Snart är det en date med Wallander som gäller......

I dag är jag riktigt trött. Min kära man kom hem vid midnatt, gick och la sig och SNARKADE........förutom snarkandet och stanken av krogbesök så var det smått omöjligt för mig att somna. Jag låg och vred mig till halv 2-2. I morse blev jag väckt 7.30 av att mannes jobbmobil larmade, efter en halvtimme med det larmet så var det ju bara att kliva upp.

Vissa här har ju sovit en hel del idag, så med andra ord blev det inte någon körning för mig. Jag har bestämt redan nu att i morgon blir det inte någon sovmorgon för familjen för jag MÅSTE köra, och den resan ska gå runt i Farsta. Det är ju där jag ska köra med bilskolan på tisdag så jag måste hitta lite där.

Förhoppningsvis blir det en sväng till en av Samis jobbarkompisar när vi ändå är ute på den sidan av världen.

Carro kom hem en snabbis i går kväll efter jobbet, hon hämtade lite grejer. I morgon ska hon ju till Kungsberget sen kommer hon hem på kvällen. På måndag börjar hon sin praktik.

Just nu sitter vi och kollar på Melodifestivalen,ja vad säger man...... Petra Mede hon skriker ju bara. Tacka vet jag Kristian Luuk.

Nu ska jag kolla på Wallander.

Nu stundar helgen igen

I dag har jag haft en date med min dammsugare, det såg ut som vi hade en svart heltäcknings matta här hemma. Hunden fäller som 17 just nu. I och för sig , man kanske skulle lägga in svarta mattor i hela huset............



Vädret är ju helt underbart i dag också, men snön som kom igår kväll verkade ju lite onödig.

Just nu står min man i duschen han ska ut med jobbet ikväll, jag som hade tänkt att köra i morgon. Jaja det får väl bli på eftermiddagen om jag känner honom rätt. Tur är ju att han får skjuts hem av en jobbarkompis.

Terese är fortfarande i Solna hos Elin & Malin, hon ska nog börja åka hem snart.

Jag tror att det är dags att göra en tillfällig adressändring för Carros post så den kommer till Flottsbro, hon har bara varit hemma i 3 minuter på hela veckan. Hon skickade sms i går kväll och talade om att hon ska till Kungsberget på söndag sen skulle hon komma hem på kvällen.

Nu ska jag ta och gå min runda med hunden, sen är det hög tid att tänka ut vad det ska bli för middag idag.

Let´s Dance står på tv schemat ikväll.

Vilket väder

Vädret har ju varit underbart idag. Terese och jag tog en promenad till IKEA i dag eftersom jag skulle på möte där. Vi var lite tidiga så vi satt ute i solen en stund. När det var dags för mig att gå in så gick Terese ner till Kvantum och handlade sen tog hon bussen hem med grejerna.

Mötet då, ja vad ska man säga. Det var kul att träffa Karin igen efter så många år, även skönt att se att det inte bara är jag som har gått upp i vikt. Vi fick oss ett gott skratt båda två.
Killen från FK verkade lite bakom............ men han skulle i allafall försöka få tag i en smärtspecialist som jag ska få träffa. Efter det görs en ny bedömning om min arbetsförmåga. Jag kan få sjukersättning som längst i 18 månader till annars så blir det arbetsträning.

Vi ska ha ett nytt möte i april eftersom min nuvarande sjukersättning går ut i slutet på april.

Nu har Terese åkt till en kompis i Solna,hon ska sova där i natt. Jag ska snart börja fixa middagen.

Kanske ska försöka få med min man ut och köra ikväll, jag vill köra lite i Farsta innan tisdag nästa vecka.

En sak som är säker är att vi ska titta på Sveriges Värsta Bilförare på 4:an klockan 20.00.

Möte på jobbet

I går hände det inte mycket här hemma. Carro kom hem och vände på 3 1/2 minut ungefär. Hon jobbar och jobbar, det blir ju kul för henne när lönen kommer.

I dag klockan 14 ska jag på möte på mitt jobb med Försäkringskassan, det ska bli spännande och se hur det går.
Just nu har jag så fruktansvärt ont så det strålar ner i benen.

Terese ska följa med som moraliskt stöd.

Nu börjar ju all snö tina bort så det är inte roligt när man har varit ute med hunden. Hela hallen är full med grus som fastnar i hennes päls.

