Kväll samma dag.............

Nu äntligen har vi kommit hem efter en händelserik dag. Flytten gick utan problem. Mamma och jag packade upp allt i köket, badrum,linneskåp och kläder.

Jag sa till brorsan och hans fru  att jag inte tänker svara om dom ringer, risken är ju att dom inte hittar nåt.

Men vilket hus, det var kanonfint, tomten var helt perfekt. Det var ju faktiskt så att man blev lite sugen på att leta efter en egen fristående villa med lite större tomt.

Maten som mamma hade fixat var som vanligt jättegod.

Direkt när vi kom hem hoppade jag in i duschen sen bar det av upp till grannarna på en liten kräft/räk skiva. Jag har inte ätit kräftor på 10 år. Det var väldigt kul och gott.

Carro är på tatueringsmässan och Terese är i Kungsträdgården på NRJ.

Snart ska jag försöka ta mig in till min säng med min värkande kropp.

Lördag morgon

Vi gick upp klockan 7 idag, det borde vara straffbart att gå upp så tidigt när det är helg.

Sami har i allafall varit ute med hunden, nu äter vi frukost.
Om en liten stund ska vi börja åka mot Sigtuna. Brorsan skulle flytta allt från garaget igår.

Jag skulle tro att den här flytten kommer att gå ganska fort, det brukar det göra när det är våran familj som organiserar det hela.
Rosersberg blir ju slutmålet idag. Jag är verkligen nyfiken på att äntligen få se huset live. Har ju bara sett bilder från nätet tidigare.

Nej nu ska vi börja röra på oss.

Hör av mig senare.

Helg igen

I morse vaknade jag när mamma ringde klockan 9, så himla skönt att sova på morgonen.

Det har inte hänt så mycket idag mer än att jag var till Terese's skola och skrev på ett papper. Åkte sen till affären och handlade. Det var riktigt kallt idag, inte kul att åka moppe när det regnar och blåser. Snart är det hög tid att sätta på sig handskar när man ska köra.

Jag väntar fortfarande på att våra handledar papper ska komma så jag kan få börja övningsköra snart. Jag vill ju köra några gånger med Sami först sen blir det lite med bilskolan.

I morgon bitti vid 8.30-9.00 ska Sami och jag vara i Sigtuna och hjälpa brorsan med flytten, den går ju till Rosersberg. Ska bli så spännande att se hur huset ser ut.

Mamma har hållt på och fixat med maten till flytten, det blir potatissallad och rostbiff. Sen pallade hon äpplen här hos mig så det blir äppelkaka också, jag trodde  vi skulle flytta inte sitta och äta. Brorsan ringde för en stund sedan och sa att det blir frukost först när vi kommer eftersom alla som ska hjälpa till får åka så tidigt hemifrån på morgonen.

Nu om en stund ska jag åka och hämta Terese i skolan.

Ha en underbar helg! 

Ojojojoj

Det blev inte direkt någon sovmorgon idag, fick säga till Sami ett par gånger innan han gick upp. Lyckades somna om men klockan 8 ringde en kompis. Lyssnade på henne i nästan 3 timmar.

Vid 11 kom en granne förbi, så vi satt och snackade en stund. Precis när jag skulle gå ut med hunden ringde mamma och frågade om jag kunde klippa pappa lite.

Det blev en snabb runda med hunden kom hem just när dom svängde in på parkeringen. Jag har aldrig varit med om att en människa som får cellgifter behöver klippas så ofta som pappa. Det börjar till och med växa mörkt hår igen. Håret uppe på pappas huvud är som bebishår och på sidorna är det som svinto.

Nu är han ju klippt och den första leveransen av lister och beslag till våra nya fönster har kommit.

Terese tog moppen till skolan i dag för hon försov sig lite och passade även på att äta frukost hemma. Hon har fått sin jobbiga astmahosta igen. Den brukar ju komma som ett brev på posten när skolan börjar.

Nu ska jag börja med disken.

Ingen behandling i dag

Det blev inte någon cellgiftbehandling för pappa idag, det var nåt prov som inte var bra.

I morgon mellan 10-14 kommer listerna som ska vara till våra nya fönster. Det måste ju betyda att fönstrena kommer snart också.

Annars i dag har jag varit och tankat moppen, handlat och tvättat. Nu väntar jag på att tjejerna ska komma hem från skolan.

I kväll ska jag på styrelsemöte i föreningen här. Det är första mötet efter sommaren.

Nu ska hunden få en liten promenad.

