Varmt ute och ännu varmare inne.......

I dag vaknade jag redan klockan 8.
Mamma ringde direkt när dom kom hem från sjukhuset. Pappas psa värde hade gått upp till 47 (ska vara under 2) på torsdag ska han tillbaka till SÖS för en skelettröntgen. Dels ska dom kolla hur cancern ser ut och sen kolla vart dom ska stråla. Han ska få strålning mot smärtan. Läkaren sa även att pappas blodvärde var oförskämt bra för att vara så sjuk, men det är ju i allafall ett tecken på att det inte finns cancer i benmärgen. Det är ju bra.

Jag passade på att göra min deklaration idag. Efter det gick jag upp till min granne och snackade lite skit. Trevligt som vanligt.

Efter maten idag åkte Sami och jag och köpte mat och lite ben till Zita. På köpte fick vi en agility tunnel till henne......... hon är ju så korkad och fattar ju inte riktigt vad man ska göra med den.

I morse upptäckte vi att Zita löper, så nu kommer det bli fart på hanhundarna här i området.........

I dag är det min födelsedag!!!

Grattis på födelsedagen till mig!!!!!

I morse kom det första grattis sms'et klockan 7 sen droppade dom in med jämna mellanrum.Telefonen gick varm hela förmiddagen.
Jag lyckades ta mig iväg till affären för jag var ju tvungen att handla så det blev en tårta.

Väl hemma igen blev det lite städning med hjälp av Carro. Jag bakade tårtan.
Carro gick iväg ett tag och när hon väl kom hem igen fick jag en hel påse med presenter, jag fick en grillbok, lattevisp, en liten rosa väska med rosa trädgård "verktyg" och ett örngott med texten "världens bästa super morsa" på.

När Sami kom hem fick jag även en present av honom, det var en ny bilstereo och högtalare, snart ska det spelas ordentligt.

Min morfar ringde (fick hjälp att slå numret) och grattade mig. Jättekul!

Mamma och pappa kom hit på kvällen och fikade, av dom fick jag pengar och en blomma.

Nu ser man på pappa att han har ont och då menar jag verkligen ONT. Han har ökat upp sin morfindos väldigt mycket och ändå hjälper det inte. Det är inte roligt att se att han lider så mycket nu. I morgon ska dom till sjukhuset så då får vi veta vad som händer. Dom kan stråla igen mot smärtan, det har ju hjälp tidigare.

Just nu verkar det som min man håller på att få ett nytt ryggskott, förmodligen hände det nåt med ryggen på städdagen. Han är lite svullen och går som han vore 90 år.   


Redovisning av helgen

I går hade vi gårdsstädning i vårat område. Vilket underbart väder vi fick. Städningen gick lysande och jag fick en liten överraskning. Jag har följt en blogg ett tag som visade sig tillhöra en grannes flickvän Dimitra, hon kom förbi med deras hund. Jag blev lite osäker först om det va hon eller inte. Vid korvgrillningen kom hon tillbaka med sin svärmor, vi kom ganska snabbt fram till vilka vi var. Vi blev stående ett bra tag och pratade, vilken underbar tjej du är Dimitra.

Efter städningen åkte Sami iväg med grannen till Bauhaus för att handla en hammock. Vi blev sittande hos S & P en stund innan vi gick hem för en dusch. Vi skulle ju tillbaka upp till dom på middag.

Vi satt ute en stund där vi blev serverade en god drink. Inne sen blev der en FANTASTISKT god pastasallad med kyckling, fetaost, tomat,pesto och oliver. Sami beställde receptet, kan ju vara något att servera på hans 35 årsdag i augusti.

Kvällen med grannarna blev hur rolig som helst.
Vi kom hem vid 00.30 tiden, vi mötte Carros kompisar som precis skulle gå.
Carro hade en liten grillfest här hemma, dom hade också haft det roligt och mysigt.

