Vart är snön?

Jaha då var det fredag igen, så fort som tiden går nu är det snart sommar igen......

I går kväll gick Sami och jag upp till grannarna, dom hade lite problem med elen.  Sami ska hjälpa dom i kväll igen.

Min pappa är just nu nere på jobbet och byter till vinterdäck på min bil. Han är så snäll min pappa. I och för sig så tror jag att det är Terese som gör däckbytet men pappa körde ner bilen.

I morgon ska vi till Rosersberg på Fannys kalas.

Min hals gör fortfarande riktigt ont.

Om ett par timmar sitter Carro på tåget till Gävle för det är ju träningsläger med gymnasterna i helgen.

Jag vet inte riktigt vad Terese ska göra ännu, antingen åker hon med oss på kalas eller så åker hon med sin pappa. Det bestämmer hon helt själv.

Nu ska jag fixa disken.

Min dator dog

I går dog min dator. Sami rensade hela sk..en och började om med installationer. Nu kan jag i allafall använda den men flera olika medlemssidor kommer jag inte in på för jag har glömt bort lösenordet. Mmmm smart att inte spara det.

I dag skulle jag ha åkt till en kompis som fyllde år i går men hon hade sorg för hennes kille hade åkt hem till sig. Lika bra de för jag har så ont i halsen.

På lördag ska vi åka till brorsan och gratta hans dotter som har fyllt 8 år. Det ska bli kul att träffa henne.
I dag blev Terese hemma från jobbet, när hon kom ner till stationen i Tullinge var alla tågen inställda för det var tydligen någon som hade hoppat.

Nu har hon tagit moppen till centrum för att köpa busskort och lunch.

Äntligen har dom nya beslagen kommit så någon gång i helgen ska Sami sätta dit dom så fönsterbrädorna kommer på plats.

Nu ska jag kolla igenom posten.

Ont ont ont och fruktansvärt trött

I dag har det återigen varit en jobbig dag med mycket värk. Det blir en tidig kväll i dag.

Terese åkte till sin pappa och ska sova där i natt. Carro jobbar på DIF's hockeymatch, det verkar inte som det gått speciellt bra. Men huvudsaken är ju att hon tjänar pengar.

Just nu sitter jag och kollar på Bröstcancergalan, det är ju jättebra att det samlas in pengar till forskningen. Men varför inte bara ha EN cancergala och sen del ut pengarna till olika områden inom forskningen. Det finns ju tex ingen TV sänd prostatacancergala.
Nog om detta pengarna behövs ju i vilket fall som helst.

I morgon fyller en kompis till mig 40 år, ska åka till henne på torsdag och gratta henne och samtidigt kolla in nya lägenheten.

Det börjar bli riktigt kallt ute, kollade för en stund sedan och då var det +0,2, Sami sa att det var tjock is på bilrutorna i morse. Jag har ju tur som har min bil i garaget. Haha

Nu ska jag ta min värk och lägga mig. Sov gott.

Tvättat tvättat och torkat

Hela familjen har jobbat idag, som vanligt känns det som. Tjejerna har ju höstlov men dom är så duktiga och jobbar ändå.

I dag har jag tvättat massor med sängkläder, täcken och kuddar. Sami fryser så mycket så han ville ha sitt vintertäcke. Just nu ligger täcket på tork i bastun.

Jag åkte till Terese's skola redovisade pengarna för korvförsäljningen. Jag skulle tippa på att Terese har fått ihop ca 6100:- nu, det är en hel del fickpengar för henne med tanke på att resan totalt kostar 4.500:- inkl alla måltider.

Va en stund hos mamma och pappa, passade på att käka lunch med dom.

Pappas armar börjar bli helt sönderstuckna, han har fullt med blåmärken efter alla provtagningar och cellgifter. Frågan är ju bara hur länge till dom kan sticka honom innan dom måste sätta in en infart.

Just nu är Carro på träning, i helgen åker hon på läger med sina gympa tjejer. Terese är i stan med några kompisar på nån musikgrej. Hon skulle komma hem med sista bussen.