Tack för kaffet

I dag har jag varit hos Sussi och fikat. Som hon skrev på sin hemsida är vi gamla kompisar sedan 80-talet när vi jobbade ihop.

80-talet det låter ju som man är hur gammal som helst. Lite läskigt faktiskt.
Nåja, det var jättekul att träffas. Det händer ju inte så ofta och ändå bor vi inte så långt ifrån varandra. Det tog mig 10 minuter med moppen hem till henne. Nu hoppas jag att hon kommer hit innan hennes semester är slut.

Annars har det inte hänt så mycket, åkte och hämtade Terese efter skolan. Carro har varit hos läkaren i dag eftersom hon jobbade på derbyt igår och stog som publikvärd nedanför Hammarby klacken när smällarna ven bredvid henne. Tydligen hade hon fått "lite" ont i örat och så pep det. Det kanske inte är så konstigt. Det var i alla fall "bara" en svullen trummhinna.

I morgon ska jag på styrelsemöte här i våran förening.

Nu ska jag bara koppla av och kolla lite på tv och vänta in att klockan blir sängdags, är sjukt trött.



Måndag och ny vecka igen

Då börjar en ny vecka igen då. Tiden går lite för fort tycker jag.

Vid 9 tiden i morse kom pappa och hämtade mig och Terese för vi skulle åka ner till Stickan. Han är kompis till pappa som har en bilverkstad på Essingen.

Terese ska praktisera där varje måndag och torsdag under hela 9:an. Hon vill ju välja fordonsprogrammet i gymnasiet.

Stickan passade på att sätta både pappa och Terese på jobb, han hade problem med en gammal Merca. Terese satte dit dom nya tändstiften utan problem. Hon fick även en overall.

Det blev bestämt att hon börjar på måndag nästa vecka. Hon kommer få det kanooon där. Lite kuriosa: Stickans dotter är Nanny Annelie.

Väl hemma igen så åkte jag och handlade, kollade igenom typ 1 kilo reklam.

Sami glömde bort att åka hem från jobbet idag, hans dag gick så fort så han hängde inte riktigt med. Kom på vid 17.30 att han hade slutat 1 timme tidigare. Smart kille.......

Carro kom hem och vände efter skolan, nu är hon och jobbar på Råsunda. Det är ju derby mellan Hammarby-AIK. Vi håller alla tummar att Bajen vinner.  Sami åker i alla fall och hämtar hemme efter matchen.

I morgon ska pappa på provtagning inför cellgifterna på onsdag. Mamma talade om att det smällde till i ryggen på honom igår, det är ju inte bra eftersom cancern sitter i skellettet i bla ryggen.

Nej nu ska jag försöka få tag i en vän och kolla om hon bjuder på kaffe i morgon!

Dags för lite tv tittande nu.

Det gör inget om ni lämnar en kommentar eller två!


Lördagkväll med ROCK BAND

Just nu sitter Sami, Lars och Andreas och spelar Rock Band, Andreas spelar trummor på EASY........ fan vad han klagar. Han är ju helt klart bättre som hockeymålvakt än som trummis. Han var inte så himla bra på gitarr heller där var det också easy för på medium kommer det en till färg, han har ju brutit lillfingrarna så då kan han inte spela hahahahahahaha.

Andreas: Jag tycker fortfarande om dig fast du tyckte att jag var en galen trummis!

Annars i dag har det inte hänt så mycket, jag har tvättat och torkar kläder, lakan och handdukar i min nya torktumlare.

I morgon ska Sami ut på jobb så jag får väl tillbringa min dag i tvättstugan med att sortera all tvätt, det är ju en hel del nu.

Carro ska få hjälpa mig att lägga in en film när dom sitter och spelar.

Nu har J kommit så nu är det en AIKare, 3 Hammarbyare och 2 Djurgårdare här så man vet inte hur den här kvällen slutar.
Hunden har gått ner och lagt sig hon tycker att vi skriker och spelar för mycket här uppe.



Ny torktumlare

När Carro kom hem idag så åkte jag till mamma och pappa för att hälsa på min bror och hans son Oliver. Vi möttes på parkeringen så Oliver fick åka med mig på moppen( motorcykel enligt honom) till porten. Han tyckte det var jättekul, vi tutade på hans pappa. Det första han berättade för sin farmor och farfar var det.

Terese kom upp dit efter skolan och lekte lite med honom.Han är så rolig.

Efter middagen åkte Sami och jag runt till lite olika vitvaruaffärer och kollade på torktumlare. Jag behöver ju verkligen en ny eftersom den gamla har dött. Med två tonårstjejer i familjen så måste det tvättas mycket och ofta.