Det blev inte så himla mycket sömn för min del inatt för min älskade man SNARKADE och det luktade fylla i sovrummet.

Jag vaknade till och gick upp vid 9, efter frukost och kaffe var det dag för hunden att gå ut. Precis utanför grinden mötte jag grannen så hon gick en liten runda med oss.

Jag passade på att ligga och sola en stund. Min bror med familj kom förbi för att gratulera mig eftersom dom inte kan komma i morgon. Fick en jättefin tröja, 2 löpare och 4 bordstabletter.

Sami åkte i väg och handlade mat, sen blev jag serverad tacos.


Nu ska jag kolla klart på Wipeout sen blir det tidigt i säng.
I morgon ska jag städa och baka tårta till mig själv.

Hoppas alla får en fortsatt mysig söndag kväll.

Sol sol sol och fredag

I går var det riktigt bra väder ute, jag solade en liten stund mitt på dagen i min underbara solsäng. Jag vet inte vad det är som har hänt med min hud, jag får färg så himla fort nu. Förrut så kunde jag ligga och pressa hur länge som helst och blev bara rosa/röd.

Lite senare på dagen gick jag ut i parken och pratade med grannen. Dom följde med en liten sväng med hunden innan det var dags att laga middag.

I dag var det möte med FK och jobbet, direkt efter mötet åkte jag hem och hämtade Carro. Vi åkte ner till SKHLM eftersom fröken skulle handla dom sista grejerna till studenfesten som hon ska på ikväll.
Det är ju färgtema och Carro är BLÅ.
 Innan festen......

 Undrar hur kvällen ska sluta.............

I morgon ska vi ha vårstädning här på området med start klockan 9. Lite sur är jag på min granne, hon sviker mig. Vi brukar ju stå i parken med en kratta i handen och prata, men i morgon kommer hon att vara med sin dotter på gympa på förmiddagen.......taskigt.

På kvällen ska vi i allafall upp till dom på middag tillsammans med 2 grannpar till, det kommer att bli jättekul och trevligt. Det kan ju kanske bli lite tungt för "gubbarna" som börjar kolla temperaturen på ölen ganska tidigt. Med riktig tur kanske det bara är vi tjejer som är vakna efter middagen......
Min kära granne har bestämt sig för att försöka supa mig under bordet....lycka till!!!!

Nej nu ska jag fortsätta mitt "kuddkrig" med min man på Facebook.

Halkbanan är avklarad

I dag körde jag halkbanan. Det var skitkul. Vi snurrade en hel del, jag som inte ens gillar karusellerna på grönan.

Vi var 3 st elever per bil, den ena killen i "min" bil kom från Afganistan. Pluggade svenska på Tekniska Högskolan sa han, kanske men vilken nöt bakom ratten. Vi skulle köra uppi 70 km/h och nita när läraren sa till "nöten" kom upp i 40km/h,efter 4-5 försök fick läraren nog och frågade honom varför han inte körde i den hastigheten som han sa till om. Killens svar blev att det var fel på växlarna, han försökte köra Ecodriving.........

När det var tid för "halkan" så blev han jätterädd, han tyckte det var väldigt läskigt.

Till slut gick det bra i allafall. Haklbanan är så himla roligt, det är nästan det roligaste på hela utbildningen.

I morgon ska jag åka till bilskolan och beställa tid för "risk 1:an" sen är det dags för den stora FINALEN.

Just nu är Carro och jobbar på derbyt Hammarby-Djurgården ställningen är 1-1 nu men Hammarby har ju fått ett solklart mål bortdömt.

På onsdag ska pappa till Huddinge Sjukhus på kontroll och på kvällen är det styrelsemöte här hemma.Jag måste komma på nåt som familjen kan göra under tiden, eller i allafall Sami och hunden.

Nu ska jag kolla klart på CSI.