Om en liten stund ska jag kolla på sjukhuset och sen blir det färjan.

Bastu, lugn och ro

Vaknade av att svärmor var uppe och tassade i köket vid 9 tiden i morse. Jag var snäll och gick upp och ut med hunden.

Vi käkade frukost och hann fika innan Sami kom upp. Det blev visserligen lite mer fika för oss för att hålla mannen sällskap.

Gårdagen då, jodå middagen vart jättegod. Efter att svägerskan med barn åkt hem kollade vi på Stjärnor på Is, jag gillar det programmet. Man ser ju från vecka till vecka hur duktiga dom har blivit. Det var synd att Marie åkte ut hon har ju blivit riktigt bra.

I dag skjutsade vi i allafall ut svärmor till Sköndal där hon skulle på årsmöte, där passade Terese även på att överlämna en salami som hennes "Farbror" köpt.

På vägen hem åkte vi in i SKHLM för fröken skulle köpa högtalare till datan, jösses vad hon poppar där nere.

Sami och jag har precis bastat klart, det var riktigt skönt. Om en stund ska vi kolla på Mamma Mia.


Nu är det ju höstlov för tjejerna men jag tror att båda ska jobba lite ändå.


Grattis fasters älskling FANNY på 8 års dagen idag!
Vi ses på lördag.

Fanny 1 år

Fanny 7 år och faster

Snart är huset fullt......

Vi vaknade och gick upp vid 10 tiden idag. Jag tror att jag håller på att bli riktigt förkyld, i går frös och svettades jag ordentligt.
Det gör jag i och för sig fortfarande, så fort jag rör på mig svettas jag halsen börjar göra ont och näsan kliar.

Min mans syster ringde på fm och frågade: Har du hört?
Jag: Hört vadå?
Hon: Vi kommer också till er idag

Hmmmm ok.
Det var ju bara att kolla igenom kylen för att kolla om maten kommer att räcka. Jag fick åka i väg och handla lite till eftersom det är 3 munnar till att mätta helt plötsligt.

Sami och Terese tog mototcykeln till Hässelby för leverans av 3 salamikorvar till tjejernas faster. Det lutar nog åt att det är sista hojturen den här säsongen.

I morgon fyller min brorsdotter Fanny 8 år, hon kommer ner till sin pappa nästa vecka. Så på lördag ska vi till Rosersberg på kalas.

Nu är det dags för ytterliggare en alvedon känner jag.

Ha en underbar lördag!

Fredag igen

Var till SKHLM mitt på dagen och handlade, svärmor kommer ju hit i morgon. Det blir nån mat som det inte är gluten i.

Gick runt lite med Carro, hon köpte ett par skor, strumpor och lite smycken. Strax efter vi kom hem så va fönsternissarna här och satt dit det sista fönsterblecket.

Nu är det som sagt dags att fota och dokumentera alla skavanker, skriva reklamationen och skicka in den lappen.

Jag passade på att städa badrummet och rensa avloppet i handfatet, innan det var dags för middagen. 
I dag blev det fisk  med dill och citrontäcke och kokt potatis.

Terese har åkt iväg till en kompis skola, dom firar FN dagen så skolan är öppen hela kvällen. Carro ska snart i väg till Zinken på hockey.

Kvar hemma är det bara Sami, jag och hunden. Vi ska kolla på IDOL och äta godis.
 


Sista fönstret är snart på plats

I dag fick jag sova lite längre än igår, skönt. Terese gick ut med hunden i morse också, hon följde med Carro till bussen. Snäll lillasyster!

Sami kom hem på lunchen i dag och åt med mig, han var ju tvungen att flytta på motorcykeln eftersom killarna skulle komma och sätta in Terese fönster.

Trevligt med lite sällskap. Tog sen en liten runda med hunden.
 
Båda tjejerna är på sin praktik i dag.