Tillslut hittade vi en som var bra och till ett rimligt pris. Nu torkar den för första gången. Jag vet vad jag ska göra i helgen i allafall, tvätta & torka.



Terese ska vara hos sin pappa hela helgen, Carro sover hos en kompis i natt.

Sami ska ut på jobb antingen lördag eller söndag.

Nu ska jag gå och lägga mig.


Vad var det jag sa.............

Gick upp vid 8 tiden idag, jag har kommit fram till att jag mår bättre av att sova lite längre på morgonen. Förut klev jag upp med Sami klockan 6 och då mådde jag piss nästan hela dagen. Helgerna var det mycket bättre när jag inte hade nån klocka som ringde.

Så nu får familjen klara sig själva, än så länge har det gått bra. Hoppas att dom fortsätter att sköta sig.

I dag har jag varit hos mamma och pappa hela dagen. Jag hjälpte dom att fixa ihop nya bokhyllan som dom fick hemkörd idag.
Terese kom dit efter skolan. Dom slapp idrotten idag för det SPÖ regnade. Vi åkte hem lagom när mamma skulle börja plocka in alla glas och annat "skräp", så vi får åka tillbaka och kolla på slutresultatet. Bokhyllan var i allafall mycket snyggare än den gamla.

Mamma som sa att det inte skulle gå att sälja en gammal hylla på blocket, ack så fel hon hade och så rätt jag hade. Det kom en kvinna mitt på dagen idag, hon betalade och tog med sig den på en gång.

Sami har jobbat hemma nu ikväll också ett par timmar, just nu sitter han med sin laptop i knät och kollar på youtube, han skrattar så jag inte hör tv'n.

Nu är det bara en vecka kvar tills brorsan med familj flyttar till Rosersberg. Det ska bli jättekul att se huset live, jag har ju bara sett det när det låg på hemnet.

Carro kommer hem i morgon, hon åkte med J hem efter Bajenmatchen där hon jobbade och blev sjöblöt i regnet.

Nu snart ska jag kolla på Hell's Kitchen innan lopplådan kallar.


Här är mina underbara föräldrar.

Vad har hänt i dag då...

I dag orkade jag inte heller gå upp när klockan ringde kl.06, fick säga till Sami på skarpen 06.30 att han skulle gå upp. Terese är duktig än så länge och har kommit iväg till skolan som hon ska. Carro sov inte hemma inatt men hon ringde när hon var på väg till skolan.

I natt sover hon hos sin pappa.

Mamma ringde som vanligt i morse och talade om att bokhyllan dom beställt kommer redan i morgon istället för om 3 veckor. Jag åkte till dom för att hjälpa till att lägga ut den gamla bokhyllan på blocket.

Hjälpte även till att plocka ut allt som var i den, ska dit i morgon också och plocka in allt i den nya.

Annars har jag kollat på OS idag med, måste ju säga att vilken kille han är Bolt jösses vad han springer.

Sami sitter och jobbar hemma nu har gjort det sen vi käkade middag, vet inte hur länge han ska hålla på.

Jag ska snart lägga mig och kolla klart på Sverige-Frankrike i fotboll.

Zita har blivit medlem på www.mypetbook.se . Hon måste ju ha en egen sida eftersom vi är så dåliga på att uppdatera hennes hemsida.



Med den här bilden vann hon en utställning på nätet som "Sötaste Valp" hon var ca 10 veckor där, vägde ungefär 6-7 kilo.

Här är hon snart 5 år och väger ca 45 kilo.

Min sjukdom.....

Fibromyalgi

Fibromyalgi är en muskelsjukdom som karaktäriseras av oförklarliga, kroniska muskelsmärtor. För närvarande vet man inte hur sjukdomen uppkommer men det finns många teorier. Forskning runt FMS visar mer och mer att det inte bara är en perifer muskelsjukdom utan beror troligen på komplicerade störningar i kroppens nervsystem liksom i regleringarna av olika hormoner. Dessutom fungerar troligen inte immunförsvaret på ett normalt friskt sätt.



Symptom

Diagnosen fibromyalgi ställs om man har upplevt en generell smärta i kroppen i minst tre månader samt att man känner smärta (inte ömhet) vid retning av ett antal punkter, så kallade "tender points", utspridda över kroppen. Vid fibromyalgi uppvisar man i regel flera typer av symptom. Symptomen kan indelas i två huvudgrupper:


Primära symptom

- direkt relaterade till smärtan och musklerna:


Smärta/värk

Smärtan upplevs främst i musklerna men kan också upplevas i leder och skelett. Oftast har man ont i nacken, skuldrorna, ryggen, armarna och benen. Smärtan beskrivs som molande eller brännande och stickande.


