Vilken dag.........pust

Dagen i dag har minst sagt varit händelserik. Vi startade dagen med övningskörning, jag körde Terese till jobbet på www.flottsbro.se .

Direkt när vi kom tillbaka hem gick till till grannarna som ville ha lite hjälp av Sami. Han åkte runt bland massa olika butiker för att leta efter en reservdel men hittade den inte. Jag och Josefin gick en promenad med Zita.

Mamma ringde och frågade om jag/vi kunde gå upp till morfar och handla åt honom för pappa skulle läggas in på Långbro (mer om det senare), sagt och gjort vi tog med oss hunden och åkte till morfar. Sami höll honom sällskap medans jag gick till affären.
Vi satt sen en stund och försökte prata med honom men det går inte så bra, han pratar sämre för varje gång man träffar honom.

Efter morfarbesöket åkte vi hem och käkade middag för att direkt efter det åka till Långbro och hämta mamma och pappa som helt plötsligt skulle hem.

När väldet var avklarat var det dags att hämta Terese på Flottsbro och skynda oss hem för en kopp kaffe. Vi hann sitta i soffan i 30 minuter innan det var dags att åka tillbaka till F för att hämta Carro som jobbat över.

Nu sitter vi i soffan och känner oss helt överkörda.

I morgon är det nyårsafton och vi kommer att börja dagen med att skjutsa Carro till jobbet sen åka till Kvantum för den sista nyårsmaten som ska inhandlas.

Åter då till pappa:
Eftersom pappa har så jävla ont så bestämde ASIH läkaren att pappa skulle läggas in på Långbro http://www.slso.sll.se/SLPOtemplates/SLPOPage1____4562.aspx  för några dagar för att försöka få smärtlindringen att funka bättre. Tydligen kunde personalen inte göra så mycket mer än att öka på den medicineringen han redan har och hoppas på att smärtstrålningen som ska göras snart funkar.
Dom trodde även att han skulle må bättre av att få fira nyårsafton hemma.
Så med andra ord är han hemma igen nu.

Om en liten liten stund har jag ett möte med

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0