Jag ska åka iväg sen och köpa persienner till T's rum, det kanske kan bli lite jobbigt att sova annars.
Nu när allt är klart med fönstrena ska jag gör färdigt reklammations lappen, det är ju lite skador här och var från fabriken.


Skriver mer i kväll.


Grattis "lilla" vovven!

I dag fyller våran hund Zita 5 år!


I morse blev det ingen sovmorgon för min del eftersom min man inte kliver upp ur sängen när klockan ringer. Hämden är ljuv kan jag lova.

På förmiddagen åkte jag i allafall och handlade. Middagen i dag blir Isterbandslåda.
Jag gillar verkligen ICA's nya kokbok, min inspiration har varit slut ett tag. Frågar man familjen om middagstips får man bara svaret "köp nåt gott" mmm bra tack.

Nu har jag väldigt mycket bra tips och förslag.

Snart ska jag gå och möta Terese, hon ska ner till bowlingen med kyrkan.

Den killen Thomas som Roomservice ska till i kväll har jag jobbat med, kanontrevlig kille.

På lördag kommer svärmor hit och sover, hon ska på årsmöte med husvagnsföreningen. Det ska bli kul.

Nej nu ska jag ta med mig födelsedags hunden på en promenad.


Laxpudding till middag

Först vill jag börja med att GRATULERA min man som återigen klarade provet som Behörig Ingenjör. Nu är det 5 år till det är dags igen.

Vad har hänt annars idag då?!.  Jo jag åkte och handlade på förmiddagen, sen vart det en promenad med hunden.

Vid 13 tiden hoppade jag på moppen och åkte till mamma och pappa, mamma skulle till våran frisör Jannika för klippning och slinger. Jag hade turen att få mitt hår klippt också, det behövdes verkligen eftersom jag inte har klippt mig sedan i april.

Eftersom vi alltid klipper oss hemma hos henne så får vi Jugoslaviskt kaffe, mmmm jättegott.

När jag kom hem så fixade jag middagen, i dag blev det laxpudding. Det komer jag att laga många gånger till otroligt gott var det.

Terese är nu på väg till träningen och Carro skulle på Andreas match, så hon kommer hem senare.

I morgon får pappa förhoppningsvis ytterligare en cellgiftbehandling.

Nu ska jag koppla av med lite tv tittande.

Ensam hemma

Nu har jag ätit middag i min ensamhet som vanligt känns det som. Nu ljög jag lite hunden är ju hemma också. Sami är fortfarande i "skolan", Terese är på väg hem och Carro är på träning sen ska hon sova hos sin pappa.

Terese fönster har äntligen kommit nu men montören kan inte komma förrän i slutet på veckan. Tråkigt.

Jag fick åka till Terese skola på dagen i dag för att hämta 30 olika typer av salamikorvar som T har sålt. Det var 6 stora kartonger som jag lyckades få plats med på moppen. Nu är det riktigt fullt i kylen. Lilla fröken får börja nu i kväll att gå till grannarna med deras korvar.

Pengarna går ju till T's klasskassa, dom åker ju till Turkiet 30/5-09-6/6-09. Resan kostar 4.450:- totalt och T har redan 4800:- så hon har börjar jobba in fickpengarna nu. Jättebra.

I morgon ska jag nog följa med mamma till våran frisör (hon ska klippas och slingas) jag ska höra om hon kan klippa mig samtidigt. Jag har ju inte varit och klippt mig sen i april så det är ju verkligen dags nu.

På onsdag ska jag nog åka och hälsa på en kompis som precis har flyttat, måste ju kolla in den nya lägenheten.

Nu ska jag återgå till tv tittandet.

Måndag igen

Nu är det en ny vecka igen, nästa vecka är det höstlov i skolan för tjejerna. Terese ska förmodligen jobba hela veckan.
Vad Carro ska göra vet jag inte riktigt.

I går var vi och köpte ny mer mat till hunden, sprang lite med dammsugaren annars var det väldigt lungt här hemma.

