid hos min läkare för han måste skriva ut nya värktabletter till mig eftersom dom jag har haft nu i några år inte längre är godkända. Sen måste han kolla min stortå, halva tån känns som den är bedövad och vid "knölen" nedanför tån känns det som en nerv sitter i kläm.

I kväll blir det fotboll på tv igen, Sami skulle visst fixa lite med altanen.

På lördag ska Terese på "Kick-off" i Saltsjöbaden inför sommarjobbet. Carro ska dela ut kuponger för hundmat vid City Gross.
 
Nej nu ska hunden få promenera lite.

Hallå vart har kommentarerna tagit vägen?!

Tråkig onsdag

I dag har det varit en sån där jobbig dag. Känner mig allmänt off, har inte gjort många knop idag alls.

Det ända vettiga jag har gjort idag är att jag gick med hunden till IP och lämnade en tjock tröja till Terese, sen gick hon med mig runt IP.

Vädret har ju varit sol ena sekunden och regn nästa. Det skulle ju vara bra om det kunde komma en ordentlig regnskur så gräset blir grönt igen.

Sami åkte motorcykel till jobbet idag så han är säkert glad.

Nu är det inte så mycket kvar tills altanen blir helt klar.

I dag har pappa varit på sjukhuset och fått cellgifter igen. I morgon ska han röntga hjärta och lungor så det blir till att hålla alla tummar.

Min brors dotter Fanny kommer ner till honom imorgon, jag har för mig att hon ska vara här nere nu i 2 veckor. Hon ska vara hos mamma och pappa på onsdag & torsdag nästa vecka.

Nu har Carro, Terese och Krille (Terese´s kille) åkt iväg till Frihamnen. Dom ska vara publik på ett nytt program som heter Musik maskinen eller nåt liknande.

I morgon är det äntligen skolavslutning för Terese.

Ha en underbar kväll!!!

Sol storm & Sverige match

I morse regnade det en liten stund, kanske lite för lite men men. Sen har solen varit framme hela dagen men det har blåst STORM.

Carro har tillbringat sin dag på jobbet och Terese i skolan.
Jag har tvättat lite sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Jo jag håller på att läsa Mia Törnbloms bok Så Dumt, vi har ju faktiskt spelat fotboll tillsammans för länge sedan. Jag hade till och med hennes pappa som tränare ett tag. Hon har ju gjort en riktig resa.

När Sami kom hem fortsatte han på altanen, nu är det inte mycket kvar. Vi måste köpa lite till virke.
Vi passade på att ställa upp utemöblerna så nu kan vi sitta på altanen, vi slipper sitta i "skogen" nu.....

Carro har åkt in till Kungsträdgården för att kolla på Sverige-Grekland, vi andra sätter oss tillrätta i soffan i stället och äter glass.

Terese och jag åkte till centrum och hadlande matsäck till henne, dom har idrottsdag i morgon nere på IP.

Pappa var ju på sjukhuset i dag på provtagning och läkarbesök, det gick väldigt bra, hans PSA värde hade gått ner till 15 nu. I morgon är det ju cellgifter och på torsdag är det dags för hjärt/lungröntgen.

Nej nu är det dags att ladda för matchen.

Kom ihåg kommentarerna!!!!!

Regnig tisdag

I går fortsatte Sami på altan bygget innan han tog en tur på motorcykeln. Han var ute i 2 timmar och körde, han har ju 100 mila service den 26 juni så han har ju några mil att köra.

Carro klippte gräs och plockade skräp på sitt jobb igår.

Terese hade ju fotbollsturnering i går. Gissa om hon hade bränt sig, hon ser ute som en kokt kräfta på näsan, axlarna & bakbenen. Det är nog bra att det är lite svalare och regnigt idag.

I dag ska jag nog tvätta lite här hemma.

Pappa ska till SÖS i dag på provtagning och läkarbesök.
Nej nu orkar jag inte skriva mer.

Ha en bra dag alla människor.

Fortfarande varmt men blåsigt

På förmiddagen i dag gick jag ner till IP för att kolla på fotboll, dom hade redan spelat 3 matcher. Dom hade lunch under tiden jag var där. Terese och Krille lär nog komma hem snart skulle jag tro.

