Onsdag!

På förmiddagen idag skjutsade jag Terese till hennes farmors jobb i Älvsjö, hon ska vara med henne där nån dag. Hon jobbar på ett fritids, Terese brukar vara med henne nån dag nästan varje lov. Hon ska sova hos henne.

Sen åker hon till sin pappa över helgen tror jag.

På vägen hem åkte jag förbi morfar och fikade med honom, det är mysigt att va med honom ett tag, det som är jobbigt är att jag saknar mormor så himla mycket.

I dag ska pappa till sjukhuset för undersökning, i morgon ska han få strålning mot smärtan. Hoppas verkligen att det kommer att hjälpa.

I dag ska mannen jobba över han sa att det blir senast till 20.00, så nu är det bara jag och hunden som är helt själva här hemma.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite tror jag.
Ha det så bra och krama varandra.


Min 40 års dag!

http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2008&m=apr&d=27&h=15&mi=5&t=Anette-4bt5s-t5540-t55-5e55rs-t55dag-1t2t5-1t2t5-1t2t5-1t2t5-1t2t5&yn=Anette-t55Kemppinen&c=pi&mc=2

Tisdag!

God middag!

I dag jag redan hunnit med en hel del, jag har betalat räkningarna och varit och handlat. Jag har även plockat i och ur diskmaskinen. Inget kul men tyvärr nödvändigt.

I går åkte jag och mannen till mamma och pappa och fikade, mamma lockade mannen via msn att hon hade bakat äppelkaka så då blev det fart på "gubben".
Vi hjälpte pappa att lyfta in vinterdäcken i bilen så han slapp bära, han ska byta däck idag.

Den här veckan är det höstlov i skolan så Terese är hemma nu. Hon kanske ska åka till sin pappa någon gång i veckan.
I dag är det ju en sån där tråk tisdag när mannen slutar 18.00.

Nu ska jag ta och göra lite nytta.
Vi hörs.
Kram på er. 

Måndag morgon!

Då får vi ta och skriva en liten sammanfattning eftersom jag inte har skrivit nåt sen i torsdags.

Vad har hänt då???

Jag var en sväng hos mamma och pappa i fredags annars hände det väl inte så mycket, kollade på Idol.

I lördags hade vi gårdsstädning här, jag blev lite orolig att det hade hänt familjen G något för dom var inte med på samlingen men det visade sig att dom hade försovit sig så dom kom ut lite senare. Det var skönt för då kunde jag stå och hänga på min kratta  plus att jag hade en vettig person att prata med. Vi tog en promenad med hunden jag J och S.

Åkte lite senare och hämtade Terese i centrum hon hade varit på Ekerö med konfirmationen.
Jag åkte till mamma och pappa och fikade, morfar var där också. Jag lämnade dom två sista Beck filmerna så dom har något bra att kolla på.

I går gjorde vi inte så himla mycket, hjälpte en granne och såga ner ett träd, fikade hos dom. Vi gjorde ett litet ryck här också, krattade ihop löven på baksidan och plockade ihop utemöblerna.

Den här veckan är det höstlov för Terese men eftersom hon var hemma nästan hela veckan så blir det mycket pluggande här hemma.

Nu ska jag kolla klart på nyhetsmorgon.
Ha det så bra.

Torsdag!

Ojsan hoppsan glömde att skriva nåt igår, får lov att göra en liten sammanfattning.

Var med Terese på vårdcentralen igår, hon har ju haft ont vid revbenen ett tag nu. Läkaren var ganska övertygad att det var en kraftig muskelbristning, hjärta och lungor lät jättebra och hon har ju inte ont när hon andas. Kontentan av det hela är att hon ska köra en voltaren/zon kur i en vecka och försöka ta det lite lugnt. Nu är det det ju höstlov nästa vecka så det får bli en hel del pluggande för henne då.

Efter läkarbesöket tog hon hål i näsan, det blev riktigt snyggt. Hon vart lite orolig att det skulle göra ont så hon började vela lite, då blev hon lite lurad av tjejen som skulle "skjuta" hon sa till Terese att hon bara skulle kolla så "pistolen" passade i näsan och det fick hon göra men "pang" så hade hon hål i näsan.

På eftermiddagen så möblerade vi om i hennes rum, det blev kanon bra ska försöka fixa foton.

