Oj oj oj oj vilken duracell kanin....

I dag hade vi ju planerat att jag skulle köra till Lidingö eftersom Sami´s systerdotter Linnea har fyllt år. När han ringer dit på förmiddagen för att kolla om dom är hemma och friska så säger dom att dom skulle komma till oss. Linnea hade direkt på morgonen börjat prata om att hon ville till oss.

Ok jättekul, vi städade av lite och åkte lite snabbt och handlade. Dom kom visserligen på eftermiddagen för dom hade varit på sjukhuset och hälsat på en "sjukling".  Vi satt ett bra tag och fikade och pratade. Jag hade redan fixat en potatisgratäng så den åkte in i ugnen.

Efter ett tag så kom alla på att vi var ordentligt hungriga så då fixade jag klart middagen som då blev rostbiff, potatisgratäng och beasås.

Till fikat sen blev det glass. Linnea har haft myror i brallan, hon var värre än en duracellkanin. Vilken ork hon har den tjejen. Hon använde Sami som klätterställning ett tag. Under tiden vi kollade på melodifestivalen sjöng hon refrängerna till dom låtarna hon gillade, snälla snälla snälla och vevade lite med armarna. Hon är så söt.

Nu sitter vi här och är smått utmattade. Jullan ringde under tiden vi åt och det blev lite sent att ringa upp henne, ska göra det i morgon för det lutar ju åt att vi kanske åker till Tyresö och fikar i morgon.

Nu är det snart lopplådan som gäller.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0