Till middagen gjorde jag för första gången Wallenbergare, lite kladdigt under tillagningen men slut resultatet blev riktigt gott.

I dag och i morgon är Sami i "skolan", han ska förnya sitt Behörig Ingenjör leg.

Jag ska snart gå ut i stormen med hunden sen ska jag sitta här och vänta på att fönstret till Terese rum ska komma.

Under tiden ska jag fortsätta plugga teori.

På onsdag ska vi ha "kalas" här för Zita fyller 5 år.



Här är hon ca 13-14 veckor.


Ca 4 1/2 år.

Lördag kväll

I morse vaknade jag vid 9 tiden av att min man snarkade,så det var bara att gå upp.

Terese åkte iväg till Solna för att träffa kompisar, dom skulle gå till simhallen.

Min värk har inte lämnat mig ännu. Nu får jag hoppas att den är bättre i morgon då.

Sami och jag åkte i väg till Biltema för att handla lite. Min bil fick nya vindrutetorkare och nån slang i motorn.
Det blev en sväng förbi MC Donalds för lite lunch som vi åt ute på trappen hemma.

Sami bastar just nu och jag kollar på Stjärnor på is.

Terese kom hem precis, hon hade sån tur att hon fick skjuts hem.

Nu ska jag kolla klart på tv innan sängen kallar.

Att jag aldrig lär mig

Det blir ingen nattvandring för min del. Min värk just nu är fruktansvärd. Jag har ju fortfarande ont efter att jag stog och pressade massor med potatis härom dagen och i dag passade jag på att kratta tomten och sopa altanen. Vi har 3 stora ekar ett par lönnar och några björkar så det blir ju lite löv.

Med facit i handen så vet jag ju att jag får ont när jag gör statiska rörelser. Hoppas bara att jag inte kommer att ha så himla ont i morgon för jag vill köra lite.

Kvällen blir att tillbringa i soffan på rygg med bla Idol.

Vill inte vara sämre

I dagens Aftonbladet är Carros pojkvän med. Han ville nog inte vara sämre han eftersom både Carro och Sami varit i tidningen nu dom senaste dagarna.


Frågan var: Skulle din arbetsplats passa i en dokusåpa?




Kyparen Jonas Jokitalo, 20, Stockholm.

NEJ - Det skulle krävas mycket censur. Många svär så det osar när det är stressigt. Men det är ju ett kul jobb i högt tempo, och man får träffa mycket människor.


Fredag och nattvandring

Äntligen fredag igen, mannen är på jobbet och tjejerna är i skolan och på praktik.

I går kom min underbara pappa hit med vinterdäck till min bil. Skönt då slapp man den kostnaden.Han hade fått dom av sin chef.

Sami har så himla mycket att göra på jobbet så när han väl kommer hem så sitter han här och jobbar. Mmm kul.

I kväll ska jag nattvandra med några andra föräldrar från Terese klass. Vi ska knalla runt i Vårberg mellan 21-00. Kanske inte det roligaste sättet att tillbringa en fredag kväll.

Vad som händer i helgen har jag ingen aning om, förhoppningsvis ska vi köra lite, det är ju ett tag sedan.
I dag eller på måndag ska vi få det sista fönstret, det som ska vara i Terese rum.
Mockfjärd hade mage att skicka slutfakturan fast jobbet inte är klart ännu. Skulle inte tro att jag betalar det förrän allt är klart.

Jag har börjat fylla i reklamations pappret eftersom det är en hel del repat och fult.

Nej nu ska jag ut på en promenad med "lilla" hunden.

Min man har en hora........

Ursäkta ordvalet men det är faktiskt sant. I går ringde det en kille från tidningen City och ville fotografera min man och hans motorcykel. Dom gjorde ett repotage om registreringsskyltars betydelse.

Sami's regnummer är ju PUT och på franska betyder det HORA, och för hans del stämmer det ju ganska bra. Hojen är ju hans ögonsten.