När Carro kommer hem ska jag ta moppen och åka & handla till Märta. Hon ska ha plastglas till sin 70 års dag.

I morgon skulle vädret bli lite sämre med ev regn, det behövs verkligen för gräsmattan är helt torr och brun.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite.

Ha en fortsatt bra dag!


Ny vecka

I går hände det grejer hela dagen. Sami och jag åkte till Sigtuna och gratulerade Kim som fyller 12 år idag. GRATTIS KIM!

Mamma och pappa var där också, morfar stannade hemma för han mådde inte så bra.

Vi satt ute och fikade men OJ vad varmt det var.
När vi kom hem åkte jag och handlade lite grönsaker till köttfärssåsen. Det var fullt runt middagsbordet i dag.  Terese's kille Krille och Carro's kompis Andreas åt här.

Sen kom Mauno hit och hjälpte till med altanen, jösse vad det gick undan nu är det bara halva kvar och trappan.
Altanen är så pass stor nu att jag snart kan flytta upp möblerna igen. Det blir så fint.

Carro har åkt till Flottsbro nu för att jobba.

Krille ska följa med Terese ner till Vårbergs IP för att kolla på när högstadiet i hennes skola har fotbollsturnering.
Det är ju skönt att det inte är stekande sol idag, det var det ju förra året och det var ingen höjdare att sitta å kolla i den värmen.

Den här veckan kommer pappa ha fullt upp:

Måndag: Spruta
Tisdag:  Provtagning & läkarbesök
Onsdag: Cellgifter (om proverna är bra)
Torsdag: Hjärt & Lungröntgen
Fredag: Ledig..........



Nej nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog gå ner till IP ett tag och kolla lite på fotbollen.

Kom ihåg kommentarerna!!!!!!!!

Nu är jag helt slut....

I dag har det varit fullt ös hela dagen. Jag tog ju moppen till Hallunda och mötte upp Terese och hennes klasskompisar där.
Vi delade in oss i grupper och städningen började, något som jag inte riktigt fattar är hur man kan vara så j..la korkad att när man byter en bajs blöja så lägger dom blöjan på parkbänkarna och går därifrån........

Det var hur många äckliga blöjor som helst.
Städningen gick i alla fall bra och i morgon är det Rikards tur att vara med. Det fanns inte så mycket kvar att städa när vi slutade idag.

Sami kom och mötte upp mig så vi kunde åka till hans moster och gratulera henne på 60 års dagen. Det var ingen höjdare eftersom det bara pratades finska. Det var roligt och träffa Hannah och Linnea, dom är ju så söta.

Sami åkte till Biltema och köpte elkabel och jag åkte till Vårberg och handlade middag. Hem å lagade pastasallad.

Terese skulle åka till sin pappa så jag var så snäll att jag skjutsade henne till Tullinge, när jag åkte hem stod hon kvar vid stationen och väntade på Krille som skulle komma med bussen.

Nu har Sami och Peter börjat lägga trallen så altanen blir nog klar snart, Sami har ju även dragit elen till belysningen.

I morgon förmiddag ska vi åka till Sigtuna och gratulera Kim som fyller år på måndag.

Nu ska jag gå ut igen och kolla så dom jobbar och inte bara dricker öl.


Städning och 60 års kalas

Snart ska jag börja åka till Hallunda där jag ska hålla koll på Terese´s klass när dom ska städa där. Vi ska hålla på mellan 10-13.

Sami kommer och möter upp mig när städningen är slut för vi ska åka till Norsborg och gratta hans moster som fyller 60 år idag.

Altanbygget går framåt, nu är vi klara med alla reglarna, vi ska dra elen som ska vara till lamporna.
Så nu är det inte så lång tid kvar innan trallen är på plats.

Terese ska städa i morgon också men då ska hennes pappa hjälpa till.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en underbar lördag!!

Motorcykel åkning och altanbygge

I går hämtade vi våran NYA motorcykel. Det första vi gjorde var att åka till mamma och pappa och visa upp pärlan. Sen åkte vi hem och käkade middag.

Terese ville också provåka så hon och Sami åkte för att visa upp den för Robban och Maria men dom var inte hemma.

Vi tog sen bilen och åkte hem till Markus (Samis jobbarkompis) och fikade. Det blev lite senare en vi räknat med för killarna bastade och vi tjejer satt och snackade. Vi kom inte hem förrän klockan 1 på natten.

