Gott Nytt År !!!!!!


I dag är det årets sista dag. Vi har tagit det ganska lugnt, Sami skjutsade Carro till Flottsbro eftersomhon jobbade i dag.

Terese åkte till SKHLM för att handla för julklapps pengarna. Vi skulle åka till Kvantum och handla mat så vi hämtade upp T som skulle till kurvan och handla.

Vi hade ingen lust att laga nån finare mat idag utan det blev "bara" potatisgratäng, fläskfile och beasås. Det är ju gott det med iof.

För en stund sedan var vi ute på gården med grannarna som sköt lite raketer, vi ska träffa dom strax innan 12 igen.

Sami och Terese håller just nu på att valla hennes bräda, hon åker till Flottsbro och åker imorgon hela dagen. Tur att hon har gratis liftkort eftersom hon jobbar där.....

Carro är just nu på nyårsfest i Solna med polarna.


Vilken dag.........pust

Dagen i dag har minst sagt varit händelserik. Vi startade dagen med övningskörning, jag körde Terese till jobbet på www.flottsbro.se .

Direkt när vi kom tillbaka hem gick till till grannarna som ville ha lite hjälp av Sami. Han åkte runt bland massa olika butiker för att leta efter en reservdel men hittade den inte. Jag och Josefin gick en promenad med Zita.

Mamma ringde och frågade om jag/vi kunde gå upp till morfar och handla åt honom för pappa skulle läggas in på Långbro (mer om det senare), sagt och gjort vi tog med oss hunden och åkte till morfar. Sami höll honom sällskap medans jag gick till affären.
Vi satt sen en stund och försökte prata med honom men det går inte så bra, han pratar sämre för varje gång man träffar honom.

Efter morfarbesöket åkte vi hem och käkade middag för att direkt efter det åka till Långbro och hämta mamma och pappa som helt plötsligt skulle hem.

När väldet var avklarat var det dags att hämta Terese på Flottsbro och skynda oss hem för en kopp kaffe. Vi hann sitta i soffan i 30 minuter innan det var dags att åka tillbaka till F för att hämta Carro som jobbat över.

Nu sitter vi i soffan och känner oss helt överkörda.

I morgon är det nyårsafton och vi kommer att börja dagen med att skjutsa Carro till jobbet sen åka till Kvantum för den sista nyårsmaten som ska inhandlas.

Åter då till pappa:
Eftersom pappa har så jävla ont så bestämde ASIH läkaren att pappa skulle läggas in på Långbro http://www.slso.sll.se/SLPOtemplates/SLPOPage1____4562.aspx  för några dagar för att försöka få smärtlindringen att funka bättre. Tydligen kunde personalen inte göra så mycket mer än att öka på den medicineringen han redan har och hoppas på att smärtstrålningen som ska göras snart funkar.
Dom trodde även att han skulle må bättre av att få fira nyårsafton hemma.
Så med andra ord är han hemma igen nu.

Om en liten liten stund har jag ett möte med

Nu är det kallt ute

Jobb, semester, jobb, semester...........så ser det ut hemma hos oss just nu. Tjejerna jobbar på Flottsbro hela dagarna plus övertid. Sami gör inget annat än att skjutsa dit dom och hämta dom, vilket dom uppskattar.

I går fick vi besök av Samis syster med 2 av hennes barn, dom stannade kvar på middag här, det serverades hemlagad pyttipanna av julmaten som var kvar.

Vädret är lite konstigt just nu, igår regnade det ute och idag är det -12...........

I dag har jag varit på en 2 timmars utbildning på ett företag i Sundbyberg, jag börjar arbetsträna där redan på tisdag mellan 17-21. Det känns riktigt bra och ska bli kul. Hoppas det funkar bara.

I dag har pappa varit på sjukhuset för röntgen thorax/buk. Jag pratade precis med mamma och hon talade om att pappa hade haft jätteont igår och idag, läkaren pratade om metadon och eventuellt en smärtklinik. Han hade haft riktiga problem att komma in i taxin till sjukhuset så det blev även prat om liggande transport om så skulle behövas. Mamma får nu hjälpa pappa med alla kläder som ska tas på eller av.....fanfanfanfan.