Carro är ledig idag och förkyld, vi skulle ha åkt till Årstadal och tränat men man ska inte träna när man är förkyld/sjuk.Det får bli en annan gång.

Terese är i skolan och i eftermiddag ska hon till Fryshuset med ungdomsgruppen.

Jag har varit och handlat och håller på att förbereda middagen. I dag ska jag försöka göra kroppkakor, det är så himla gott. Min mormor gjorde det till mig men nu finns ju inte hon längre så det är ju bara att försöka fixa det själv. Jag har förvarnat Sami att han kanske får ta med hämtmat till oss...........

Nu ska jag kolla igenom tidningen innan köket kallar igen.

http://stockholm.city.se/nyheter/2008/10/15/Rov__skit_och_hora___orden_Vagverket_missar/

 

Underbart väder ute idag

Jag vaknade till vid 7.30 i morse och såg att Sami fortfarande låg och sov. Fick lov att knuffa på honom så han gick upp. Det blev ju med andra ord jag som fick gå ut med hunden. Såg då även att Terese fortfarande sov hon med, innan hon kom iväg till skolan passade hon på att äta frukost hemma.

I dag har ju pappa varit på sjukhuset och tagit prover, dom var inte bra. Vita blodkroppar och nåt annat som jag inte kommer ihåg namnet på var alldeles för låga. Hans PSA värde hade gått upp. Så med andra ord blir det inte nån cellgiftbehandling i morgon. Nu är det inbokat till nästa onsdag i stället.

Pappa berättade för läkaren i dag att han har fått flera yrsel attacker, han fick till svar att nästa gång det händer ska han åka in till sjukhuset akut får då måste dom kolla hjärtat bla.

I eftermiddag ska jag på möte i Terese's skola.

Nu ska jag kolla igenom posten innan jag ska åka till plugget.


Ny vecka igen

I morse vaknade jag vid 9 tiden, det var jätteskönt eftersom klockan var närmare 1 när jag somnade i natt.

Carro har varit hemma från praktiken idag eftersom hon är lite småsnorig.

Sami ringde hem på förmiddagen och bad mig kolla om jag hittade våra nummerplåtar till bilen nere vid parkeringen.
Vi har stora problem med nummerplåtar som blir stulna här, jag kollade runt och även i soptunnorna. Han hade i allafall varit hos polisen och fått nya gula fula tills vidare.

Det är så jävla tråkigt att man inte kan få ha någonting i fred.

Jag var iväg och handlade på dagen sen kom min granne ner och vi gick på en promenad med hunden.

Den här veckan ska vi åka till Adidas outlet butik i Hammarby Sjöstad och kolla lite på nya gympaskor. Terese behöver nya och jag behöver också ett par nya eftersom jag ska börja träna, har ju fått ett gymkort.

Snart är det dags för en ny runda med hunden sen är det middag som ska lagas.

Nu är den här helgen över

Den här helgen har det mest varit familjemys. I går var ju min 92 åriga morfar här och åt. Han är så rolig, varje gång han äter här så säger han "det var gott det här" ungefär 5-10 gånger.

Sami satt och sov en stund (1 timme) i soffan under tiden kollade morfar och jag på fotboll på tv.

Efter kaffet skjutsade vi hem honom. Resten av kvällen kollade vi på tv och bara slappade.

I morse efter frukosten åkte jag, Sami, Terese och Zita till morfar och hämtade upp honom eftersom vi skulle åka till brorsan å hans familj.
Det var ju första gången som morfar var där, det är ju synd att han i stort sätt är blind för huset är verkligen fint. Lite avis är man ju, det skulle ju inte vara helt fel med ett fristående hus och större tomt.

Oliver (min brorsson) hade fullt upp med att leka med Terese och hunden, det är fart i den grabben han är helt underbar.



Vi åkte därifrån vid 14.30 eftersom Terese skulle på födelsedagsmiddag hos sin farmor, så vi "dumpade" henne där. Hon ringde strax efter och talade om att hennes pappa hade sagt fel tid, men det låste sig till slut.