I dag på förmiddagen åkte Terese och jag till Skärholmen medans Sami tog hojen och åkte och köpte mer skruv. Det blev en liten avstickare till R & M som nu var hemma.

Mamma och pappa kom över och hjälpte till med bygget, eller det var pappa som hjälpte till mamma och jag satt och pratade.

Terese gick och mötte Krille vid bussen.

Efter middagen tog vi en repa med hojen till Rosenhill för en latte. Vi körde inte direkt den närmsta vägen utan Tungelstavägen med mycket kurvor. Den är så himla skön att åka på så det är nästan läskigt, ibland känns det som man är på väg att somna.

Carro har det bra i Eskilstuna och hon kommer hem i morgon.

Jag ska ju hjälpa Terese klass att städa i Hallunda i morgon mellan 10-13. Jag tar mig dit med moppen sen möter Sami upp mig för vi ska ju hem till hans moster som fyller 60 år.

På söndag är det Terese pappa som ska hjälpa till med städningen.

Nu ropar min man på mig, han har tydligen ett jobb till mig.

Kom i håg att lämna en kommentar!!!!!!

Trevlig helg! 

Nya motorcykeln hämtas idag

I går kväll åkte Carro och jag till Kungens Kurva för jag ville handla lite kläder. Vi gick in på KappAhl för dom hade välj 3 betala för 2. Jag köpte ett par shorts och en blus/linne och Carro fick en top. Hon köpte en väska.

Sen gick vi till Citygross där hittade jag 2 dels påslakanset, köp 2 pkt för 149:-. Sånt gillar jag. Vi gick in på Intersport där Carro köpte flipflop och jag köpte 2 typ boxarlinnen.

Sami var hos Mauno och hjälpte honom. Terese är ju hos sin farfar.

I dag ska vi hämta/köpa våran nya motorcykel, en limegrön Kawasaki. Jag åker med Sami när han ska hämta den sen måste vi ju åka till Robban & mamma & pappa och visa upp den.

Sen ska det byggas altan så den blir klar någongång.

På lördag ska jag ju vara städledare för Terese klass när dom ska städa i Hallunda. Jag skulle bara vilja veta om Sami bestämde med sin mamma att jag skulle åka till Pirjo (hans moster) och gratulera henne på 60 års dagen själv........

Carro ska till skolan nu på förmiddagen och sen åker hon med Andreas till Eskilstuna för någon studenfest,  hon kommer hem på lördag.

Zita kommer inte att få åka på sin månads långa semester till Ångermanland som det var sagt. Dom som Carro & Zita skulle åka med har även katter och det har kommit väldigt mycket kattungar så hon får vara hemma med oss i stället.

Det är ganska skönt att inte behöva vara ifrån henne en hel månad, fast det hade ändå varit ganska skönt.

Nu ska jag hoppa in i duchen.

 


Vilken hetta

Jag har legat ute i solen ett par timmar idag, det är riktigt hett ute. Jag hade med mig blomsprutan så jag kunde kyla ner mig lite. Det var ganska skönt, tänk om man hade haft en liten pool som man svalka sig i sådana här dagar.

Terese har varit på Personnebadet med klassen på förmiddagen och badat. Hon påbörjade sin 2 timmar långa och förmodligen varma resa till sin farfar strax efter 13. Hon skulle ringa när hon kom fram. Hoppas hon får det kul i Nynäshamn.

Sami ska vara på Ava MC med sin Ducati vid 16 tiden så jag kanske får ta moppen dit så han kommer hem.
I kväll ska han i allafall hjälpa Mauno med elen.

Resten av veckan ska vi fortsätta med altanen, hoppas att den blir klar när helgen är över, i vilket fall som helst så man kan sitta där. Det lär ju ta lite längre tid eftersom vi ska bygga en liten trappa också.

Snart är det dags för en liten runda med hunden innan jag hoppar in i duschen, det behövs kan jag lova.

Vad som händer mer i dag vet jag inte.

Fortsätt lämna kommentarer!!!

Samma dag fast på kvällen

Nu har vi varit och köpt klart ALLT virke till altanen. Peter och Mauno var snälla och hjälpte till och bar upp det via skogen på baksidan. Tack för det!!