I dag har jag varit på möte med Försäkringskassan om nåt PILA projekt. Jag ska tydligen genomgå en utredning med massa olika läkare och psykologer mm.  Vi får väl se hur det går. Jag har personligen lite svårt att förstå hur jag ska kunna jobba när jag oftare och oftare får ta dubbla värktabletter. Men men.

Vi åkte och handlade och tog sen en sväng hem till mamma och pappa och kollade läget och där var det skapligt.

I morgon måste jag åka och handla present till Fanny min brorsdotter som fyller 7år. Hon bor ju i Arvika hos sin mamma men hon kommer ner till sin pappa i morgon på sin födelsedag. Mamma och pappa får ta med hennes present på lördag när dom åker på kalaset, vi kan inte åka dit för vi har gårdsstädning här i området.

Gårdsstädningarna  här brukar vara ganska kul, vi tjejer brukar stå och hänga på våra krattor och snacka skit.

Terese är på sin konfirmation mellan 9-16 på lördag, dom ska åka till Kärsön på Ekerö. På söndag ska dom på Pilgrimsvandring.

Nu orkar jag inte skriva mer.

Ha det så bra. Krama varandra.

Tisdag!

I dag är Terese hemma från skolan, hon har haft jätteont i revbenen inatt så hon har knappt sovit nåt. Vi får väl se vad läkaren säger i morgon.

Jag tror att jag håller på att få ryggskott. Jag har så jävla ont i ryggslutet på precis samma ställe som i julas när det smällde till. Kanske får ta och hoppa in i bastun en stund i kväll och se om det kanske hjälper, annars är det bara till att ringa naprapaten så får han knäcka lite.

Vi har i allafall varit och handlat idag, måste nog snart ha en moppe med släpkärra på för att få plats med matkassarna.
I kväll blir det hemlagad potatismos och korv.

Jag gillar den här tiden på året när det finns mandariner (clementiner) i butiken det är så himla gott, kan nog äta hur många som helst.

Mannen slutar som vanligt 18.00 idag så jag behöver inte stressa med maten. Jag ska kolla på Sjunde himlen med Terese.

Kolla på filmen i det tidigare inlägget, så fruktansvärt hemskt.

Ha det så bra och sköt om er.

Fy FAN!!!!

Hur fan kan man behandla djuren på det här viset:


http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2032772310

Måndag!

Hallå!

I dag fyller våran hund Zita 4 år!!!! GRATTIS!!!!!!

I morse skjutsade jag Terese till skolan, dom har ju idrottsdag och skulle börja med att promenera till Sätrahallen.
Hon skickade sms till mig att hon inte orkade vara med hon har haft ont i några revben ett tag nu. Jag ringde vårdcentralen och bokade en tid till henne, hon ska träffa läkaren på onsdag kl 10.15.

I dag efter jag har hämtat Terese ska jag åka förbi OKQ8 och hämta mitt paket från Ellos, jag har beställt en stickad tröja och en hårgrej med massor av olika varianter man kan platta, krusa, locka mm. Ska bli kul att testa.

Ha en bra dag.

Zita när hon var ca 2 veckor.

Zita för 2 månader sedan, ca 40 kilos skillnad.

Söndag!

I dag har det inte hänt så mycket, en liten sammanfattning av helgen: I går eftermiddag kollade vi på Beck I guds namn, den var riktigt bra.

På förmiddagen idag har vi dammsugit och klippt klorna på hunden, det behövdes verkligen kan jag lova.
Vi åkte till centrum och handlade.
Nu har jag stekt pannkakor till Terese som hon får som matsäck i morgon när hon har idrottsdag.
Mannen gjorde ordning middagen under tiden. Skönt att slippa det ibland.

Just nu sitter jag och kollar lite på damfotbollen på tv, Umeå krossar ju AIK, det är ju skandal när man lyckas göra första målet efter 15 sekunder.

Vi får väl se när Terese kommer hem idag, om vi ska hämta henne eller om hon för skjuts hem.


På bilden är Terese, Oliver & Fanny .
( Oliver och Fanny är jag faster till)
Fanny blir 7 år nu i oktober och Oliver blir 2 i december.

Nu ska vi äta middag.
He det så bra.

Lördag !

I går var det sista dagen för Terese på praon, hon blev bjuden på lunch i Skärholmen av AVA MC. Hon tycker att den här veckan har varit jätterolig och har gått lite för fort. Hon var skapligt trött igår kväll. Så är det att jobba.