Nu ska jag försöka få min lilla dotter att gå ut med hunden så vi kan börja gå i väg snart.

Sitter även och väntar på sms från en vän som förhoppningsvis är inne på förlossningen nu.

Fy fan vad jag är bra!!!!!!!!!!

I dag hade jag första körlektionen.  Oj vad nervös jag var innan. Jag och läraren stog och pratade en stund innan, vi bodde grannar när jag bodde i det här området förra gången. 

Bilen jag körde var en "konkurs låda" SAAB, vilken underbar bil hur skön som helst att köra.

Hur som helst jag fick börja med att köra runt ett varv i Vårberg sen bar det av till Kurvan, Segeltorp, Fruängen och motorvägen hem tillbaka till bilskolan. Vi satt kvar i bilen ett tag när vi var "hemma" igen, jag väntade på min dom. Det han sa då var: Hade det här varit en uppkörning hade körkortet varit ditt !!!!!!    Jag är ju faktiskt duktig, sen måste ju min man få en eloge som är en underbar lärare (oftast).
Det fanns bara en sak som jag skulle träna på och det är ECO Driving, jag håller ju på med det. Man kan ju inte fixa allt.

På tisdag ska jag köra dubbellektion och då ska vi köra i Farsta, eftersom det är där uppkörningen kommer att vara.

Nu ska jag kolla klart på Bygglov.

  

Insnöad..............

Jösses vad snö det har kommit!!!!!!  Det känns som vi är helt insnöade här.

I går började vi dagen med att kolla lite på skidorna på tv. Efter en snöig promenad med "lilla" hunden så bestämde vi att jag skulle ut och övningsköra.

Vi körde lite i Skärholmen, Sätra, Bredäng, Mälarhöjden, Axelsberg (tur att du höll dig inne Susanne) och Vårberg. Vi körde hem till mamma och pappa och hälsade på dom en stund. På vägen hem sen så åkte vi till grillen och köpte med oss en varsin pizza som blev våran middag.

Vi har ju en skaplig backe som avslutas med en tvär vänster sväng på vägen upp till vårat garage, på vägen upp var det en bil som gled bakåt/ner i backen så det var ju bara till att stanna. Efter ett par försök att komma upp för min del så tog Sami över men det gick inte så bra för honom heller. Min bil har nu fått tillbringa natten utomhus på parkeringen, stackars min pärla.

Hoppas att plogbilen kommer och plogar i dag så min bil kommer in i värmen igen.

Själva körningen gick riktigt bra i all snö. Det är roligt att sladda lite. Längtar efter att få köra halkbana. I morgon är det ju dags för första körlektionen i bilskolan.

I dag då vad händer här då...... jag vet inte riktigt ska kanske ta en sväng till Skärholmen måste ju handla lite.Kanske även tar en sväng förbi morfar.
Terese är hemma nu, Carro och Sami är på sina jobb.


Lördag eftermiddag

Jag vaknade till vid 8 tiden i morse av att Carro var uppe, efter ett tag somnade jag tydligen om igen. Nästa gång jag vaknade var kvart i 10 av att Sami var på väg ut med hunden. Det var länge sedan han gick upp före mig. Vi satt ett tag i köket och åt frukost.

Vi kollade lite på skidorna som var på tv.

Vid 13 tiden gav vi oss ut och övningskörde, började med ett stopp på Statoil för min bil behövde lite bensin. Vidare åkte vi till Åsen, Kransen, Aspudden, Gröndal, Hökmossen, vi körde väl i ca 2 timmar. Ja, lite fickparkering blev det också.

När vi kom hem tog vi en liten promenad med hunden. Nu sitter vi och kollar på Gordon´s Kitchen Nightmare, ibland är det nog tur att man inte vet hur det ser ut i köken på restaurangerna man äter på.

Snart ska jag börja med våran mat, idag blir det fläskfilé med äppel/pepparrots sås och ris.

I kväll ska vi kolla på 3:d deltävlingen i Melodifestivalen och Wallander.


Nu är det kväll.........

I dag har ju min älskade man varit hemma från jobbet och tagit det lugnt. Han stressar lite för mycket på jobbet och det är inte bra för hans mage.

Vi åkte iväg på dagen i dag och handlade, precis när jag köpt en present till grannen så skickade hon ett sms om att middagen i morgon är inställd pga sjukdom. Tråkigt men hoppas att hon kryar på sig riktigt snabbt.