Nästa helg kommer att bli väldigt intensiv, vi ska åka till Jämtland/Dillne på 50 års kalas. Carro jobbar till 18.30 så Sami och jag åker till svärmor på eftermiddagen och lämnar hunden sen blir det hem och sova en liten stund för vi kommer att starta bilresan runt 3 tiden på natten. Vi räknar med att komma fram vid 11-12 tiden sen är det PARTY. Vi åker hem igen på söndag förmiddag eftersom familjen ska jobba på måndagen.

Nu ska jag fortsätta titta på tv och hoppas att min jävla huvudvärk ska släppa. 


God fortsättning

Nu är julafton över för den här gången. Julgröt serverades till frukost för familjen (jag hoppade över den)

Vid 11.30 kom tjejernas pappa och hämtade dom för att åka till farmors för den årliga julgrötslunchen och klapputdelning.

Dom kom hem strax innan Kalle Anka. Jag började fixa maten under tiden såvi kunde äta när det var klart.

Under tiden vi fikade delades julklapparna ut, jag fick så fina presenter av mina älskade barn. Av Carro fick jag en mugg med foton på alla oss 4 och hunden på även en text "Älskar dig Mamma" på. Så fin!!! Sen fick jag en jättefin ljuslykta. Av Terese fick jag en "fyll i bok" Älskade mamma som hon hade fyllt i och satt dit foton.

Av min kära man fick jag en tröja.

Jag mådde riktigt dåligt igår, förkyld torrhosta svettades frös öronen gjorde ont och ögonen sved. I morse hade jag lite feber (38gr) slemhosta och fortfarande snorig. Men det stoppade inte mig från att följa med till Flottsbro och kolla när Terese skulle inviga sin nya bräda. Sami som vart lite överförfriskad igår "råkade" lova Terese att han också skulle åka bräda med henne..........han skrev även det på Facebook.....smart kille. Där såg en av hans jobbarkompisar det och hakade på så vi träffade C på parkeringen där kl 11 prick i morse.

Det visade sig att C aldrig stått på en bräda förut.......
Eftersom Carro fick hoppa in och jobba i uthyrningen i dag så blev det hon som fick plocka fram grejerna åt killarna.

Jag tillbringade 3 timmar ute i blötsnöstormen och sprang mellan alla backar och liftar för att kolla när trion åkte. Alla 3 var faktiskt riktigt duktiga.

I morgon är det dags för premiärjobb för Terese i uthyrningen, tur att Carro ska jobba där i morgon också så hon kan hjälpa sin kära syster på traven i början.

Vi ska skjutsa tjejerna till jobbet i morgon sen ska vi byta lite julklappar som dom fick som var för små.

Klockan 15 ska vi hämta morfar och baxa in honom i våran bil, han får åka med och hämta tjejerna på jobbet innan det är dags för "lilla julafton" hos mamma och pappa. När vi kommer dit har ju redan brorsan kommit så han får hjälpa till att få upp honom för trappen. Efter maten sen skjutsar vi hem honom eftersom han tycker att det är så jobbigt när det är mycket stoj och stim runt omkring.

Nu ska jag snart hoppa ner i lopplådan och hoppas att förkylningen är borta i morgon.

Uppesittarkvällen

I dag är det dan före dan.

Sami började morgonen med att skjutsa Carro till Flottsbro eftersom hon skulle jobba och dom öppnade idag.

Vid 11 tiden åkte vi och hämtade mamma som skulle till morfar och sen handla. Jag passade på att köpa den sista julklappen till Carro. Sen blev det en julklapp till Zita och River som ska vara från mamma och pappa.

Även Sami och jag gick upp till morfar en liten stund.  Vi lämnade ner honom på Eken där han fikar med dom andra på hemmet.


Vi åkte vidare till Ica Kvantum och handlade den sista julmaten. Mamma och pappa bjöd på kaffe och skinkmacka när vi kom hem till dom med matkassarna, jättegott.

När vi kom hem hade Terese duschat hunden så hon är ren och luktar gott!


