Inte bra alls....

I går skjutsade jag Carro till Globen där hon skulle på möte. Jag passade på att köpa födelsedagspresenten till brorsan som fyllde 39 år. Det blev en tur i Globengondolen(hissen som går på utsidan av Globen)

http://www.youtube.com/watch?v=3Gv0lKSRKRY

Vi åkte förbi honom på jobbet och lämnade presenten.

När jag senare skjutsade Carro till jobbet fick jag en migränattack så det första jag fick göra när jag kom hem var att ta en tablett och ringa bror min och tala om att jag inte kunde komma hem till honom som planerat.

I dag på förmiddagen åkte jag över till mamma och pappa. Vi åkte till Kvantum och handlade.

När vi kom tillbaka hem till dom var pappa uppe. Han har blivit helt personlighets förändrad. Mamma frågade om det var någon som hade ringt, Nej svarade han sen en liten stund senare så var det någon som ringt men han kom inte ihåg vem.

I går frågade han vart deras hund var, Pella har varit död i 22 år. Han frågade även om en kompis till dom jobbade fortfarande och han har varit död i 10 år......

Pappa är helt nollställd i ansiktet och har börjat bli "elak".

Jag berättade för honom idag att Terese var på Heron City och spelade bowling med klassen (pappa har tävlat i bowling) han svarade med: Jaha vad är det med det då?.......

Han sover nästan hela dagarna oftast går han och lägger sig direkt efter frukosten och ligger och sover till 15.30 när dom äter middag sen sitter han i vardagsrummet och sover tills 21 när han går och lägger sig för natten.


Terese har lyckats få igång moppen (med min hjälp) så nu är hon ute på en provtur, vi ska ju lägga ut den på blocket snart eftersom den inte kommer att användas så mycket nu när jag har körkort.


Om en liten stund ska jag börja med middagen sen lite senare ikväll ska vi grädda våfflor. Det är även 17 år sedan i dag som Terese Christina Kinderås döptes!


Ytterligare en helg till handlingarna

I fredags blev ju Terese upphämtad av sin morbror eftersom hon skulle sova där. Lördags morgonen följde hon med sin kusin Fanny på hennes gympa sen åkte dom hit.

Sami och jag skjutsade tjejerna till www.flottsbro.se så Fanny fick prova på att åka lite slalom innan säsongen tar helt slut.

Fanny hade varit jätteduktig, hon åkte i alla lifter och backar. Hon gillade tävlingsbacken bäst........

Vi gjorde egna hamburgare till middag igår och dum som jag var så tog jag på mina 2 burgare ost, vilket har straffat sig idag. Det tar lite tid att lära sig hur mycket av det goda jag kan äta och inte äta.

I dag på morgonen åkte båda tjejerna till Terese träning sen hämtade jag dom och skjutsade dom till Södertälje och www.sydpoolen.se .
Efter 4 timmars bad blev det hämtning.

Det är fortfarande inte bestämt om det blir jag som skjutsar hem Fanny  eller om brorsan kommer och hämtar henne. Han är ju i Uppsala och ska kolla på bandyfinalen mellan Hammarby-Bollnäs.

I morgon ska pappa vara på SÖS kl 07.00 för magnetröntgen, känns som man inte vill veta svaret.

Nu ska jag snart kolla på bandyn på tv, sen är det middag som gäller.

Ambulans till SÖS

I går var det en händelserik dag. Först åkte jag och lämnade lite kläder till Terese i skolan för hon skulle följa med en kompis till stallet.

Hemma igen tog jag en promenad med hunden och åt lite lunch.

När mamma och jag pratade på morgonen så bestämde vi att det inte skulle bli någon handling på dagen eftersom pappa hade så ONT. Han hade suttit på toa i 1 timme och försökt kissa men det gick inte. Han hade även tryckt 4 extra gången på morfinpumpen.

(Just nu är pumpen inställd så att den pumpar in en dos var 5:e minut dygnet runt sen kan han själv trycka på extra men "bara" 1gång/15 minuter)

Eftersom pappa skulle få besök av en jobbarkompis under dagen så tänkte jag att då kan mamma och jag sitta och prata en stund själva.

Sagt och gjort så åkte jag dit och vi fikade sen åkte vi i allafall iväg och handlade.

När vi kom tillbaka åkte pappas polare. Telefonen ringde och mamma svarade, när hon lagt på säger hon bara att: Det kommer en ambulans och hämtar pappa inom 1 timme. Han skulle in till SÖS på röntgen.

När ASIH hade varit hemma på morgonen och undersökt honom var det något som kändes konstigt och eftersom pappa inte kunde tömma sig ordentligt och har vissa känselbortfall ville dom kolla upp det.

Ambulansen kom i en himla fart och åkte som en biltjuv sa mamma. Dom blev sittande (pappa låg på brits) i flera timmar innan det blev röntgen.

Pappa tjatade sig hem och hem kom dom 01.15.

I dag när ASIH var hemma och kollade läget så sa dom att det här kan vara slutet på en fas och början på en annan............