Carro är just nu på jobbet, Sami ska hämta henne senare ikväll. Hon ska på kurs i helgen.

Vi ska nog ut och köra lite någon gång under helgen. Jag har ju min första lektion nästa vecka.

Min man sitter just nu och chattar med andra tjejer.................inte bra.

Om en stund ska vi kolla på Let´s Dance.


Äntligen fredag

I går kom min man hem redan vid 14 tiden. Han mådde inte så bra, han la sig på soffan och sov. Där tillbringade han resten av dagen/kvällen.

I dag mår han mycket bättre men han är hemma ändå.
Carro klev tydligen upp straxt efter 5 i morse hon skulle ta bussen 05.40, stackars liten.

Jag ska försöka få med mig min man till Kurvan om en stund, jag måste köpa ett par tights tils i morgon.

I dag skulle mamma och pappa fälja med morfar till logopeden.

I kväll ska vi kolla på Let´s Dance.
Nu har jag inte mycket kvar att läsa i min teoribok, nästa vecka har jag ju den första körlektionen i bilskolan. Det ska bli riktigt kul. Hoppas bara att Bernt (läraren) fortfarande är lika snäll som han var för 12 år sedan.

Nu ska vi kolla lite på Anja när hon ska försöka ta sig ner för backen.

Mitt i veckan

Nu har det redan hunnit bli onsdag. Det är fortfarande riktigt kallt ute. I dag var det mysigt när jag och hunden tog våran promenad, solen sken ordentligt.

Carro har tillbringat sin dag i skolan och nu är hon och jobbar på Flottsbro. Terese är hos sin pappa den här veckan.

Just nu håller Sami på och bastar det är ju onsdag och det är även hans bastudag.

Jag sitter och väntar på att Arga snickaren och Grey´s ska börja.

I går var jag på styrelsemöte i våran förening här där vi bor, alltid lika roligt........eller inte.......

När jag kom hem talade Sami om att hans pappa hade ringt. Min svärfar och hans tjej ska gifta sig på hans födelsedag i mars. Jättekul!!!! 
Vi var välkomna till Finland om vi ville. Det lät på min kära man igår att han skulle vilja åka dit, så idag har jag kollat priser på flyg, båt och ev hotell. Men men nu vill han tydligen inte de.  Synd kunde ha varit kul.

Visserligen är vi bjudna på en 30 års fest på Mosebacke samma helg men jag hade tyckt att bröllopet skulle ha gått före.
Men sånt är livet,det kan inte alltid vara kul.

Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på mina tv program.
 

Ny vecka och mår bättre

Snöar gör det i dag och har gjort sedan jag klev upp i morse. Våran "skott/sand" vecka är över för den här vintern i alla fall.

I dag mår jag betydligt bättre än jag gjorde i går. Har fortfarande en ganska jobbig hosta.
Carro kom hem i morse och gick direkt och la sig, hon sover fortfarande. Terese är i skolan.

Vi ska försöka köra lite den här veckan nån kväll. Jag har ju min första lektion nästa vecka.

Jag måste försöka ta mig till Skärholmen nån dag den här veckan, jag ska köpa ett par bruna tights som jag ska ha till min nya klänning/tunika

Vi ska ju på middag hos grannarna på lördag så det kan ju vara kul att sätta på sig nåt nytt.
I slutet på mars ska vi även på en 30 års fest på Mosebacke, det ska bli riktigt kul.

Nu kom tröttmössan upp så jag ska prata lite med henne.


Alla hjärtans dag.........och sjuk

I går var det ingen rolig dag alls, jag hade 38.9 i feber. Ont i kroppen har jag ju hela tiden pga fibron och med feber och hosta så var det ingen höjdare. Lika samma är det i dag, har inte kollat febern men fryser och svettas som en gris. Hostan är inte och leka med. För att få gnälla lite till så har jag även ont i öronen.

Fick i alla fall ett trevligt sms tidigare i dag av grannen där vi blev bjudna på middag nästa helg, det ska bli jättekul. Verkligen nåt att se fram emot.

Carro är på kurs i helgen genom gympan. Terese har jobbat i dag och nu har hon en kompis här, dom har inte bestämt ännu vart dom ska sova. I morgon klockan 8 ska dom vara i Huddinge och kolla på när Terese´s lag har innebandy match.