Vi lämnade av morfar hemma hos honom och åkte vidare till grillen där vi köpte våran middag.

Tjejerna kom hem från middagen som hade varit trevlig. Carro fryser, snorar och hostar, hon skulle nog vara hemma från praktiken i morgon. Även Terese hostar och känner sig småsjuk, men hon ska till sin praktik, det vär ju veckans höjdpunkt.

Sami sitter och pluggar, han ska snart göra nåt prov via jobbet.

Slutligen vill jag passa på att GRATULERA ANNELIE TILL EN UNDERBART SÖT SON!!!!!!!!


Min "kända" dotter

Min man har roliga arbetstider, han ringde hem 14.45 och sa att han var tvungen att åka ut på ett jobb som skulle ta ett par timmar. Han slutar egentligen kl 15.00 på fredagar. Nu kl. 18.00 ringde han och talade om att han var på väg hem.


Jag tog en ordentlig promenad med hunden på dagen idag det var jätteskönt.


När Terese kom hem från skolan tog jag moppen och åkte till affären, nu har vi mat tills imorgon när morfar ska äta här.


Det som kommer att serverar är fläskfile med salami och pressad potatis.


På  söndag åker vi till Roserberg och grattar min svägerska som fyllde år i torsdags.


I dag kom tidningen som Carro är med i:

http://www.entreprenad.com/artikel/VisArtikel.aspx?SiteID=ES&Lopenr=110070002#continueAnchor



I kväll ska vi kolla på Idol.

Nu är det fredag igen

I går mådde jag inte speciellt bra, nu har jag haft flera dagar som har varit skit.
Just nu mår jag bra, hoppas att det fortsätter så.

Familjen är i skolan och på jobbet.

"Mina" fönsternissar" är här och sätter dit listerna på utsidan nu.
Terese tog moppen till skolan i dag så jag får leta igenom frysen och se vad det blir för middag idag.
Hon frågade faktiskt mig i morse om moppen och jag sa att det var ok att hon tog den.

I morgon ska morfar komma hit och äta, han är ju alltid hos mamma och pappa på lördagarna men i morgon ska dom ha annat främmande så då tar vi hit honom.

Han har börjat bli lite småvirrig, glömmer att ta sin medicin på kvällarna å tar dom på morgonen i stället. Det är ju inte bra. Men men han är ju ändå 92 år.

Brorsan ringde precis och frågade om vi skulle komma ut till dom nu i helgen, vi kanske åker dit på söndag. Vi ska ju gratta Jana som fyllde år i torsdags.

Nej nu ska jag inte göra någonting!

Hoppas alla får en underbar helg!

Fruktansvärt ont och trött

Värken sitter fortfarande i men det känns ju surt att klaga när man vet att det finns dom som har det så mycket värre.

I dag har det inte hänt så mycket här hemma mer än en promenad med hunden och mat handling. Jag lagade ju maten också i och för sig.

Terese håller på för fullt och säljer salamikorvar via klassen, dom ska ju på klassresa till Turkiet i maj. Hon har inte många kronor kvar innan hela hennes resa är betald.

Carro är på träning som vanligt känns det som, hon kommer hem efter den.

I kväll blir det nog sängen tidigt så jag får sova lite och för hoppningsvis vakna utan värk i morgon.

Nu ska jag kolla lite på tv.
Hoppas ni andra får en trevlig kväll.

Ont ont ont

I dag råkade Sami försova sig lite, Terese kom upp 7.05 och frågade om han inte skulle gå upp och åka till jobbet......
Vid den tiden hade hon redan varit ute med hunden så det var bara för mannen att hoppa i jobbarkläderna och åka iväg.
Tack snälla Terese!!!!!

Jag kunde inte somna om så jag gick upp halv 8.

Det är ingen bra dag idag, jag har så jävla ont. Jag vet ju i och för sig varför och det är ju för att jag har putsat alla fönster här hemma 2 gånger. Men värken blir ju inte bättre för det. I morgon kommer det att vara bättre hoppas jag.

