Oj vad tiden går.....

Det har hunnit gå några dagar sen jag skrev, så det får bli en sammanfattning nu.
 I lördags dog våran moppe. Carro ringde från jobbet på Flottsbro och talade om att det inte hände nåt när man gasade.

Vi åkte naturligtvis dit, Sami skruvade isär en hel del men det hjälpte inte. Moppen fick stå i garaget under natten. Vi åkte direkt ut till Rullebo där vi skulle hämta nycklarna till svärmors husvagn.

På söndag morgon skjutsade Sami Carro till jobbet sen åkte i till mamma och pappa och lånade brorsans firmabil som har dragkrok, vidare till Samis jobb och hämtade släpet.

Väl på Flottsbro blev det lunch innan det var dags att lasta moppen på släpet.

Då har vi kommit fram till dagen idag. Vi började med att åka till Samis jobb för att lämna lite grejer och hämta nåt mätinstrument. Sen till Mekonomen, Biltema sen hem.

Moppen blev isär plockad igen och den här gången hittades felet. Tändstiftet satt löst...........

Nu funkar moppen!!!!!! 

 Min bästis !!!!!!

Jag missade en dag det måste ha varit i lördags, då tog vi en tur med motorcykeln och fikade hos Carro sen åkte vi till Slagsta och JAG körde hojen helt själv. Hur kul som helst.

http://www.facebook.com/video/video.php?v=115288666664

På onsdag åker vi nog ut till svärmors "tattartermos" och stannar ett par dag, vädret ska ju bli jättebra. Tjejerna jobbar så dom blir kvar hemma.


I dag har mamma och pappa varit på sjukhuset för att få svar på MASSOR med prover. Pappa har tydligen haft en liten hjärtinfarkt, vätska i lungorna och psa värdet var nu uppe i 127 ska ju fortfarande vara under 2.......
Det var tydligen nån åder vid hjärtat som var väldigt stor också.  Just nu känns det inte så himla muntert. Morfindosen som pappa är uppe i nu är inte å leka med. Han har blivit väldigt trött, det är ju iof inte så konstigt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0