Nu är det ett par timmar kvar till melodifestivalens andra deltävling börjar, ska bli spännande att se hur röstningen går i kväll. Förra helgen vart det lite konstigt tycker jag.

Nu ska jag lägga mig på soffan en stund för nu snurrar det i huvudet.

Oj vad fort det går.....

Snart är den här veckan också slut, tjejerna går en vecka till i skolan sen är det sportlov.

I går hade jag feber och fruktansvärt ont i halsen, det sitter i i dag med. Börjar bli lite tjock i näsan.

Sami och jag åkte i väg och handlade efter maten igår, hunden behövde mer mat och vi behövde bla mjölk. Vi passade på att köpa en Furminator det är en ny typ av kam, just nu fäller Zita otroligt mycket. Dammsugaren får jobba minst 2 gånger per dag. Den nya "kammen" var helt suverän,lite dyr men verkligen värd pengarna.
www.FURminator.com  kolla på filmen så förstår ni!!!!


Nästan så här såg det ut hemma igår!!!! 

Carro är hemma just nu, men ska snart i väg och jobba igen. Terese är på sin praktik, jag vet inte om hon ska på träning idag eller inte.

I helgen (tror jag i allafall) blir det nog att vi åker till Lidingö, vi ska ju gratta Satu som fyllde år den 9:e och Linnea som fyller 3 år den 17:e. Jag misstänker att det blir jag som kör dit, då har jag ju även klarat av Vallhallavägen............

Nu ska jag lägga mig ner och ta det lugnt ett tag innan det är dags att börja med maten. 

Inte bra alls....

I dag var jag på promenad med grannen igen, alltid lika trevligt. Annars har jag fördrivit tiden med att läsa teori, inte mycket kvar nu.

I dag var pappa på läkarbesök på sjukhuset. Det var inte så bra, hans prover var lite låga och psa´t hade gått upp. Nu kommer han inte få några mer cellgifter eftersom psa´t går upp hela tiden. Han har ju fått behandling varannan vecka i 1 helt år nu. Eventuellt ska han vara med i nån ny studie på Radiumhemmet, om någon vecka ska han göra en ny MR röntgen. Mamma berättade massor men det blev så rörigt i huvudet efter all information.

Skit är det i allafall.

Terese slutade tidigare idag för dom hade ingen slöjd, i morgon ska hon besöka det gymnasiumet hon har sökt.

Carro lyser med sin frånvaro,hon skulle visst komma hem i kväll, det sa hon i allafall tidigare i dag när vi pratade.

Jag fick även ett samtal från jobbet i dag om att jag ska dit på möte tillsammans med en representant från FK, jippi.....
eller inte.
Jag har ju inte varit på personalavd sen innan ombyggnaden, måste ringa och kolla koden och vart jag ska gå.

Jaja nu ska jag kolla klart på Navy CIS.

Underbart väder

På förmiddagen idag ringde jag en "gammal" kompis, efter att vi pratat  med varandra i 1 timme kom vi på att vi kanske kunde träffas i stället och ta en promenad. Sagt och gjort jag och hunden gick till Skärholmen och mötte henne. Vi fortsatte vårat samtal och promenerade runt hela Kungens Kurva.

Otroligt skönt i det underbara vädret. Väl hemma hos oss så slängde vi oss raklånga i soffan en stund.

Terese skickade sms och frågade om jag ville möta henne för hon hade slutat redan. Ulla skulle hem så vi gick till Vårbergs centrum där hon promenerade vidare till sig. Jag mötte Terese passade på att handla.

I dag gick jag även ner till bilskolan och bokade 5 körlektioner, det känns riktigt bra. Tyvärr är inte första lektionen förrän den 24/2 eftersom jag ville ha en speciell lärare men det är ju bara att vänta.

Carro är på jobbet och nu har Terese åkt iväg till sin träning.

Jag sitter och väntar på att Sami ska komma hem. Kanske det blir lite körning i kväll igen.......
Hunden behöver snart gå ut igen.

Till slut vill jag passa på att Gratulera min svägerska Satu som fyller år idag!  Hurra Hurra Hurra Hurra!!!!


I dag har jag kört .....