I kväll ska vi åka och gratta min svägerska som fyller år på torsdag men då jobbar hon så "kalaset" är i dag.

Carro och jag gick till SKHLM  idag och handlade. Jag bytte den trasiga ljuslyktan och så hittade jag även ett par jeans som satt riktigt bra så dom fick följa med hem.

Nu ska jag lägga mig på soffan ett tag och hoppas att det gör mindre ont senare.

Middagen i dag blir stekt falukorv och dillstuvad potatis.

Ny vecka och soligt

Vilken underbar dag det har varit än så länge idag. Solen har varit framme hela dagen.
Promenaden med Zita var jätteskön.

Mitt på dagen åkte jag och tankade sen gick jag in i SKHLM, handlade lite på Eurostoore och såg även till att handla middag.

För en stund sedan kom Terese och hennes "chef" Stickan hit, dom hade varit på bilprovningen så T skulle visa vart hon bor. På torsdag ska S nämligen hämta henne.

Jag måste åka ner till centrum igen för en av ljuslyktorna jag köpte var trasiga.
Det är så fint nu i vårat kök och vardagsrum sen dom nya fönstrena och gardinerna är på plats.

I kväll kommer Carro hem.
Nu ska jag duka fram middagen. I dag blir det pasta carbonara.

Regn, regn, regn och storm

Vilket höstväder det är idag. Det har ju regnat hela dagen och va det blåser. Jag vaknade när Terese kom in med hunden i morse av att det blåste nåt fruktansvärt.

Hon skulle ju städa i dag också, kul väder. När hon kom hem såg hon nyduschad ut.

Sami och jag har fixat här hemma så nu är det fint och undanplockat. Vi ska beställa nya beslag till alla fönsterbrädor.

Lunchen i dag blev från MAX, fast vi har MC Donalds i princip utanför dörren. MAX är ju så mycket godare.

Om en liten stund ska jag hoppa in i bastun med en hårinpackning.

Kollade på Stjärnor på is i går, va duktiga dom var allihopa. Jag tyckte i och för sig att Malin Ewerlöv skulle åkt ur men men jag röstade ju inte heller.

Nej nu är bastun varm så jag ska hoppa in där.

Flitens lampa har lyst idag

I dag har vi varit flitiga här hemma. Jag har putsat om fönstrena eftersom det var klistermärken på dom från fabriken. Jag passade även på att sy om ett par gardiner som jag satte upp i köket, jättefint blev det.

I morse skjutsade jag Terese till tunnelbanan för hon skulle städa med klassen igen.

I går var ju Sami och jag iväg och köpte persienner som vi satte upp (Sami gjorde det) i vardagsrummet och vårat sovrum.

I dag åkte vi till K-Rauta och köpte en ny gardinstång till Carros rum så nu är det bara gardiner som fattas där.

Nu väntar vi ju bara på att Terese fönster ska komma.

Snart ska vi kolla på Stjärnor på is, jag tror att det kommer bli riktigt roligt att kolla på.

Terese är just nu ute med hunden, hon skulle möta en kompis som också har hund så jag misstänker att dom kommer vara ute ett bra tag.

Carro ringde precis från Hedemora där hon är med gymnasterna på tävling och talade om att dom tyvärr inte gått vidare, tråkigt.

Vad vi ska göra i morgon vet jag inte, det blir väl lite mer städning skulle jag tro. Kanske åker vi ut och kör lite, jag har ju inte kört på en vecka nu.

Terese ska i allafall städa som vanligt.

I dag skulle min mormor ha fyllt 94 år! Grattis saknar dig nåt fruktansvärt.

Äntligen

Nu är det bara Terese fönster som saknas. Alla andra fönster är på plats. Jag har putsat fönstrena och satt upp gardinerna igen. Vi måste åka till IKEA och köpa persienner i dag eller i morgon. Carro måste ha en ny gardinstång till sitt rum också.

