Vilket väder

I dag har det regnat hela dagen, iof behövs det för gräsmattan är torr och brun. Men det är så tråkig luften är väldigt kvav, det åskade ganska mycket för ett par timmar sedan.

Tjejerna låg och sov till 10.30 idag. Nu är Terese på jobbet, hon slutar om 20 minuter. Carro är ledig idag eftersom hon jobbade i helgen.

I morgon ska Terese åka och hjälpa sin pappa lite med flytten. På onsdag jobbar hon sista dagen sen hjälper hon sin pappa igen, åker med sin farmor hem och sover hos henne. På torsdagen och fredag är hon med sin farmor på jobbet.

Carro har bokat och betalat bussbiljetter till Östersund. Hon åker den 7 juli och kommer hem 11 juli, hon ska hälsa på Annelie, Tommy och Jenny med familjer. Hon kommer nog få det jättekul.

I dag har jag sorterat tvätt och håller på att tvättar för fullt. På onsdag skulle värmeböljan koma, undrar hur länge den stannar......

Pappa var på SÖS idag på röntgen med kontrast av hjärta & buk. Nästa vecka ska han träffa läkaren och förhoppningsvis få cellgifter igen. Den 11 juli åker mamma och pappa på kryssning från fredag-måndag.

Nu är det dags att sortera lite mera tvätt.


Kommentarer
Postat av: Karro

Skickar en sommar kram

2008-06-30 @ 17:42:04
URL: http://tidigmamma.blogg.se/
Postat av: susanne

Hej tjejen!

Allt bra med Er! Här jobbar vi på som vanligt. Och du har varit i Axelsberg utan att titta förbi mig... hallo... vad är du för kompis egentligen?

Kram Susanne

2008-06-30 @ 22:34:38
URL: http://www.seq60.se
Postat av: susanne

okey då ra, jag förlåter väl dig! Hur har hon lyckats få en lägenhet här... Sköt om dig!

Kram Susanne



Då kommer vi väl aldrig få posten i tid för då måste han väl ta fika paus där...hihihihihih

2008-06-30 @ 22:58:54
URL: http://www.seq60.se
Postat av: Dimitra

Hej imorgon kommer rekordvärmen om man ska tro på väderprognoserna. Det vill jag göra i detta fall och hoppas att hela juli blir rekordvarm.



Trevlig vecka!

Kram Dimitra

2008-07-01 @ 16:43:18
URL: http://www.metrobloggen.se/dimitra

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0