 

UPDATE: HAMMARBY VANN MED 3-1 !!!!!!!!   YES

Helg igen

I morse vaknade jag och hade 39,6 i feber, svettades som fan. Har även blivit genomförkyld, halsen känns som ett öppet sår.

Jag har inte gjort någonting idag på dagen förutom en runda med hunden(hon måste ju ut hur jag än mår)

Efter middagen åkte Sami och jag i allafall iväg till Kurvan för att kolla om utemöblerna jag vill ha hade kommit in, men icke sa nicke. Nästa vecka kommer dom men det sa dom förra veckan också............skit också.

I helgen blir det städning här hemma det behövs.
På måndag har jag ju halkbanan och på onsdag är det styrelsemöte här hemma.

Nu har jag ingen större lust att skriva mer för idag så hoppas alla får en underbar helg.

Helgen är över

Det har varit en lång ledighet för min man. Nu är han i allafall tillbaka på jobbet och jag får ha mina egna rutiner.

Jag började få riktigt ont i halsen igår kväll och det gör ännu ondare nu. Har lite småont bakom ögonen och nyser, få se hur det utvecklar sig.

I går var vi i St Vika och fikade hos en jobbarkompis till Sami. Hon och hennes familj är supermysiga. Det var som vanligt (känns det som) jag som körde, det gick ju bra även igår.
Terese har sin "pappa" vecka nu så henne ser vi inte förrän på måndag. I och för sig så träffar jag henne på torsdag för jag ska följa med henne på ett skolmöte.

Carro är ju här, hon ska hem till sin polare i kväll.
Sami och jag ska ta hojen och åka till ett par kompisar, tjejen klotade med sin hoj förra veckan så han skulle kolla om det var nåt han kunde fixa när det gäller skadorna.

Jag har fixat en present till henne eftersom vi missade hennes födelsedagsfest, Sami var ju på bröllop i Finland då.

I dag har pappa varit och fått sin spruta igen så just nu mår han INTE bra, stackars älskade pappa.

Nu ska jag ta och duka för middagen är klar om några minuter.

Solig söndag

Vaknade av att solen sken även idag. Det är så skönt med värmen.
Efter frukosten så körde jag till Sigtuna.


 

Våran lilla hund fick följa med oss  när vi skulle fika hos Mummi.
 
Samis syster och 2 av hennes söta döttrar var också där.

Linnéa och Hannah

Efter kaffe och jättegod äppelpaj tog Sami och Linnéa en promenad med Zita så hon fick bada.

Själv passade jag på att sitta kvar i solen med min svägerska och svärmor.

På vägen hem stannade vi till i SKHLM för att handla lite middag.
I dag blev det grillat igen, hamburgare med bröd. Gott gott.

Carro har jobbat på Söderstadion idag som publikvärd, Terese har varit där som supporter/publik. Tråkigt bara att Hammarby förlorade, men det var ju bara med 1-2, Djurgården förlorade ju ordentligt med 6-0...............

Nu ska jag ta det lite lugnt och försöka komma på vad vi ska göra i morgon eftersom det är en ledig dag till.


Påskafton hela dagen

I morse blev jag väckt av telefonen, min bror fattar inte att man ska sova på morgonen. Halv tio ringde han och undrade om vi skulle vara hemma idag. Dom tänkte komma förbi under dagen och hämta bokhyllan som Carro hade i sitt rum.

Det var ju bara till att kliva upp och käka frukost och dricka morgonkaffet. Jag tog en sväng med moppen till affären, när jag kom hem igen hade Sami redan åkte i väg med sin hoj på en tur.

      

Det blev lite stressigt att tömma bokhyllan, fröken Caroline samlar på massor med "skit", så nu ligger det grejer överallt i hennes rum.

När brorsan med familj kom passade vi på att fika lite i solen. Oliver ville inte följa med hem han ville stanna kvar här hos faster och grilla korv sa han. 
Efter mycket grin och gnäll följde han med sina föräldrar hem.