Nu har vi ätit middag och jag håller på att laga finsk potatislåda till min man. Det var den enda lådan som inte fanns i affären så jag gör mitt bästa nu.

Om en stund ska vi kolla på Bingolottos uppesittarkväll (glömde köpa lotter) det kan vara kul att slötitta på, många bra artister.

Jag har blivit lite förkyld, hoppas bara att det inte blir värre för då kanske jag inte kan följa med till mamma och pappa på lördag då vi har julafton där tillsammans med brorsan och hans familj.


Hoppas alla får en God Jul!!!!!


Inte långt kvar nu

I morse kom Elin hit igen, hon är så gullig. Funderar på att adoptera henne.....

Sami och jag tillbringade förmiddagen med att städa, jag skurade golven med såpa.
Carro bakade pepparkakor,  dom blev så fina. Men jag måste köpa nya pepparkaksformar, dom jag har är från min mormor.


Efter lunch åkte vi allihopa till Skhlm, Sami och jag köpte en till julklapp till Carro. Hoppas bara hon tycker om den, hon talade om för mig för ett tag sedan att hon skulle vilja ha en sådan.

Väl hemma igen griljerade jag skinkan så middagen idag blev skinka och hemlagad potatismos.


Jag fick ett samtal från Comhem idag med ett erbjudande om alla Viasat sportkanaler och Tv1000 kanaler så nu är min man överlycklig.

I morgon är det jobb som gäller för Carro, Flottsbro öppnar tidigare än planerat.

Jag ska till SKHLM igen i morgon och handla sista julklappen till Carro och den sista maten som är kvar.

Pappa har haft skitont nu dom senaste dagarna, tagit massor med extra morfin och legat väldigt mycket. I dag har han fått sin spruta och sen har han varit på sjukhuset på röntgen av thorax/buk.


I dag är det inte nån vanlig dag för det är Fasters Älsklings 4 års dag!
Grattis Oliver, vi ses på lördag hos farmor och farfar!!!!!!!


4:advent

Nu börjar det verkligen kännas som vi är insnöade. I natt kom det ytterliggare nån dm snö.
Varje gång vi ska ut och röka måste vi skotta eller sopa. Snart har vi en egen skidbacke på tomten.


I går åkte vi till Rosersberg och gratulerade Oliver som fyller 4 år (tisdag) och hans halvsyster Stephanie som fyllde 17år förra veckan.

Vi lämnade även Fannys julklappar eftersom hon åker till sin mamma i Arvika i morgon och är borta över jul.

Passade på att busa lite med deras energiknippe till hund. Man glömmer fort hur PIGG en liten valp är.

Mamma åkte med oss eftersom pappa har sååååå ONT just nu.

I natt kom det ett roligt samtal till min mobil kl 05.15 från en av Carros kompisar, vi behöver inte gå in på vad det handlade om men kul var det i allafall.

I dag åkte vi och handlade julmaten, det som fattas nu är bara 2 av dom finska lådorna.
På eftermiddagen skjutsade vi Terese till Solna för hon skulle sova hos Elin.
På hemvägen åkte vi till Tullinge och hämtade Carro som hade varit på Julavslutning med gympan.

I morgon ska vi åka in till Gamla Stan och gå på julmarknaden.

Sen är det nog dags att ta tag i julstädningen.

Jag ska gå och lägga mig nu för jag fryser ögonen svider och näsan rinner......


Jag ser det snöar ÄNNU MER...................

Nu har det snöat konstant i snart 2 dygn.
I går gick Terese och jag och handlade igen med det blev bussen hem.






Som vädret ser ut nu så blir det ju garanterat jobb för Carro och Terese på Flottsbro i vinter.

I morgon jobbar Sami sista dagen sen är det ledighet som gäller en vecka.

I dag känns det som vi har varit helt insnöade här hemma, man får ju trycka upp dörren för att komma ut.

Nej det är väl dags att gå ut och skotta igen så min älskade man kommer in.


Jag ser det snöar jag ser det snöar...........