Carro har varit på teater och nu är Sami och hämtar henne i Älvsjö eftersom hon skulle få vänta i 30 minuter på bussen.

Terese är på bio med Krille, ja det är hennes kille. Jätte trevlig är han fast lite blyg, men det blir nog bättre snart.

Maja och hennes kompis kom hit och tog med sig Zita på en promenad, dom hade Zitas kompis Nissan med sig. Dom var ute 1 timme ungefär, våran kära hund ville inte gå in när hon kom hem.

I morgon ska Terese med klassen till Personnebadet, det låter ju hur skönt som helst.

Sen ska hon åka till sin farfar i Nynäshamn och sova där för att på torsdagen följa med honom till jobbet/skolan.

Sami ska åka med Ducatin till Ava Mc och få den värderad. Han köper förmodligen en ny hoj på torsdag.

Nej nu ska jag kolla klart på desperata hemmafruar innan jag ska hämta Terese på Heron City.

Kom ihåg kommentaren!!!

Tisdag

Stannade till hos mamma och pappa när jag skjutsade Terese till skolan. Satt hos dom en stund innan jag åkte hem.

La mig i solsängen en stund med jag höll på att bli galen av mobilen, Terese skickade typ 1 miljon sms och Sami ringde ett par gånger. Det blev lite väl varmt så jag gick en.

Pratade en stund med Annika innan jag gick ut med hunden.

I morgon ska Sami lämna in Ducatin för värdering och tydligen är det leverans av Kawasakin på torsdag.

Vi ska åka iväg och köpa allt virke till altanen i dag för Sami skulle ha Marcus bil med sig hem. Hoppas han får tag på grannen eftersom dom skulle fixa elen åt honom idag. Han tyckte i och för sig att altanbygget är viktigare så det blir nog inget problem.

Måste bara kolla med dom andra grannarna och dom kan hjälpa till att bära, det kommer ju att bli lite virke.

Nu ska jag åka och hämta Terese.

Förresten så börjar Carro jobba på Flottsbro på måndag.

Målat staket..........

Underbart väder och otroligt varmt idag igen.

Jag åkte och handlade på förmiddagen eftersom Carro skulle ha moppen. Hon skulle på anställnings intervjuv på Flottsbro. Hon skulle tydligen få reda på tider och dagar på onsdag som hon ska jobba.

När hon kom tillbaka hem låg vi och solade en stund, jag tyckte det var för varmt så jag gick in en stund.

Mamma och pappa kom förbi och fikade då satt vi ute fast i skuggan det var skönt.

Jag åkte och hämtade Terese i skolan och vi åkte till Eurostore och handlade, jag passade på att gå in på ÖB och köpte utelasyr till staketet.

När vi ätit middag så åkte Sami iväg med en granne och handlade grejer till hans badrum/bastu. I morgon sätter dom igång med el jobbet där.

Jag passade på att måla staketet så vi slipper göra det när altanen är klar.

På onsdag ska Terese åka till sin farfar och sova där sen ska hon följa med honom till hans jobb på torsdagen. Han jobbar som lärare.

Nu ska jag kolla klart på CSI innan jag ska lägga mig.

Kom ihåg kommentaren innan ni lämnar min blogg för i dag!!!!!!

Provkörning och thaimat

I dag har det inte hänt något med den blivande altanen, Sami har sån fruktansvärd träningsvärk i benen. Han satt ju på huk hela dagen och jobbade i går.

Vi tog Ducatin och åkte till Ava MC där vi mötte upp "Rosen" för Sami skulle provköra en hoj åt henne. Vi provkörde en Kawasaki som jag faktiska gillade. Den kom man också upp på bakdäcket med. Jag gillade den mer än Yamahan.

Nu är det en granne till Carros kompis som är ute med Zita, hon frågade när dom gick "när vill ni ha tillbaka henne"...........

Carro och Terese har tagit moppen och åkt iväg till Sea för Carro skulle hämta sin lön sen skulle hon låta Terese få övningsköra lite innan dom handlar middag på Thairestaurangen och tar med sig det hem.

Jag börjar bli lite hungrig nu så jag hoppas dom kommer hem snart.

Hoppas alla har haft en underbar helg.

Ja Sussi ni är välkomna hit när altanen är klar!

RSS 2.0