På förmiddagen i dag åkte vi och hämtade mina nya glasögon som jag SKA använda när jag läser och sitter vid datorn.
Vi åkte vidare till Adidas outlet butiken i Hammarby sjöstad och handlade lite.... Terese fick ett par löparskor av märket Stella Mcartney ordinarie pris 1450:- vi betalade 350:- vi köpte 2 par munkjackor, 3 par träningsoveralls byxor ett hårband och presenter till Terese bonus syskon (trillingar) totalt betalade vi 1600:- det är ganska bra tycker jag.
Vi åkte till Tullinge och lämnade Terese hos hennes pappa hon ska sova där i natt.

Nu ska jag kolla lite på tv.
Ha det så bra. Trevlig helg!

Torsdag!

Ja nu är det då torsdag kväll. Vad har hänt idag då......  Jo på förmiddagen åkte jag till Terese´s skola och hämtade ett papper i hennes skåp som hon ska ha till praon. Åkte vidare och handlade.

Gick en promenad med hunden.

På eftermiddag hade jag en tid till reumatologkonsulten, hon kollade/klämde på mina leder och det kändes. Mina reuma prover är ju förhöjda inte alarmerande ännu med dom har stigit varje gång jag har tagit nya prover. Några leder var lite knastriga men vi skulle vänta å se och ta nya prover längre fram. Hon konstaterade att mina händer är svullna jo det har ju jag också märkt ibland känns fingrarna som prinskorvar och ont gör det när jag böjer på fingrarna, men men det finns dom som har det mycket värre så man ska nog inte klaga fast det känns ganska skönt att få gnälla lite.

I morgon är sista dagen för Terese på praon det lär hon inte gilla, hon har ju haft det jättebra.

Nu är det dags att titta på Sjukhuset på tv.


Onsdag!

Hallå!

Måste börja med att berätta hur kul T tycker det är att praoa på AVA MC, när hon vaknar på mornarna är hon  så sprudlande glad, hon kvittrar och lyser hela hon. Tänk om hon kunde vara så glad när hon ska till skolan.

I går blev det lite övertid för hon tvättade en HD när jag kom för att hämta henne.

I dag har jag varit hos läkaren, ska dit i morgon igen för att fixa papper till FK.

Efter läkaren var jag och gjorde en synundersökning, det är ju några år sedan och jag behöver läsglasögen.
Mina glasögon som jag har och inte använder är skitfula, jag beställde nya nu. Man fick 2 par för priset av ett så jag hittade faktiskt 2 som var riktigt snygga. Det skulle ta mellan 1-2 veckor innan dom är klara.

Ikväll ska vi titta på Sverige matchen på tv.

Skata och kolla igenom posten nu, vi hörs senare.


Tisdag!

Den här veckan slipper jag skjutsa T till skolan eftersom hon är ute på prao så det är mannen som lämnar av henne på väg till sitt jobb.
I går hade hon haft det jättekul, hon hade bytt olja och oljefilter och tvättat grejer. Hon var jättestolt hon hade fått en kanonfin tröja, vill också ha en sån men jag är nog för gammal för att praoa.

I dag ska jag hämta henne eftersom hon slutar 16.30 och mannen slutar 18.00.

T´s mormor och morfar skulle åka och hälsa på henne på lunchen idag.

I gårkväll fick jag hjärnsläpp.......... jag hade somnat på soffan (som vanligt) vaknade till vid 23.30 av att mannen gick ut med hunden, fick av någon konstig anledning för mig att klockan var 6.30 så jag satte på kaffe, gick ner med soppåsen sa till T att det är dags att gå upp, kollade i brevlådan efter DN blev lite sur för att den inte hade kommit. När jag kommit upp igen såg jag att klockan var kväll, T kommer upp och frågar varför hon skulle upp mitt i natten så det var bara säga till henne att gå och lägga sig igen.

I morse åkte jag till centrum och handlade, åkte upp till mamma och pappa och hälsade på en stund.

I morgon förmiddag ska jag till läkare då får vi se vad som händer med allt.

Kanske skriver mer senare. Ha det bra. Kram alla.

Måndag!

Ny vecka igen.

I dag börjar T sin prao vecka på AVA MC hon har längtat nu ett bra tag, hoppas att det går bra. S skjutsade henne dit i morse på väg till jobbet, han är så himla avis på henne. Jag tror att han skulle vilja byta med henne den här veckan.
Skriver kanske mer om hur T har haft det i kväll. Hon går ju till träningen direkt efter praon.