Nedsatt muskelstyrka och nedsatt uthållighet i musklerna

På grund av smärtan måste man ta täta pauser vid fysiskt arbete för att kunna använda musklerna. Det är också svårt att utföra upprepade rörelser.


Nedsatt fysisk prestationsförmåga

Vid fibromyalgi väljer man ofta bort att hålla sig fysiskt aktiv eftersom det är för smärtsamt. Det är dessutom vanligt att man är stel i kroppen, framför allt på morgonen.


Parestesier

Stickningar och känslan av att "det kryper" i kroppen är vanligt. Fenomenet kallas "Restless legs" eller parestesier, och är som vanligast på kvällen och natten.


Sekundära symptom

- stressrelaterade och inte specifika för fibromyalgi*:


Störd djupsömn

Man känner sig sällan utsövd och sover sällan hela natten igenom.


Trötthet

Ofta lider man av ökad sömnighet, trötthet i musklerna och brist på energi.


Kognitiva symptom

Koncentrationssvårigheter och minnesstörningar är vanliga symptom.

* Symtomen är vanliga för de flesta som lider av långvarig smärta.


Behandling

Det finns olika sätt att behandla fibromyalgi, men det är ofta svårt att bli helt smärtfri. Däremot finns det många olika former av behandlingar som är utvecklade i syfte att reducera smärtan. Vid behandling med läkemedel använder man sig av analgetika för att lindra smärtan. Vid lätt smärta rekommenderas paracetamol. Vid måttlig smärta använder man ofta tilläggspreparat som kodein eller tramadol. Ibland använder man också antidepressiva läkemedel i låg dos för att dämpa smärtan, morgonstelheten och för att minska sömnstörningarna.


Vardagen igång som vanligt

I morse hade inte jag någon lust att gå upp när klockan ringde så jag låg kvar och somnade om, vaknade när mamma ringde halv 9.

Mamma och pappa har varit här och lånat våran spolplatta. Pappa behövde tvätta sin bil. Mamma och jag tog en promenad med hunden under tiden.

I dag kom IKEA katalogen med posten, det är alltid lika roligt så den ska jag lusläsa om en stund.

Vi har börjat kolla lite på en ny soffa, jag är så himla trött på våran skinngrupp.Jag vill ha en tygsoffa med divan. Det finns en på MIO som vi har kollat på, vi ska åka till Direktmöbler nån dag för dom har en som är likadan som på MIO. Vi ska jämföra priserna lite.


Så här ser den ut som jag vill ha.

Nu ska jag kolla på höjdhoppet och se hur det går för Stefan Holm, senare ska Johan Wissman springa så jag har lite att göra framför tv'n idag.

Skolan har börjat

Nu har det blivit en ny vecka, skolan har börjat för tjejerna och jobbet för Sami.

Terese ska sova hos sin pappa i natt för hon ska till Södertälje med klassen i morgon. Carro ska också till Tullinge i dag fast hon skulle på nåt möte, sen kommer hon nog hem.

Jag har kollat på OS i dag, fan vad synd det var och Sanna Kallur när hon rasade.Det såg inte roligt ut. Hon var verkligen värd en finalplats.

Snart är det dags för en ny runda med hunden innan jag ska börja med maten.
Nu kollar jag på Musse när han springer samtidigt som stavfinalen håller på.




Semestern är slut........

Dagen i går var helt underbar. Vigseln var utomhus, brudparet och näbbarna var sååå fina.

Maten var jättegod, talen var rörande. Speciellt brudgummens bror/bestmans tal det var klart det bästa, det var till och med så att killen som satt framför mig vart blöt i ögonen.

Det blev mycket klirrande i glaset, så brudparet fick pussas mycket.

Vi kom hem vid 3 tiden och vaknade 11.30 i dag när brorsan ringde. Vi hade planer på att åka hem till brudparet i dag för det skulle vara presentöppning klockan 14, men det var vissa här som var lite bakis (det var inte jag).

Annars i dag har det inte hänt så mycket, jag har varit och handlat. Terese är på bio, Carro ska på DIF matchen och Sami ligger på soffan.

Maten är snart klar, sen ska hunden rastas.

