Dagen efter.....

I går var jag först på möte med FK och Arbetslivsresurs.Det gick väl sådär.

När jag kom hem var det dags att förbereda middagen eftersom vi skulle få gäster. En jobbarkompis till Sami med fru kom hit på middag.

Jag serverade rostade rotfrukter med fylld fläskfilé (fetaost, soltorkade tomater & basilika). Riktigt riktigt gott var det. Terese gillade maten jättemycket.

Annars då, jo jag börjar snitta 3-4 sovande timmar per natt, allt pga värk. Inte så himla kul.

Carro är med en kompis på hennes land i helgen. Terese skjutsade jag till jobbet på Flottsbro för en stund sedan.

Nu ska jag försöka vila bort lite av värken en stund.


25 minus grader.........

I morse ringde Terese och frågade om jag ville/kunde hämta henne vid Huddinge Sjukhus.Hon hade sovit hos sin pappa i natt och försökte ta sig till skolan på morgonen vilket inte gick så bra. Hon lyckades bara ta sig från Tullinge till HS sen kom det inga bussar.


Det var bara till att hoppa i bilen och hämta henne, hon frös riktigt ordentligt efter att ha stått ute i 50 minuter i -25 grader.

Jag åkte vidare sen till mamma för hon skulle till banken och sen handla lite.

Jag passade på att fika med mamma när vi kom tillbaka hem till dom. 

Innan jag åkte i morse såg jag lite av Sverige-Finlands matchen som VI vann med 3-0, kanske därför min älskade man inte har ringt hem under dagen idag........

I dag hemma hos mamma och pappa satt pappa med dropp eftersom han inte dricker så mycket. Han skulle även få näringsdropp under natten. Illamåendet som han har beror tydligen på penicilinet som han får intravinöst.
I morgon ska han till sjukhuset såvi fårse hur det går.

Snart är det i alla fall dags för mig att fixa middagen till min familj.

Min överkänslighet mot laktos är INTE rolig, i lördags åt vi pizza  och igår gjorde vi toast vilket inte var så lyckat för jag vaknade kl 01.30 inatt av sån jävla magknip. Det var ju ost i pizzan och mjölk i toastbrödet. 

 


Snö snö snö snö snö & ännu mera snö

Det känns nästan som vi blivit lite insnöade här.


I torsdags var jag hos läkaren, jag trodde att jag hade fått urinvägsinfektion, men det var "bara" överansträngda muskler i ryggen och axlarna. Sen hade jag även magkatarr. Läkaren tyckte att jag skulle ta det lite lugnt.
Det är ju lättare sagt en gjort.

I fredags åkte jag och handlade åt mamma, pappa mådde inte bra så mamma ville va hemma med honom.

Passade även på att gå på apoteket och hämtade mediciner åt pappa. Jag fick åka till Liljeholmen och hämta resterande där, passade även på att hämta upp Terese som slutade sin praktik för den här gången.

Direkt när Sami kom hem från jobbet gick han upp på taket och skottade snö, 40 cm packad snö låg det.....inte bra men nu är den borta i alla fall.

I morse vaknade vi av att våran granne ringde på kl 9.00, han skulle ha stegen och sen ville han ha Sami´s hjälp att skotta en granne av äldremodell´s tak.

Middagen i dag serverades från grillen, det blev pizza.

Jag och min kära man passade på att basta innan melodifestivalen. Det var riktigt skönt.


Pappas status: Högt socker, illamående, VÄRK VÄRK VÄRK. Saturationen ligger på 85%..........
                      Nu ligger han mest i sängen för då har han inte lika ont.


Varför ska det göra så ont

Nu är det nog konstaterat att jag har blivit överkänslig  mot laktos. Magen är sååå mycket bättre nu när jag inte ätit/drukigt mejeriprodukter under ca 1 1/2 vecka. Det blev iof ett "litet" bakslag i lördags eftersom jag hade ätit ostbågsbollar chocklad och mozzarella........det gick inte bra. 

I går var jag tvungen att hoppa över både sjukgymnasten och jobbet för värken är inte rolig just nu. Även idag är jag hemma och förmodligen i morgon också.

Tjejerna jobbar/praktiserar på dagarna. Sami tillbringar massor med timmar på jobber även han. Här hemma är det bara jag och hunden.

Jag börjar allvarligt tröttna på den här vintern nu, det känns som det aldrig kommer att bli vår och sommar. Jag undrar bara var allt vatten kommer ta vägen när ALL snö töar.