I morse hade Terese varit ute med hunden när vi gick upp, jag skjutsade henne till skolan eftersom jag skulle handla.

Passade på att göra den goda bulgursalladen som Carro ville ha. Mitt på dagen gick Sussi och jag på en promenad med hunden.

Nu på eftermiddagen har det varit värsta kriget på gården, ojojoj vad vissa av grannarna skrek. En av dom fick t.o.m en liten knuff.
I bland kan man tro att det är ett dagis här men det är ju bara en som tror att han är områdespolis.

Nu sitter jag och väntar på att Sami ska komma hem från jobbet och Terese från skolan.

Hoppas alla får en underbar helg.

Lite klart

I morse var det bara för mig att kliva upp samtidigt som resten av familjen eftersom fönster montörerna skulle komma 7.30.

Det har varit svinkallt här eftersom det var ett stort hål i köksväggen. Men nu har vi i allafall en ny altandörr och 2 nya fina fönster i köket. Senare i dag mellan 11-14 ska 4 fönster till komma så då ringer jag montören igen. Dom skulle visst komma hit i morgon och fixa resten.

Sen är det ju bara Terese fönster kvar eftersom det var lite special.

I går kväll var jag på styrelsemöte hos en granne, det var väl som vanligt. Inte så himla spännande.

Nu ska jag äta lite lunch sen ska hunden få en liten promenad.

Senare samma dag:

Klockan 14.05 kommer DHL med 4 fönster till. En sak som jag undrar lite över är hur kan man ha lastbilskort när man inte kan köra den, det är andra gången samma kille kommer med en leverans hit och han fixar inte att köra upp lastbilen på gården. Jag får lov att gå ner och hjälpa honom och putta upp pallen.

I morgonbitti kommer montörerna hit igen och fixar dom 4 fönstrena som kom. Som sagt tidigare så kommer Terese fönster lite senare.

Måste börja kolla lite på IKEA's sida på persienner, jag vill nog ha bruna träpersienner i vardagsrummet och vanliga till sovrummen. Köket behövs det inte några.

Sami skulle köpa mat med sig hem idag jag har ingen lust att laga nåt idag.
Jag måste åka ivägoch handla direkt i morgon eftersom jag ska göra en bulgursallad till Carro som hon ska ha som lunch på gympatävlingen i helgen.

Nej nu ska Zita få sin middag som även idag består av torrfoder.


Äntligen

Våran fönstermontör ringde för en stund sedan och sa att han skulle komma hit i morgon bitti mellan 7-7.30. Han skulle börja montera dom fönster som vi har fått och hoppas på att dom andra 4 kommer som dom har sagt.

Jag har plockat bort gardinerna i vardagsrummet och köket, sen måste vi plocka bort våra byråer som står i sovrummet.
När jag är på mötet i kväll så får Sami ta bort fönsterbrädorna.

Nu är Terese i Bredäng med kyrkan.

Hunden behöver en liten runda nu sen ska jag fixa maten.
 

Jä.la fönsterföretag

Våra fönster har fortfarande inte kommit. Fick ju besked förra veckan att dom skulle komma på måndag eller tisdag, men icke då. I dag när jag ringde och frågade så fick jag till svar att dom hade sökt mig på mobilen och sms igår. Jag ringde till fönsterfirman i dag och dom har lämnat ut mitt gamla mobilnummer. Jag bytte nummer för 3 månader sedan och lämnade det till dom.

Det är ju lite konstigt att jag har fått två leveranser tidigare där dom ringt på mitt nya nummer.
Nu ska i allafall 4 till fönster komma i morgon mellan 11-14, det ska bli spännande att se hur fort montören kan komma.

I dag är Carro på Skansen och pratar. Terese är i skolan och Sami på jobbet.

I kväll ska jag på styrelsemöte det ska bli kul, lite lekstuga.

Nu ska jag ta en promenad med hunden.

Pappa ska få sin cellgiftbehandling kl 13 idag.


RSS 2.0