Ambulans till Radiumhemmet

9.15 ringde mamma och väckte oss. Hon talade om att dom väntade på att ambulansen skulle komma och hämta pappa.
När han skulle gå på toa i morse small det till i nedre delen av ryggen, pappa försökte ropa på mamma att hon skulle ringa ASIH. Inom 30 minuter kom en sköterska som började med att ge pappa en morfinspruta redan på toaletten. Efter mycket om och men fick dom in honom i sovrummet igen. Där fick han en Voltarensupp och betapred, en stund senare en till morfinspruta. Beslutet togs att pappa behövde åka in till Radiumhemmet. Ambulans beställdes och den kom efter 30 minuter, då konstaterade dom att det behövdes ytterliggare 1 st ambulans för pappa var tvungen att läggas på spineboard eftersom dom inte vet om det är något som gått sönder.

Innan pappa fick den 2:a morfinsprutan var han inte kontaktbar, usch usch.

Nu är han i allafall inlagd på en avdelning i enskillt rum på Radiumhemmet, dom väntar på magnetröntgen. Under tiden måste han ligga helt still med dropp. Dom visste inte om det kunde bli en operation.........

Nu sitter vi här och väntar på att mamma ska ringa och rapportera och tala om när vi ska hämta henne.
Vi ska även hjälpa henne och koppla in datorn igen och fixa ordning på vissa av möblerna i sovrummet som dom bara skickade ut när dom skulle in med båren.

Sami, jag och Zita åkte i allafall ut till Rullebo och fikade hos svärmor, vi hämtade även hem Zitas kam som vi glömde där.

Sami ska snart skjutsa Terese till hennes pappa för att hämta sina skolböcker för hon skulle sova här hemma i natt.

För att summera helgen så började den bra och slutade skit................


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0