I morgon börjar vardagen igen, Sami ska till jobbet och tjejerna till skolan. Det ska bli skönt med lite rutiner igen.

Nej nu ska jag äta, Sami får äta senare just nu snarkar han i soffan.


Bröllop kl 16.00 idag!!!!!

I dag är det äntligen bröllop mellan Robban & Maria!  Det ska bli så himla kul, nu ser vädret inte så bra ut. Dom har ju sagt att det skulle bli fint på eftermiddagen.

Sami är lite besviken att han inte kan köra Mälaren Runt som är i dag, han får väl göra det nästa år i stället.

Just nu är han i Skärholmen och köper ett kort till presenten vi köpte i Kosta/Orrefors.

Terese klev upp 05.30 idag för hon och hunden skulle ta bussen 06.23 till Bandhagen. Där skulle hon möta Carro för vidare färdmot Hässelby. Deras kusin Wilma ska spela fotbollsturnering i dag som dom skulle kolla på.

Nu ska  jag snart hoppa in i duschen och försöka mig på en "helrenovering".

Vi blir ju upphämtade vid 14.30 så nu är det lika bra att sätta igång.

Fredag kväll

I dag har jag dammsugit hela huset, just nu fäller Zita så fruktansvärt mycket så man får ju byta påsar ett par gånger i veckan.

Terese, Sami och jag spelade Rock Band ett par timmar. Det är fortfarande jättekul.

Nu sitter Sami i bastun och svettas. Jag sitter med fötterna i en hink med kokhett vatten. Dom måste ju bli fina tills i morgon när vi ska på bröllop.

Carro har jobbat på Bajenmatchen i dag som tyvärr inte gick så bra, det blev förlust med 2-4 mot Gais.
Just nu är det lite svårt för Carro att komma hem, hon skulle försöka ta bussen.Det var tydligen bråk efter matchen.

Min bror och hans fru kommer hit imorgon vid 14.30, dom hämtar oss så vi slipper ta bilen. Vi ska ju ändå till samma ställe.
Det ska bli så himla kul att gå på bröllop, det är ju 3 år sedan senaste. Då var det brorsans bröllop.
Nu ska vi bara hålla tummarna för att det blir bra väder eftersom planerna är att vigseln ska vara utomhus.

Nej nu börjar vattnet i hinken bli kallt så jag skriver mer i morgon. 

Sol, regn, varmt & kallt......

Nu börjar den här semesterperioden för Sami ta slut. Dom här två veckorna har det varit sol, regn, varmt och kallt ute.

Vi har fördrivit dagarna med att titta på OS och kvällarna med att spela Rock Band. I dag på förmiddagen kom Jullan förbi hit på en fika, alltid lika trevligt.

Tyvärr gick det inte så bra för våran granne på OS i natt i brottningen. Synd synd synd.

Nu sitter Carro och väntar på att klockan ska gå så hon och Sami kan börja åka mot Arlanda, dom ska hämta J som har varit på Kreta en vecka. Just nu är planet 1 timme försenat men snart måste dom nog börja åka med tanke på trafiken.

Lite senare i kväll närmare bestämt 22.53 ska han hämta Terese på Centralen. Snart är allt som vanligt igen. Skolan börjar på måndag för båda tjejerna. Sami börjar jobba och jag får väl börja ta hand om huset.

Vi har en hund som fäller väldigt mycket hår just nu, det ligger hår precis överallt i stora klasar. Det känns meningslöst att dammsuga när det är lika mycket hår 10 minuter senare.

Nej nu ska jag skicka iväg dom mot stora flygplatsen, jag fixar maten så den är klar när min älskade man kommer tillbaka. Jag är så snäll.

Ingen bra dag i dag.........

Vaknade halv 9 i morse av att Terese skickade sms, kunde inte somna om så jag gick upp och åt frukost.
Carro gick ut med hunden, det har hon gjort varje gång i dag. Puss Älskar dig!!!!!!!

Sami och pappa åkte iväg och köpte lite delar till min bil.

Mamma och jag kollade på OS och pratade medans Sami bytte kamrem och vattenpump. Pappa stog bredvid och kom med glada tillrop.
Carro har fixat i sitt rum och satt en hylla. Jag fick borra för hon kunde inte sa hon, rolig tjej hon som utbildar sig till bergsprängare/borrare.....


Sami och jag skulle åka i väg till Direkt-Möbler i Jordbro för att kolla på en ny soffa. Vi kom till Farsta då höll jag på att spy, fan vad jag mådde illa. Jag har ju fått nya värktabletter som det är morfin i och jag har inte riktigt vant mig vid dom ännu. Fast jag bara tar en halv tablett så snurrar det till i huvudet och illamåendet kommer som ett brev på posten.