Igår var vi i Sigtuna och grattade svägerskan J. Det var trevligt, fasters älskling O var fortfarande rosslig och hes så det var inte samma drag på honom som det brukar vara men han kan i allafall säga HEJA MAMMARBY.

Vi åkte till svärmor på vägen hem men dom var inte hemma, får åka dit en annan dag.

Nu ska jag ställa mig och sortera tvätt.

Ha en bra dag.

Lördag !

Helg igen jätteskönt.

I dag har vi varit och handlat och hämtat mannens jacka som har fått nytt blixtlås, så nu behöver han inte frysa i vinter.
T ska ha 2 kompisar som ska sova här i natt tjejerna ska basta. M och R har sovit här ganska ofta då brukar tjejerna basta och fnissa halva natten.
 I morgon ska vi åka till Sigtuna och gratta  min svägerska J som fyllde år i veckan. Vi passar på att hälsa på svärmor som också bor där i "norrland".
Fasters älskling O kom hem från sjukhuset i går, han mår bättre nu men är fortfarande lite rosslig.

Mannen passade på att ducha hunden så nu är hon ren och luktar gott.

Snart är det dax att börja med maten, i dag blir det lax, ris och romsås.

Ha det så bra.

Fredag eftermiddag!!!!!!

Som vanligt skjutsade jag T till skolan även denna dag. Mannen är hemma idag också han hade tydligen magkatarr så nu knaprar han zantac, det verkar som det hjälper han klagar inte på att det gör lika ont längre i allafall. Det är ju skönt att det onda försvinner.

Det har inte hänt så himla mycket idag, jag har tvättat lite, mannen har fixat lite med hemsidan.
Vi tog en promenad med hunden och köpte tidningen det var ju full storm ute.

Åkte och hämtade T i skolan och passade på att lämna in mannens jacka hos "skräddaren" för blixtlåset är trasigt vi får hämta jackan i morgon så det går undan när vissa jobbar.

Nu ska jag ta och laga mat till familjen, i dag blir det pannbiff med kokt potatis och brunsås.

Trevlig helg.

Torsdag eftermiddag!

Ja då gör vi en uppdatering av dagen.

Jag gick  ner till IP och kollade på T´s första match mot Kärsby den vann dom med 1-0, helt ok men riktigt kallt. Jag gick hem och drack varm oboy jättegott.

Mannen, hunden och jag gick ner och kollade på andra matchen mot Aspudden, den gick inte lika bra dom förlorade med 13-0 eller nåt liknande. Aspudden är är ren fotbollsklass så resultatet kanske inte var så konstigt.

Fick höra nyss att min brors son O har åkt ambulans till sjukhuset. Dagis hade sagt att han var lite rosslig och i morse fick han lite svårt att andas så mamma J åkte med honom till Löwet och dom ringde ambulansen så nu är fasters älskling på ALB, dom misstänkte falsk krupp. Det hade hans pappa också när han var liten.

Klockan 17.00 ska mannen till närakuten och kolla varför han har så j..la ont i magen.

Kanske blir mer uppdateringar senare.

Torsdag!

God morgon!

Jag skrev ett ganska långt inlägg igår med det försvann, inte kul.

I går var mannen hemma från jobbet han hade haft kramper i magen på natten, ett under att jag inte vaknade han hade tydligen legat och snurrat. Jag som brukar varaså himla lättväckt.

Skjutsade och hämtade T från skolan, det var kallt kan jag lova när man kör så fort som jag gör med moppen.

Idag är det fotboll som gäller, T spelar Skol-DM. Första matchen är klockan 9.30 och andra matchen är klockan 12.
Skriver kanske lite mer sen efter fotbollen.
Ha det så bra så länge.

Måndag!

 Hämtade T i skolan och åkte sen till AVA MC och lämnade in prao papper till dom. Gissa om det var kallt och åka moppe brrrrrrr.
Sen dag för S som alltid på tisdagar.
Gick en långpromenad med hunden annars har det inte hänt så mycket.
Här kommer det lite mer onödigt vetande:

Senast sedda film - The Bourne Ultimatum.
Senast köpta skiva - Marcus Öhrn- Skåpmat 2007
Sparar till - Inte mycket
Väntar på - Sommaren! Eller först julen så man kan gotta i sig massa mat!
Pålägg som gäller - Gouda ost, finsk lördagskorv
Dagens dryck - Cola, kaffelatte & vatten
Senaste boken du läste - Läser just nu  Livstid av Liza Marklund
Senaste maträtten du åt - Pasta med skinksås  
Senaste klädesplagget du bar - Just nu mysbyxor och tjocktröja
Senaste repliken du yttrade - Kan du gå ut med hunden
Senaste personen du träffade - Dottern
Senaste personen du pratade i telefon med - Min svägerska Jana
Senaste personen du fick brev av - Brev av Marie-Louise kort av Ulla-Britt
Senaste gången du sov - 12 timmar sedan
Senaste saken du köpte - På ICA och handlade mat
Vad har du gjort idag - Skjutsat/hämtat T i skolan, dammsugit,surfat,pratat i telefon, rastat hunden mm
Hur tidigt stiger du upp - ca 06.15
Vilken färg har du på håret - Mellan blond
Vad har du för färg på ögonen - Blå
Är du uppväxt i stan eller på landet - Första året i Solna, sen Vårberg 
Hur många par skor har du - Har inte räknat, men ca 10 par 
Var har du ont - I ryggen
Kan du stå på händer - Ja
Vad lyssnar du på för musik nu - Bakgrundsmusik till AFV på kanal 5
Vad tycker du om idrott - Simning, hockey, fotboll,mc 
Vad har du för klocka -
Ingen använder mobilen som klocka
Sämsta sport - Schack, bridge om det räknas som sport.


Ja nu har jag säkert retat någon.
Ha det bra.
Hörs i morgon.

Måndag!

I dag åkte jag och hämtade T efter  lunch i skolan, vi åkte till Skärholmen och köpte skor. T fick ett par vinter stövlar och ett par gympaskor till mig blev det  ett par röda ganska låga gummistövlar med svarta paraplyer på jätte coola. Det är bra att dom har öppnat skopunkten i centrum också.

T skulle simma i dag med klassen eftersom hon går i 8:an skulle hon visa att hon kan simma 400 m bröst,  det är ju inget problem eftersom hon har simmat nu i nästan 4 år. I dag ska hon träna dubbelpass.

Ja just det "S" VI har jätteduktiga igår.

Ska ta och börja med middagen nu annars kanske "S" blir sur............ 

Ha det så bra.
UMA UMBRELLA

Så ser dom ut!!!!!

Söndag!

Nu är helgen snart slut. Ja vad var hänt...... igår hände det inte så mycket,  T var inne i stan med klassen och städade så dom får in pengar till klasskassan det är ju bra. På eftermiddagen åkte vi till Cervera i Kungens kurva och köpte en pannkaksstekpanna och en riktigt bra traktör panna. Gud vad skönt nu blir det bra mat till familjen.

I dag skjutsade ti T till centrum för ännu en dag med städning i stan, mannen och jag handlade, åkte vidare till mamma och pappa. Vi hjälpte/visade dom hur man skrev ut foton på nya skrivaren passade även på att fika och bar ner balkongmöblerna i källaren åt dom.

När vi kom hem började vi beskära/klippa äppelträdet, vinbärsbusken och vindruvsrankan. Vi åkte i väg till sopstationen och slängde allt, tog en sväng till Bauhaus och köpte en löv sug/blås, två små enar och två solcellslampor, den ena ser ut som en fjäril den andra en kolibri dom lyser i blått, röttoch grönt så himla söta.

Snart ska vi åka och hämta T som är hos två simkompisar i Stuvsta, hon åkte dit direkt efter städningen i stan.

Nej nu får det räcka för den här gången.

Hörs i morgon.

Fredag!

Ja då var det fredag igen, veckorna går så himla fort jag tycker att det är måndag & tisdag sen helt plötsligt är det fredag.......

 Idag så har T schemabrytande dag, vet inte riktigt vad det innebär men i dag skulle dom fiska i allafall. Hoppas hon inte kommer hem med nån.

T slutar vid 12 så då hämtar jag henne och vi åker och handlar.

Mannen slutar kl 15 så för en gångs skull kommer han hem tidigt.

T ska börja som hjälptränare i sin simklubb, hon är jätteglad för det, hon kommer simma dubbel pass på måndagar, enkel onsdagar och torsdagar  och vara hjälptränare på sena passet på tordagar.

Nu ska jag jaga dammsugaren en stund. Ha det så bra så hörs vi senare.
Kram på er alla.


www.barncancerfonden.se

 

Fibromyalgi!!!!!!!

