Melodifestival final ikväll

I går var vi och grattade pappa som fyllde 66 år. Mamma hade fixat 2 olika pajer och sallad som vi käkade, jättegott var det.
Brorsan kom med Oliver och Fanny, lillkillen är som en duracellkanin han är inte still och tyst många sekunder. Terese kom ju upp direkt efter skolan men åkte sen vid 18 tiden, hon skulle som många andra in till Kungsträdgården på Rix FM Festivalen. Även Carro skulle dit men hon hoppade över besöket hos pappa eftersom hon är genomförkyld.

Mamma berättade att på tisdag kommer ASIH med en läkare och sjuksköterska hem och ska prata med dom. Närdom ringde och bestämde tiden så pratade mamma lite med dom, hon frågade hur mycket dom viste om pappa. Dom talade då om att dom läst hela pappas journal och så sa dom till mamma att hon har  en MYCKET sjuk man.

Pappa har jätteont, han har väldigt svårt att resa sig upp från sittande, hans långtidsverkande morfin är uppe i 190 mg/dygn sen äter han ju korttids tabletter också..............
Vad jag har hört så ska ju ASIH ( avancerad sjukvård i hemmet) vara kanonbra. Tur att sånt finns för man mår ju trots allt bättre hemma.

Annars idag så har vi (jag) varit ute och kört, vi kollade runt lite bland MC butikerna här i krokarna. Sami ska köpa en lite vattentät väska som han kan ha sin GPS i när han är ute och åker hoj.

Nu ska jag ta en sväng med våran hund innan Robinson och Melodifestivalen börjar.
Ha en fortsatt bra helg!

Grattis J & A till vigseln idag!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0