Vi blev stående i ett villaområde en bra stund, Sami fick åka iväg och fixa en påse och en flaska cola.


Till slut slutade snurrandet och vi började rulla hemmåt.

Min kära man fick laga maten i dag, och med lite mat i magen mår jag bra igen.

Sofforna får vi åka och kolla på en annan dag.

Jag har försökt ringa Länsstyrelsen i flera dagar nu för att höra hur det går med handledarpappren för Carro och mig. Vi vill ju börja köra nu. Deras telefonsvarare har sagt nu i flera dagar att det är många som ringer, ring igen. Jag ska fortsätta min terror i morgon.

Terese har det fortsatt bra på lägret, i dag har dom padlat kanot. Pratade med henne för en stund sedan och då badade dom och hade kul.


Nej nu ska jag kolla på tv innan sängen kallar.


Jobbigt med semester............

Man blir ju trött av att ha semester, eller rättare sagt det är ju Sami's semester.

Dom senaste dagarna har sett ut som följande:
Vi kliver upp vid 10 tiden, går ut med hunden. Sen är det frukost.

Kollar på OS några timmar. Mitt på dagen åker vi och handlar sen är det promenad med hunden som gäller.

Middagen serveras mellan 17-18. Efter maten är det kaffe och en runda till med hunden.

Sen kommer höjdpunkten på Guitar Hero Rock Band, det spelar vi nu för tiden mellan 5-7 timmar per kväll. Det är bland det roligaste jag spelat, jag håller mig visserligen till easy nivån. Det är ju roligt eftersom man kan spela/sjunga 4 stycken så hela familjen kan ju göra något tillsammans.  Att det är bra musik är ju bara ett plus.

Just nu sitter Sami, Carro och Doffe och spelar.

I dag har jag varit och köpt kläder till bröllopet vi ska till på lördag. Det blev en kjol, blus, väst och långkofta. Det är ju lite jobbigt eftersom vi inte vet om bröllopet kommer att vara utomhus eller inne, det får vi reda på klockan 15 och vigseln är kl 16. Sen är det ju vädret som man inte vet så mycket om. I dag i tidningen stog det att det skulle vara varmt och sol på lördag.

Terese ringde för en stund sedan, hon har det jättebra på lägret.

Carro ska ju ta hand om hunden på lördag när vi är borta och dom ska på utflykt, hennes ena kusin Wilma ska ha fotbolls turnering så dom ska åka dit och kolla. Hoppas Terese får följa med om hon vill.

Pappa var hos läkaren på sjukhuset idag och alla proverna var bra så han ska dit på onsdag och få cellgifter igen.

Det bästa som hänt i dag är att HAMMARBY VANN med 2-1!!!!!!!!!

Snart är helgen slut

I går morse åkte Terese på träningsläger med simningen till Fagersta.Jag pratade med henne på kvällen och dom hade det bra och kul.

I går på dagen kollade vi lite på OS gick en promenad med hunden och åkte till Max och handlade middag.

Vid 17 tiden började vi spela Rock Band och vi spelade till klockan 12 på natten. Det är ett jätteroligt spel, jag håller mig till basen och lyckades få 100% på 2 olika låtar. Musiken till spelet är kanon. Sami spelar trummor, han börjar bli riktigt bra.

Just nu kollar jag på OS simningen och Sami tvättar sin motorcykel. Han ska åka på den sen och hämta Carro. När hon kommer hem lär det bli spelande hela kvällen.

Sista semester veckan börjar för Sami nu, vad vi ska hitta på vet jag inte. På lördag 16/8 ska vi i allafall på bröllop, det ska bli jättekul.

Nej nu ska Zita få en liten promenad.


Fredag och migrän

Fy fan vilken migrän jag har haft idag. Det känns som jag inte gjort annat än ätit alvedon och migräntabletter.

Jag fick massage för nån timme sen av Sami och då började de släppa  lite. Jag försökte lägga mig i sängen  ett tag men då gjorde det så jävla ont så tårarna rann.

Nu är det iallafall helt ok.

Terese har packat allt hon ska ha med sig på lägret i morgon, hon tar bussen härifrån vid 7.30. Sen skulle hon möta 2 simkompisar i Bredäng och ha sällskap med dom till centralen. Tåget går 9.07.

Sami har varit ute och åkt hoj på grusvägarna i regnet idag, nu sitter han och kollar på nån konstig film.