Sami och jag passade på att fixa lite i trädgården. På eftermiddagen åkte vi runt lite och kollade på nya utemöbler, vi behöver en grupp på framsidan det är tråkigt och hårt att sitta på trappen.

När vi kom tillbaka hem så var det dags att starta grillen vi grillade ryggytterfilé. Det var så gott så.

Carro har åkte iväg in till stan, och Terese har åkt till en kompis och ska sova där inatt.
I morgon är det jobb för Carro på Söderstadion, Terese ska dit och kolla på Hammarby-Gefle

Nu är det dags att återgå till tv´n.

Ha en fortsatt trevlig Påsk!!!!

Långfredag hela dagen idag

I morse vaknade jag av att Carro hällde upp mat till hunden så då passade jag på att kliva upp.   Det blev frukost och kaffe och lite morgontv.
Vid 10 tiden vaknade min kära man och kom upp. Terese vaknade ännu senare.

När klockan var 13.30 så gick jag till SKHLM för att först köpa lite blommor till mamma och pappa. Jag kom upp till morfar strax före 14. Han var sååå fin när han satt i fåtöljen och väntade på mig. Min lilla morfar hade satt på sig ljusa finbyxor, vit skjorta och slips.

Färdtjänst bussen skulle komma klockan 15 så vi passade på att gå/rulla ner för att sitta i solen en stund. Precis när vi kom ner kom bussen, en halvtimme för tidigt. Morfar blev fastspänd och vi startade resan mot Vårberg.

Vi kom fram samtidigt som Terese kom på moppen och Sami kom gående med hunden.

Maten som vi fick var som vanligt otroligt god.
Sami fick en ny kompis, Oliver va på honom hela tiden dom två busade som sjutton.

Klockan 19 var det dags att åka hem med morfar.  Terese skjutsade en kompis på moppen till SKHLM och väntade på mig när jag kom ner såjag fick köra hem. Jag vägrar sitta bakpå när nån av tjejerna kör.

Nu har Terese gått ut på promenad med en kompis, Sami och jag sitter/ligger med datorerna samtidigt som vi kollar på tv.

Vad som händer i morgon har jag ingen aning om ännu, hoppas i alla fall på bra väder.


Oj redan torsdag

I dag är det skärtorsdag.

I går var det en ganska tuff dag, hade fruktansvärt ont i huvudet. Det sitter tyvärr fortfarande i.
Satt en stund uppe hos grannen och snackade igår innan jag insåg hur mycket klockan var. Då hoppade jag på moppen och åkte till affären och handlade middag och busskort till Terese.

Kom inte i säng förrän halv ett i natt, då hade Sami redan sovit en timme på soffan. Jag gick kvällsrundan med hunden så han slapp det för en gångs skull.

I dag har det inte hänt så speciellt mycket, Carro och jag har legat på soffan, Terese har börjat städa sitt rum fast hon fastnar vid datorn hela tiden.....haha.

Just nu är hon snäll och skjutsar sin syster på moppen till Stuvsta. Hon var lite rädd att hon inte skulle hitta hem igen.

I morgon ska vi på middag till mamma och pappa. Jag ska åka med morfar i färdtjänstbussen. Min bror hans fru och söta Oliver kommer också.

Vad som händer resten av påsken har jag ingen aning om, skulle tro att Sami kommer åka lite hoj i allafall.

 Mina älskade döttrar!!!!!


GLAD PÅSK  


Solig tisdag

Oj oj vilket underbart väder.

I söndags var Carro lite rastlös, hon ville att vi skulle åka till Hedlandet. Så fick det bli, jag körde dit och Carro såg ut som ett barn i en godisaffär. Det fanns ju SKOR där.......... hon köpte ett par och lite andra smågrejer.


I går var det premiär tur på moppen, vi tog en liten tur C och jag.