Ojojoj vad det snöar ute, det har gjort det i 1 dygn nu. Så mysigt i allafall när man är inne eller ute med hunden.

I dag gick jag och mötte Terese i skolan, hade med mig "dramaten" eftersom vi skulle handla. Själva handlingen gick bra men sen vart det kaos. När vi kom ut i snön på väg hem så lossnade ena hjulet på "dramaten" så hela vägen hem på oplogade gångvägar fick Terese sparka tillbaka hjulet. Det vart jävligt tungt eftersom det bara är uppförsbackar hela vägen hem.


Terese har varit ute ett par gånger och lekt med Zita i snön, våran hund älskar snön. Det är ju tur att vi inte har skottvecka i området nu, våran vecka är i februari och då är förhoppningsvis snön borta.

På lördag ska vi förmodligen åka till Rosersberg och gratulera min brorsson Oliver som fyller år den 22/12 och brorsan bonusdotter som fyllde år i går.


Just nu står en gryta med kalopps och puttrar på spisen, det var Terese önskemål till middag så så fick det bli.

Just nu är pappa på sjukhuset och får smärtstrålning, idag skulle dom stråla lårbenet både fram och bakifrån.


Lucia och 3:e advent

Nu har vi redan hunnit till Lucia och 3:e advent. Jag har helt glömt bort adventljusstaken, den står fortfarande i förrådet med 3-4 år gammal mossa. Jag brukar duscha mossan lite varje år så jag slipper köpa ny.

I går åkte vi och köpte Terese julklapp, nu är det ju så att hon vet vad det blir eftersom hon var tvungen att prova grejerna. Men jag tycker inte att det gör så mycket, jag kan ju inte be henne gå och prova vissa saker eftersom hon är så stor så hon fattar ju i allafall.

Sami och jag åkte förbi mamma och pappa en sväng i går och hälsade på.

Terese var med en kompis på julmiddag så Sami och jag värmde en varsin paj till middag, riktigt gott.

I natt vaknade jag 03.30 med världens MIGRÄN, fy fan vad ont det gjorde. Det var bara att gå upp och ta en tablett och hoppas på att det skulle släppa. Jag låg och sparkade i sängen en timme innan jag gick upp igen och tog en alvedon. Det började släppa lite efter ytterliggare 1 timme.

När vi vaknade klockan 10 satt det fortfarande kvar lite grann, det var bara att börja morgonen med tabletter.
Sami försökte med massage en stund, med den värken så spänner jag mig så och det hjälpte faktiskt lite. Jag använde även min nya grej för huvudmassage.

Nu på eftermiddagen åkte Sami iväg till en Grekisk kolgrills restaurang och köpte med sig våran middag hem. Åh va gott det var.

Nu har vi klätt våran otroligt fiiiina plastgran, massor med julklappar ligger under och väntar på julafton.
Innan granen kom på plats.

Den 26 dec ska vi fira "Lilla" julafton hemma hos mamma och pappa, dit kommer även min bror med sin familj.  Det ska bli kul att se hur det går med River och Zita, då har ju lillhunden hunnit bli lite större och så kommer dom ju träffas under längre tid.

I morgon ska jag till Sundbyberg på möte med ett företag där det kan bli aktuellt med arbetsträning efter nyår. Spännande!!!


Fredagsmys........

I morse ringde min läkare för att tala om resultatet av röntgen. Tydligen var det lite slitna diskar i ländryggen men inget som påverkade nerverna. När jag frågade varför jag har så jävla ont så svarade han att det är min fibromyalgi som eskalerat. JIPPI va kul...........not.

Jag fick nya tabletter paraflex, tydligen är dom muskelavslappnande och smärtstillande. Jag har tagit en nu så det är bara att vänta å se hur det blir.

Terese och jag åkte i väg till Kungens Kurva, hämtade ut medicinen på apoteket. En liten tur in på Rusta där vi handlade lite julklappar så nu är det inte mycket kvar som ska köpas.

Pappa har tydligen jävligt ont just nu, mamma får vara uppe och traska med honom på nätterna. På tisdag ska han in på smärtstrålning.