Jag kollade på OS invigningen idag, den var riktigt mäktig.Det är extra kul eftersom en granne är med och tävlar för Grekland i brottning så där kommer vi att hålla tummarna ordentligt.

Tidigare i dag hade Terese två kompisar här som spelade Rock Band, det lät som det gick ganska bra.

Jag pratade med Carro för en stund sedan och hon sa att det skulle vara förfest här hemma varje helg.................jag vet inte det ja.

Nej nu ska jag snart gå och lägga mig.
Hoppas helgen blir bra för alla.


Guitar Hero Rock Band

Terese och Sami åkte i väg till Siba och köpte Guitar Hero Rock Band. Jösses vilket roligt spel. Vi har spelat i flera timmar, jag på bas Terese på trummor och Sami på gitarr.

Vi har haft jätteroligt.


För en timme sedan kom Therese och Sorin hit, nu spelas det för fullt, Sorin spelar trummor, Therese på sång och Sami på gitarr eller bas. Jag mäste ju säga att Therese är den som är bäst, hon kan ju sjunga.

Carro har kommit hem ochn packat om, hon ska med sin pappa på kräftskiva i morgon. Hon kommer hem på lördag eller söndag.

I morgon ska jag ringa länsstyrelsen och kolla hur långt dom har kommit med handledarpappren.Jag vill börja köra nu.

Nu ska det tydligen komma ett nytt regnoväder, tråkigt.

Min läkare ringde i morse så nu har jag varit och hämtat ut nya tabletter så nu får vi se hur dom funkar.


Nej nu ska jag fortsätta kolla/lyssna när dom spelar och sjunger.


I dag fyller min man 34 år!

I dag är det ingen vanlig dag för det är Sami's födelsedag!!!!! Han blir 34 år.

Just nu är han på bilprovningen med min bil.

Carro är i Eskilstuna med sin bästa kompis, dom skulle tydligen på Parken Zoo. Hoppas dom har kul och slipper regn.
Här börjar det mulna på ordentligt så regnet kommer nog snart.

Min svärmor skulle komma hit direkt efter jobbet och så sover hon här inatt. Mamma, pappa och morfar kommer runt 13 tiden.

Terese har varit snäll och dammsugit där nere, sen tog Sami övervåningen medans jag fixade tårtan.

Om det är skapligt väder i morgon ska Sami och Robban ut och åka hoj, dom ska "smiska" grus.  Jag misstänker att dom kommer att vara ute och köra hela dagen.

Jag ska försöka få tag i en akuttid på VC åt Terese så dom får kolla upp hennes knä, hon har fortfarande ont i det och hon ska ju på läger på lördag.

Min läkare ska ringa mig i morgon bitti eftersom dom nya värktabletterna inte funkar.

Nej nu är det snart dags att börja duka fram.

Kanske skriver mer i kväll.

Ylva: Sami hälsar och tackar!

Oj vad det regnar

Nu har det regnat lite väl mycket tycker jag. Här har det kommit mer en 55 mm på ett dygn.

Pappa och Sami ska ju åka mer till pappas jobb och kolla lite värden på min bil innan besiktningen men nu blir det till att vänta för Essingeleden är tydligen avstängd. En lastbil har rivit ner skyltarna över vägen vi Stora Essingen, och det är ju dit dom ska.

I går kom brorsan,Jana och Oliver hit för att gratulera Sami(han fyller 34 år i morgon) han fick 2 stycken glasunderlägg med ledljus i som ändrar färg när man ställer glaset på. Jättesnygga var dom.

Jag sitter just nu och väntar på att VC ska ringa upp mig, jag måste få några andra värktabletter, dom jag fick senast för jag riktigt jobbiga biverkningar av. Jag blir helt yr och illamående av dom.


Nu har jag pratat med en sköterska på VC, hon var ju rolig. Hon undrade om jag hade några andra värktabletter att taistället förr dom jag mår illa av........ hade jag haft det hade jag ju tagit dom.

Läkaren ska i allafall ringa upp mig på torsdag morgon, och så sa hon att jag inte skulle ta nån mer tablett. Mmmm
jättekul jag kommer ju vara jätteglad och uppåt i morgon på Sami's födelsedag.

Vi åkte och hämtade Terese fören stund sedan så nu är hon hemma igen. Hon åker ju på simläger på lördag och kommer hem nästa torsdag. Dom ska till Fagersta.

Jag ska snart åka och handla grejer så jag kan baka en tårta tills i morgon.