Jag gillar att OS har dragit igång nu, Kalla var ju otrolig igår. 

Snart måste vi börja planera för Carro´s 20 års dag, hon fyller ju den 15 mars så det är inte så lång tid kvar nu.

Om en liten stund ska jag skjutsa Carro till Flottsbro sen direkt hem och fixa middagen.

 

Ljuset i mörkret........

I lördags var jag och tjejerna hemma själva eftersom Sami var ute med jobbet/kunder/konkurenter.
Han hade haft det jättebra, kom in rullande vid 4 tiden. Jag slapp/behövde inte hämta honom. Han tyckte det var bättre att jag fick sova när det blev så sent/tidigt..... på natten/morgonen.

Söndag förmiddag skjutsade jag Carro till träningen i Tullinge. Tänkte våldgästa A för lite kaffe eftersom han var lite pratsugen på natten.....tur att jag inte gjorde det för han hade inte kommit upp ur sängen ännu.

I går var jag hos sjukgymnasten, det blev ett svettigt och ONT pass, ska tillbaka dit på torsdag.

I dag har jag varit och jobbat, riktigt kul var det slapp ringa. Jag fick sortera lite frågeformulär och sedan stansa in alla svaren i datan. Har ju lite ont men jag tror att det underlättade lite av att jag kunde höja och sänka skrivbordet.
Ska jobba 10-12 hela veckan utom torsdag för då är det sjukgymnasten igen sen ska jag handla med mamma.

Min älskade man och jag håller på att kolla igenom olika alternativ på någon liten miniresa vi kan göra tillsammans. Det behövs verkligen nu när det har varit så mycket skit runt omkring.

Med pappa är det lika samma.......eller kanske inte riktigt. Han har fått så mycket nya ställen som han har fått ont på. Undrar verkligen hur mycket han orkar.

Nu ska jag börja med middagen så den är färdig när Sami och Terese kommer hem från sina jobb.

Ensam hemma

Jaha då var det helg igen. Den här veckan har INTE varit rolig alls. Jag har haft jätteont.
Jag har träffat mamma och pappa en hel del.

I tisdags åka jag och storhandlade, det behövdes verkligen. I torsdags hjälpte jag mamma och handla. Passade på att fika hos mamma och pappa efter handlingen.

I fredags fick jag en akut tid till läkaren, tydligen har jag en inflammation i höger axel och sen ska jag hålla upp med mejeriprodukter i 2 veckor. Läkaren misstänker att jag har blivit laktosintollerant. Gissa om jag var sugen på glass, mjölk mm resten av dagen.
Jag äter ju yogurt till frukost varje morgon och mjölk till middagen. I dag blev det kräm på morgonen och redan nu känns det mycket bättre.

Jag har ju inte ätit mejeriprodukter på 1 dygn och det bubblar inte så Herr Doktor kanske har rätt, det är ju bara bita i det sura äpplet i 2 veckor och se.

I morse skjutsade jag Terese till Flottsbro, hon skulle åka bräda med en av Samis jobbarkompisar. Carro är på Lidingö på gymnastiktävling.

Jag skjutsade Sami till Heron City där han skulle på fest med en kund, nu på dagen skulle dom se ett uppträdande med Måns Möller. Lite senare skulle dom till Berns Salonger.

Jag ska förmodligen hämta min kära man inne i stan i natt...........usch usch.

I kväll är det Melodifestivalen som gäller.

1 Februari 2010

Ny vecka och lite närmare våren. Jag vill inte ha snö längre, nu vill jag ha sommar och värme.

Man är ju inte lite avis på ett par av våra grannar som åker till Thailand på onsdag, dit skulle jag gärna åka igen.

Nu i helgen har jag mått piss, ont ont ont. Bilåkning har det blivit i allafall, tjejerna har hämtats och lämnats.
Terese har varit hemma från praktiken idag, hon har sån fruktansvärd hosta.

I morgon ärdet sjukgymnasten som gäller, eventuellt blir det avbokning om jag har lika ont. Har en tid på fredag också.

Pappa ska till sjukhuset i morgon, då ska dom rita ut vart han ska smärtstrålas någonstans på onsdag.

Just nu är Sami ute och övningskör med Terese för första gången, deras handledarpapper kom idag. Hon var jättenervös.

Nej idag blev det en riktigt tråkig blogg, inspirationen saknas känner jag.

RSS 2.0