I kväll är det IDOL Final, jag tror och hoppas på att Erik vinner men båda är ju riktigt bra.

Nu ska jag vila en liten stund och låta tabletten göra sitt innan det är dags att fixa middagen.

Torsdag hela dagen idag

Vaknade med fruktansvärd värk imorse, jag har sovit väldigt dåligt inatt för det har gjort så ont.

Ringde VC för att få reda på röntgensvaren, sköterskan ville inte berätta utan satte upp mig på en telefontid i morgon mellan 8-9.


Terese skickade sms och frågade om jag ville komma till SKHLM för hon hade inte några lektioner i dag och inte i morgon heller.

När jag hade åkt en liten bil blev jag invinkad av Polisen så det var ju bara att stanna.

Farbror Blå kollade bara regskyllten, frågade om det inte var kallt att åka moppe. Jag svarade att jag kör så fort att jag inte hinner märka det. 
Fick även blåsa för första gången.
 
Jag fick fortsätta att köra.

Terese och jag gick ett varv i centrum innan vi handlade och åkte hem.

När vi kom hem så hade Carro dammsugit hela huset, plockat undan grejer och fixat disken. Det var så fint hemma. Tack snälla!!!!!!!!!

Om en stund är det dags att börja med middagen, i dag blir det kycklingfilé med ris och sweetchili sås.


Julklappar......

I dag tog jag moppen till Solberga för att köpa julklappen till min älskade man. Kan ju inte skriva här vad det är, men han kommer bli glad & nöjd. Jag har upplevt det redan och det var underbart så mycket kan jag säga.

Passade även på att köpa julklappar till Carro och den kan jag ju inte heller avslöja, men hon har önskat sig det i allafall.

På vägen hem hittade jag Terese i korsningen vig busstorget i SKHLM, hon och en klasskompis stog och räknade bilar som blinkade när dom svängde.

När jag hade handlat och återigen var hemma satte Carro igång att göra ischoklad igen. Det ska bli gott till fikat ikväll.

Sami jobbade över igår igen till 22.00 och idag ska han äta julmiddag ute med jobbet. Vi som håller oss på hemmaplan lyxar till det med Ravioli till Terese´s stora glädje.

Jag passade på att köpa en sån där grej som man masserar huvudet med idag, helt underbart var det. Ska be Terese massera mig lite ikväll.

Butiken Hälsa för alla hade ett erbjudande att man kunde köpa 2st för ett billigare pris, så det blev 2 st. En till mig och en i julklapp till min svägerska.

 

Ny vecka igen.....

Jaha då var den här helgen över. I går bytte Sami till vinterdäck på min bil.
Jag passade på att köra lite när vi ändå hade bilen ute. Det blev en tur till Coop i Fittja där vi handlade middag samtidigt.

Vid 18 tiden kom det hit ett par som köpte Terese slalomskidor. Det är ju jättekul att sälja grejer på blocket.

Vi passade även på att kolla på Flickan som lekte med elden nu vill man ju se nästa film på en gång. Den var verkligen bra.

Om en liten stund ska jag åka till Terese skola,det är dags för det första utvecklingssamtalet för hennes del nu på gymnasiet. 

Carro har varit hos sin kiropraktor i dag och passade på att handla lite julklappar innan hon kommer hem.

Nu ska jag göra mig och moppen klara för avfärd. 

Kolla på klippet!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=faX0XBo4AsU



Nu har jag kommit hem från utvecklingssamtalet. Terese lärare hade bara positiva saker att säga om henne. Han var jätte glad över att ha henne som elev.
Det var riktigt kul att vara på utv.samtal den här gången.  Nu är det bara hoppas att det fortsätter lika bra resten av gymnasiet.

På torsdag ska alla praktikhandledare komma till skolan och äta lunch, så med andra ord kommer Stickan dit. Även alla 4 som Terese hade sin senaste praktik hos.

Nu har vi tjejer här hemma ätit middag och jag har fikat. Sami skulle bli väldigt sen trodde han.

I morgon ska jag nog försöka ta mig till Kurvan eller SKHLM för att köpa klart julklapparna. Jag måste även ta en sväng till Solberga för att köpa min mans julklapp.