Ny vecka nya möjligheter

I går hände det inte så himla mycket. Det var ett riktigt pissväder, här åskade och blixtrade det riktigt ordentligt. Spöregnade gjorde det också med det behövdes verkligen.

I kväll flyger Terese hem från Finland, hon kommer förmodligen hem till oss i morgon.

Carro kommer hem idag.

Sami och jag ska åka till Mekonomen och köpa tändstift och luftfilter till min bil sen är den klar för besiktning. För hoppningsvis kommer handledarpappren snart så jag kan börja köra.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen.

Hör av mig senare om det händer nåt roligt.


Fortfarande regn och snart läggdags

Dagen i dag har varit jättetrevlig. Sami's syster och 2 av hennes barn har ju varit här. Vi har haft det väldigt mysigt hela dagen. Synd bara att det har regnat hela tiden annars hade vi ju kunnat gå till parken med tjejerna, men men det får vi göra nästa gång.

Middagen blev som vanligt jättegod.

Carro kom hem och åt lite, tog med sig sin dator och la sig i sängen ett tag. Det såg ut som hon verkligen behövde det efter en så TUNG natt.....kommer ihåg hur det var när man själv va i den åldern.

Tack Petra för att du tog hand om min dotter!!!!!

Nu är hon lite piggare tror jag i alla fall för hon har gått på bio.

I morgon ska hon jobba på Söderstadion. HEJA BAJEN!

Sami skjutsar just nu hem sin syster och 2 trötta barn till Lidingö.

Jag har kollat lite på tv och väntar på att Terese ska logga in på msn så jag får höra hur hon har haft det idag.

Snart ska jag lägga mig och sova man blir trött av att vara social.

Ha en fortsatt trevlig helg.

Regnig lördag

Jaha, då har Samis semester börjat. Regnar gör det just nu men oj vad efterlängtat det är.

Terese är fortfarande i Finland, i dag skulle hon försöka hälsa på Samis pappa.

Carro mår visst inte så bra i dag, undrar varför..............hahahahahahaha. Det blir bättre snart, jag lovar.

Sami är just nu på väg till Lidingö för att hämta sin syster och 2 av hennes barn Hannah och Linnea.

Det ska bli kul att ha dom här i dag alla 3.

Vi ska grilla limemarinerade kycklingfilé till middag idag.

Vad som kommer att hända mer i dag vet jag inte ännu, det återstår att se.

Hör av mig lite senare.

Fredagkväll & semester

Nu ligger min kära man på soffan och sover. Han har tydligen haft jättemycket att göra på jobbet dom här två veckorna som han jobbat.

Till middag i dag blev det grillad fläskfile och potatisgratäng som fick tillagas på grillen. Jättegott var det.

Carro ska ut på krogen med en kompis ikväll, hon följer med och sover här i natt.

Svärmor kommer inte hit i helgen,hon mådde inte bra. Hon har ju pacemaker och så har hon stressat lite för mycket på jobbet. Den här värmen är även jobbig för henne. Hon får komma hit nån annan gång.

Jag fick i allafall städat lite idag.

Nu börjar temperaturen bli lite lägre ute, Sami sa att han hade sett 2 blixtar i dag på eftermiddagen. Här hemma skiner fortfarande solen. Läser man på Aftonbladet's nätsida så ska det bli regn och kallt redan i morgon, men på Expressen's sida så stannar värmen..............

Ja ja det återstår att se vad det är för väder i morgon när man vaknar i morgon.

Nu  har Sami's semester börjat, 2 veckor väntar.  

Städdag här hemma

I går kväll var Sami, Carro och jag på handledarutbildningen inför körkortet. Det var faktiskt riktigt intressant. Nu hoppas vi bara på att Samis intyg kommer snabbt så jag kan börja köra.

Terese är i Finland nu och har det förmodligen jättebra, hon kommer hem på måndag.
Carro tillbringade natten hos J, jag vet inte om hon kommer hem i dag. I morgon ska hon in till stan och kolla på Pride. På söndag ska hon jobba på HAMMARBY matchen.

Sami jobbar sista dagen i dag sen är det semester i 2 veckor.

Jag har städat här hemma på förmiddagen, dammsugit och städat duschrummet.

Jag ska snart ta en promenad med hunden.  Just nu sitter jag och väntar på besked om svärmor kommer hit eller inte, hon är tydligen sjukskriven för hjärtat igen.Vi får väl se hur det blir.

Nu ringde svärmor så jag ska prata med henne. Återkommer senare.

RSS 2.0