I dag har jag kört ner min bil till Terese skola för hon skulle tvätta den. Under tiden var jag hos morfar och hälsade på honom.

Terese blev just hämtad av sin morbror för hon ska sova där inatt. I morgon kommer hon och Fanny hit.

Sami kom hem precis med GOD hämtmat så nu ska jag äta.

En tonåring kvar......

I dag är det Carros 20 års dag!!!!!!!!!!!

OBS: Det är ett BAJEN märke på tröjan!
Nu har jag bara 1 tonåring kvar......

I går kom min bror med barn hit och grattade Carro en dag i förskott. Det blev middag och tårta, trevligt.

I dag åkte jag och Carro hem till mamma och pappa så dom kunde gratulera henne båda två. Pappa har ju som sagt väldigt svårt att förflytta sig sig nu så då är det bättre att vi åker till dom.

Efter det "lilla" fika kalaset åkte vi till SKHLM för Carro ville noppa och färga ögonbrynen så det fick hon av mig. När Sami kommer hem får hon våran födelsedags present. Hon kommer att få ett presentkort på 5 st körlektioner.

Terese mötte upp oss i SKHLM efter skolan, hon har troligen fått en lättlätt hjärnskakning. Lilla fröken drömde nåt i natt och dunkade in huvudet i betongväggen..........smart, vi hoppade till i vårat sovrum en trappa upp. Kanske ska madrassera väggarna eller så får hon ha på sig hjälm på nätterna.

Just nu ligger hon och sover på soffan med världens huvudvärk och lite illamående.

I morgon har jag fullt upp nästan hela dagen, 8.30 ska jag till läkaren på VC 13.30 till "tantläkaren" och 18.30 till kyrkan där det ska vara årsmöte. Jag måste ju vara med där eftersom jag sitter i styrelsen och ska bli omvald på 1 år.

Våra årsmöten brukar vara ganska "roliga", vi har en granne som ska ha ordet hela tiden i början är det ganska kul att lyssna på honom men efter ett tag blir det riktigt jobbigt.

Nu ska jag fortsätta med middagen, ikväll serveras det tortellini.

Återigen stort stort GRATTIS CARRO på 20 årsdagen!!!!!

Jösses amalia


Det börjar bli glest mellan inläggen nu av nån konstig anledning. Dagarna går så fort så jag hinner nästan inte med mig själv.

I söndags åkte Sami och jag i allafall ÄNTLIGEN till återvinningen med allt skräp, så nu kommer vi in i förrådet utan att slå ihjäl oss.

I måndags efter att Terese slutat skolan åkte vi till Solberga så fröken fick en timmes thaimassage. Det var väldigt uppskattat, lite sugen blev även jag men då måste jag ha någon som hämtar mig för det är inte så lyckat att köra själv därifrån.

I tisdags morse åkte jag först och hämtade Carro på Flottsbro, sen tillbringade vi några timmar i SKHLM tillsammans. Vi passade även på att äta Millas goda kräftskjärt sallad.

Vid 14 tiden skjutsade jag henne till jobbet och åkte sen tillbaka till SKHLM för att möta Terese . Även hon och jag gick runt och handlade lite. För min del blev det ett par ljusa jeansleggings, en lång rutig skjortblus och ett par gråa convers.

På onsdagar är ju Terese ledig så då tog vi en tur till Hammarby Sjöstad för ett besök på Adidas Outlet butiken. Lilla fröken handlade lite där bla en jättesnygg jacka, skor, badkläder och strumpor.

I dag åkte jag och handlade med mamma sen passade jag på att fika med henne.

Nu sitter jag här och funderar på vad vi ska köpa till Carro som fyller 20 år på måndag..........inte lätt.

Om en liten stund ska jag fixa middagen, ikväll blir det frukostkorv, potatis och pepparrotssås.

Nu märker man hur fort solen smälter bort snön, det var så mysigt igår när jag var ute med hunden och kunde gå på asfalten för första gången på länge.

Så här vill jag att det ska vara.

Det var länge sedan...

Oj vad länge sedan det var som jag skrev något här. Dom senaste veckorna har jag verkligen mått piss. Värken har varit riktigt jobbig. Sen har det ju inte varit så roligt med magen heller. Både magkatarren och laktos skiten. Det är ju fan mejeriprodukter i nästan allt, i alla fall allt som är gott. Jag är så sugen på mjölkchoklad men det misstaget gör jag inte om en på ett tag.

Den här veckan har Terese haft sportlov, fast hon har jobbat på Flottsbro hela veckan. Jag har varit så snäll och skjutsat henne varje morgon och hämtat nästan varje kväll. I helgen är hon ledig, det ska bli så skönt att få sova utan att behöva vakna av väckarklockan.

Sami har jobbar över varje dag den här veckan, han skulle behöva massor med fler timmar på sitt dygn.


Nu ska jag läsa klart Idol Andreas Carlssons bok, riktigt bra är den. Kan verkligen rekomendera den.

RSS 2.0