Nu ska jag värma min vetekudde och invänta Ullared.

Regnig lördag

Som vanligt regnar det känns det som. I morse klev Terese upp tidigt och tog moppen till Västertorp för sitt tränar jobb. När hon kom hem gick hon morgonrundan med hunden.
Jag vaknade av att det doftade kaffe. Underbart sätt att vakna på.

Mitt på dagen åkte Sami, Terese & jag till Hammarby Sjöstad och besökte Adidas Outlet butik.
Där köpte jag och T nya joggingskor och Sami köpte en ny dunjacka. Jag kom även därifrån med ett par nya byxor.

När vi kom hem igen passade Terese och jag på att spela lite kort innan det var dags för henne att äta lite tidig middag.

Vi skjutsade in henne till GIH badet där hennes "barn" har simtävling idag. Har ingen aning om hur länge den håller på.

Carro är hemma hos en kompis och julbakar. Baka är något Carro är duktig på , lussebullarna och ischokladen hon gjorde här i veckan vart hur goda som helst.

Pappas status just nu är inte så bra. I går hade han så ont så det blev ett samtal till ASIH. Där beslutade läkaren att han skulle öka upp det långtidsvärkande morfinet till 570mg/dygn.........sen skulle han även öka upp  betapred dosen. På onsdag ska han till sjukhuset igen för smärtstrålning. Han har ju fått ont på flera nya ställen nu. Jävla skitsjukdom.

Nu ska jag ta en liten tur med hunden sen slänga in tvätten i tumlaren ta en migräntablett och slutligen lägga mig på soffan och invänta Robinson.

Ha en fortsatt mysig helg!

Stesolid.......

I dag var det då dags för min magnetkamera röntgen. Eftersom jag har panikångest så fick jag först en spruta stesolid innan det var dags för tunneln. Jag fick lyssna på radio i lurarna tyvärr lite låg volym då maskinen dundrade som sjutton.
Det gick bra i allafall.
Carro var jättesnäll och satt i väntrummet och väntade på mig. Tack snälla!


Under tiden Carro satt i väntrummet så ringde hennes läkare för han hade redan fått hennes svar från röntgen igår. Vi gick upp till honom och fick då reda på att hon har ett medialt diskbråck...... läkaren skulle kalla henne igen sen skulle det skickas en remiss till en ortoped.

Vi gick sedan till Subway och käkade lite, det blev även en liten runda inne i SKHLM innan vi gick hem.

Vid 13.30 tiden var det bara för mig att promenera tillbaka till SKHLM för Terese hade bokat en tid för linsprovning. Det gick inte så bra den här gången heller. Både hon och jag tror att det är lite stressande när optikern står bredvid och kommenterar hela tiden. Vi gör ett nytt försök efter jul.

Just nu sitter Sami, Terese och jag med våra datorer i soffan samtidigt som vi slötittar på tv.
Jag har så jävla ont och är sååååå trött.

December redan

I dag är det redan den 1 december. Det är inte långt kvar till jul.

I går var jag på ytterliggare ett möte inne i stan. Det gick bra även denna gång.

Carro bakade lussekatter och ischoklad. Kanon gott blev det. Hon gjorde ischokladen men ljus och vit choklad.


Sami jobbade (som vanligt) över och kom hem vid 19 tiden. Jag åkte till Tullinge och hämtade Terese som varit på träning.

I dag har jag varit i Kungens Kurva och köpt lite julklappar. Jag lyckades få ihop några till Carro, Terese, Fanny. Köpte även födelsedagspresenter till Oliver och Stephanie. Jag vet vad jag ska köpa mer till Terese men inte till Carro, måste luska lite.
Självklart ska det köpas julklappar till Sami´s systers barn också. Måste bara höra lite först om dom har nåt önskemål.

Jag tog en sväng in till SOVA butiken och kollade på en kudde jag skulle vilja ha.
En Tempur kudde, lite dyr kanske men den verkar väldigt skön.

Nu är det dags för en runda med hunden innan middagen ska fixas.

RSS 2.0