I dag har det blivit mycket bilkörande för min del. Jag började med att köra till Västberga för vi skulle besöka www.handelsboden.com . Sami köpte nya hojstövlar, det behövdes verkligen. Hans gamla var runt 15 år så nu har han bra skydd på fötterna.



Vidare körde jag till Adidas outlet butiken i Hammarby Sjöstad via Hornsgatan/Ringvägen. Här fick jag även passa på att fickparkera. Både min bil och bilen som stod framför är fortfarande hela.  Vi köpte ett varsitt par gympaskor.

Hemvägen gick genom Söderledstunneln. Jag är ganska imponerad av mig själv eftersom jag kört på dom ställen som jag fasat för hela tiden.

Vi åkte hem till mamma och pappa för Sami skulle hjälpa till med deras dator som hade fått virus. Vi fikade där och fick världens godaste kaka, mamma hade gjort en tiramisu??kaka.

Nu sitter vi här i soffan som vanligt med våra datorer i knät och väntar på att Beck ska börja.

  Snart är det vår............

 

Hockey och melodifestival

Mitt på dagen i dag åkte vi runt och kollade på diskmaskiner. Till slut hamnade vi på www.stima.se  och köpte en rostfri maskin.


Nu har Sami plockat bort den gamla och kopplat in den nya, så nu diskar den för fullt. Nu när vi sitter i vardagsrummet så hörs det inte ens att den är igång.

Straxt ska jag börja med maten. 

Vi sitter för tillfället och kollar på hockey, senare i kväll är det melodifestivalen som gäller.

I morgon kanske jag ska köra till Lidingö, Sami´s syster fyller år på måndag. 

Nu har jag äntligen laddat över bilder från min mobil, så här kommer fotot på nya soffan och bordet!



Vad var det som hände med Melodifestivalen.............


Ringarna är äntligen på plats

I dag var det äntligen dags att hämta mina ringar. Det känns riktigt bra att ha dom på sig igen efter ca 2 år. Blänker ordentligt gör dom också.

Jag mötte mamma och pappa i Skärholmen, jag hjälpte till och välja en begravnings bukett. En underbar vän till min morfar gick bort förra veckan.

Vi gick upp en stund till morfar och hälsade på. Vi skrattade så vi nästan började gråta åt honom. Man märker ju att han inte har alla hästar hemma sen blödningen, vi frågade om han visste hur gammal han var. Ja jag är 63, igår hade han sagt att han var 33 år. Han kom ihåg att jag hette Anette, när vi frågade vad mamma heter svarade han att det är litet eller kort. Om min bror sa han Jaha den där.....

Om klockan så svarar  han kvart över halv, tio i halv...osv.

Carro är på Flottsbro och jobbar hon sover där i natt eftersom hon börjar så tidigt i morgonbitti. Terese är hos sin pappa, hon kommer hit på måndag igen.

Sami och jag ska ut och köra i helgen, och så ska vi åka och köpa en ny diskmaskin. 

Om en halvtimme ska vi kolla på Let´s Dance.

Hoppas alla får en underbar helg!!!!  

Äntligen

ÄNTLIGEN:

I morgon ska jag hämta ut min förlovning och vigselring. Jag har inte kunnat ha dom på över 2 år. På grund av medicinerna jag äter har jag ju gått upp lite i vikt, men som sagt så får jag tillbaka dom i morgon igen.


Vi måste även åka iväg och köpa en ny diskmaskin för den vi har nu är 9 år och diskar inte rent längre. Det blir en rostfri maskin den här gången.

Nu snöar det igen.........

Nu snöar det igen, usch jag är less på det nu. Nästa vecka är det ju våran tur att skotta och sanda på vissa ställen i området.

I går satt jag och läste teori nästan hela dagen, jag ska fortsätta med det om en stund. Först ska jag äta lunch. Zita fick en promenad för en liten stund sedan så hon klarar sig ett bra tag till.

Jag har bestämt mig till 85% vilken bilskola jag ska ringa, så i morgon ska jag ta tummen ur..... och antingen gå dit eller använda telefonen.

Nu piper micron så min mat är klar.

Mycket bättre dag idag

Efter en (nästan) hel natts sömn så mår jag riktigt bra idag. Våran brandvarnare pep regelbundet hela natten, det tog ett tag innan jag fattade vad det var men i morse så fick Sami plocka ner den så nu behöver vi ett nytt batteri.