I dag ska jag åka och handla sen ska jag sätta mig i solen ute på tomten.


I morgon vet jag inte vadsom kommer att hända, kanske en tur med moppen igen, vem vet...


På fredag ska vi på middag hos mamma och pappa, jag åker med morfar från hemmet. Han tar ju färdtjänsten med trappklättrare.


I dag ska Terese komma hit, hon har ju varit hos sin pappa nu i en vecka.


Grillning och solfrossa

Oj oj oj vilket underbart väder det har varit idag. Nu är verkligen våren här.
Jag vaknade klockan 8.30 i morse, käkade frukost och drack mitt kaffe. Efter det så var det dags för hundens morgon runda.
Vid 10.30 vaknade min älskade man och klev upp pigg och utvilad.

Medans Sami krattade löv så hångde jag tvätt. Vi tog en sväng till sopstationen i Östberga och slängde massa skräp, nu kommer vi in i vårat förråd igen. Skönt.

Vi åkte förbi CityGross på vägen hem för att handla inför grill middagen, vi bjöd även Carros kompisar Andreas och Lars.

Vi grillade biffar, sparris och majskolvar till det hade jag gjort potatis klyftor i ugnen, beasås och chilismör.


Det var sååååå gott. Jag drack till och med en cider, det var inte igår.

Carro och Jag



Ett måste när det grillas!

Zita älskar att ligga ute

Underbar fradag

I går var jag med Carro i SKHLM, hon skulle köpa en klänning som hon ska ha på en studentfest. Det är färgtema på festen så fröken hittade en blå klänning och ett par blåa skor. På DIN SKO hittade hon ytterliggare ett par skor.......... skulle vara kul att veta hur många skor hon har egentligen, det är en himla massa den saken är klar.

Just nu är hon på IKEA med Andreas sen kommer dom hit och äter middag med oss. Det blir trevligt.

Terese ska till Örebro i helgen på innebandy turnering.

I dag på förmiddagen satt jag uppe hos grannen i solen och pratade ett par timmar, riktigt varmt och skönt.

Golvet i vardagsrummet har blivit skurat idag, matterna skakade ute innan dom lades på igen.
Nu ska jag snart hänga årets första tvätt ute, mmmmm så gott det kommer att lukta sen.

I morgon ska vi premiär grilla för i år, det ska bli så gott. Carro vill bla ha grillad sparris och majskolvar, till det kommer det självklart bli en köttbit.
Riktigt längtar, jag kanske till och med skämmer bort mig med en cider.

Nu ska jag gå ut i solen igen.

Trevlig helg!!!!!!

1 april

I går såg jag årets första tussilago. På våran tomt har vintergäcken, scillaan och krokusen blommat ett tag nu. Tulpanerna och påskliljorna är på god väg nu. Det måste ju betyda att våren är på gång.

Jag satt ute på gården med en granne i ett par timmar igår i solen, riktigt skönt. I dag blir det nog en långpromenad med hunden eftersom solen skiner och vädret är underbart.

Den här veckan är Terese hos sin pappa och i helgen ska hon till Örebro med innebandylaget på nån cup.

Sami är på jobbet och Carro är i skolan.

Jag har glömt att berätta att Sami hade köpt 4 st Prada parfymer till mig när han var i Finland i lördags. Jo han köpte lite godis också.

I måndags åkte vi till Östberga sopstation och slängde våran gamla diskmaskin och lite annat skräp, så nu går det att komma in i förrådet igen.

Jag fick min deklaration i måndags, den var roligare än väntat.

I dag är det ju även 1 april, så nu är det bara till att vänta på å se om man kommer att bli lurad. Det är bara 20 dagar kvar till det är dags att köra halkbanan, 27 dagar till jag fyller år igen. Usch tiden går så fort.

Nu ska jag slänga in lite kläder i tvättmaskinen, kanske hinner hänga ut tvätten på tork i solen sen.........




RSS 2.0