Jag har Fibromyalgi så jag har ständig värk.

Att leva i värklandet!
Tro på mig!
Smek mig gärna men dunka mig inte i ryggen.
Gå med på att jag ibland säger nej.
Ta till dig mina bra sidor och ha förståelse för de dåliga.
Ta gärna kontakt med mig, fråga mig och jag ska försöka förklara hur det känns.
Hjälp mig att ta tillvara på de bra dagarna och se de positiva i tillvaron.
Acceptera mig som jag är.
Ofta ser jag piggare ut än jag verkligen är.

Fibromyalgi är nåt jag måste leva med och stå ut med.


Torsdag!

Hallå världen!!!!
Igår glömde jag bort att skriva ojoj, vad hände då....... Jag skjutsade T till skolan, hämtade henne. Var ute på en promenad med hunden.
Pratade med svärmor, hon hade opererat handen igår och det hade gått bra, det var ju skönt.

Idag när jag skjutsade T till skolan var det så himla dimmigt så man såg nästan inget det var lite läskigt. Det börjar bli väldigt kallt nu i morse var det bara +2 grader burr.

Ska snart åka och hämta T och ta och åka till Kurvan och köpa en ny stekpanna, jag håller på att bli galen på den vi har nu så det åker i soporna ganska omgående. Kanske åker vi upp och hälsar på mamma och pappa en sväng också.

Nu har skolfotona kommit så då är några av julklapparna redan avklarade det är ju ganska skönt.

Kanske skriver jag lite till senare. Vi hörs.

www.barncancerfonden.se
Köp HOPE halsbandet och bidra till att fler barn får en chans till att bli friska.

Tisdag!

Ja då var det tisdag igen då och det betyder sen dag för min man.

Det jag nu kommer att skriva kommer säkert uppröra vissa men nu kan jag inte vara tyst längre.
I T´s klass går det en tjej med utländsk härkomst, hon har under sommaren skickat hotfulla och kränkande sms från sitt hemland, i sms´n har det stått att hon ska slå ihjäl T när skolan börjar och att T är en hora bla. Vi gjorde på rektorns inrådan en polisanmälan som rubriserades som olaga hot och kränkning.
Tjejen fortsätter hålla på i skolan mot T och kallar henne för hora, smutsunge, retar henne för glasögonen försöker ta hennes böcker mm rektorn och läraren har ringt till hennes mamma och nästa vecka ska dom ha ett möte med hennes föräldrar. Jag gav min tillåtelse till rektorn att göra en polisanmälan idag för att hon kallade T för hora igår.

Jag hoppas för T´s skull att hon inte får gå kvar på den här skolan, nu har ju skolan befogenheter att flytta på bråkstakarna.
Det är ju lite konstigt vi får inte sjunga Sveriges nationalsång längre på skolavslutningarna för det är rassistigt.
Vissa flyr hit från krig och elände men dom fortsätter och bråka här.

I det här fallet så ska inte T behöva byta skola för att den här tjejen håller på och tjafsar.

I går åkte vi och köpte en skrivare till mamma och pappa och hjälpte dom att installera den, blev lite avis för den har scanner och kan skriva ut foton. Vill ha en sådan!!!!

Nu ska jag ta och börja med matenså den är klar när mannen kommer hem.

Ha det underbart.

Måndag!

I går åktejag, mannen och hunden till Lidingö för att gratulera  svägerskans äldsta dotter som fyller 11 år i morgon. Där fick vi hembakad pizza och kaffe med tårta. Det var jätte trevligt.

På vägen hem fick jag ett migrän anfall, det var inte kul när det var världens köer på Vallhallavägen det var många gupp i vägen kan jag lova. Väl hemma och ett par tabletter senare blev det bättre.

I dag skjutsade jag T till skolan som vanligt.
Mamma och pappa har blivit riktiga data nördar, nu har dom varit och kollat på en fotoskrivare, haha, dom blir snart värre än ungdomarna.

I kväll har T simtävling, hon har bytt tillbaka till sin gamla klubb Mälarhöjdens SS och dom har en gång i månaden en tävling som heter Minimax där simmarna tävlar mot sina egna tider. Det är kul att titta på.

Nu börjar det bli dags att hämta dottern i skolan.

Ha det underbart.

Gå in på www.barncancerfonden.se       och köp det otroligt fina HOPE halsbandet och passa på att hjälpa dom sjuka barnen.


Kram på er alla.

RSS 2.0