Annelie skulle ha kommit hit idag med sina 2 hundar, vi skulle ha promenerat och fikat men jag avbokade det igår eftersom jag inte visste hur jag skulle må i dag. Vi får boka en ny dag snart.

Min kära granne skickade sms och frågade om vi skulle ta en promenad i stället så så fick det bli, skönt och trevligt.

När jag kommit hem hade Maria ringt, så hon kom förbi och käkade lunch och fikade. Hon var lite nyfiken på nya soffan.

Terese är den här veckan hos sin pappa. Carro ska snart i väg och jobba.

När Sami har kommit hem måste vi åka till Kurvan för jag måste till apoteket, mina "sov" tabletter är slut och jag har ingen större lust att tillbringa nätterna med att kolla i taket.

I dag har pappa varit på HS hos öronläkaren, han har ju som yrsel så dom skulle kolla upp det.

Snart är det dags för ytterligare en runda med lilla hunden.



Veckan började inte bra.........

Nya Beck igår kväll var riktigt bra, älskar Beck filmerna.

Natten i natt var inte så lysande, jag sov ca 2 1/2 timma, resten av natten har jag kallsvettats och haft en fruktansvärd värk. Jag gick upp med resten av familjen imorse eftersom jag redan var vaken. Har mått piss hela dagen, kallsvettas fortfarande och värken är värre just nu.

Lagade i allafall en jättegod köttfärs limpa som mamma hittat receptet på i DN.

Köttfärslimpa med ugnsbakad potatis

Portioner: 4
Tid: 25 min + 35 min i ugn

Ingredienser:
500 g nötfärs
2 ägg
2 skivor vitt bröd
1/2 dl matlagningsgrädde
1/2 dl tomatpuré
1/2 lök
1 morot
10 urkärnade kalamataoliver
1 vitlöksklyfta
1 tsk salt
2 krm nymald svartpeppar
½ dl riven parmesanost
Ugnsbakad potatis:
800 g fast potatis
2 msk olivolja
1 tsk salt

/content/1/c6/87/67/50/kottfarslimpa153.jpg
  Foto: Ulrika Pousette
 
 
  1. Sätt ugnen på 200°.

2. Smula brödskivorna och blanda med grädde, låt stå en stund så att brödet blir genomfuktat. Vispa ihop ägg och tomatpuré, häll ner i färsen.

3. Skala lök och morot och riv dem grovt. Hacka oliverna. Blanda ner dem, brödblandningen,

pressad vitlök, salt och peppar i färsen.
4. Forma en limpa och lägg den i ugnslångpanna. Platta till och strö över parmesanost.

5. Skala och tärna potatisen. Lägg potatisen vid sidan om limpan. Strö över salt och ringla över olja, blanda om och stek mitt i ugnen 30-35 min.

6. Ta ut köttfärslimpan när den är genomstekt. Stick med en gaffel och se om köttsaften
är klar. Servera gärna med sallad eller kokta ärter.

Energi/portion: 544 kcal, 22 g fett, 36 g protein, 43 g kolhydrater 

Kan verkligen rekommenderas.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och hålla tummarna för att jag mår bättre i morgon.

 


Äntligen börjar Beck igen

I morse vaknade jag klockan 10.45 av att Terese gick ut men hunden. Efter frukost och fika var det dags för övningskörning igen. Vi skjutsade Terese hem till hennes farmor. Sen åkte vi vidare genom Solberga, Älvsjö, Huddinge, Solgård och vidare till Tullinge där vi hämtade Carro efter hennes träning.

Precis när vi kommit hem till garaget fick jag ett sms från Terese som undrade om vi fortfarande körde, hon ville bli hämtad nu så det var bara till att släppa av Carro och köra till Hägerstensåsen.

Den här helgen har det blivit en hel del mil bakom ratten för min del.

Dom senaste timmarna har alla vi fyra suttit i våran stora soffa med en varsin laptop i knät, det ser helt sjukt ut.

Nu sitter vi bara och väntar på att klockan ska bli 21.00 så vi kan kolla på Beck.

Vad som händer nu i veckan vet jag inte ännu, kanske ringer jag till bilskolan och bokar en lektion eller två. Jag måste bara bestämma mig för vilken bilskola jag ska välja, just nu står det mellan två. På den ena känner jag ägaren och den andra var där vi gick på handledar utbildningen.


RSS 2.0