Söndag förmiddag & eftermiddag

Vi överlevde gårdagen!

Tack ALLA ni som kom hit och gratulerade Carro på 18 årsdagen!!!!!

Det var ett jättetrevligt "kalas".
Många fina presenter fick Carro, den roligaste fick hon av Andreas och Lars jag kan säga så mycket att den var röd med blingbling och gick på batterier.......... Dikten/rimmet var underbar. Vi har det på film.

Carro med kompisar åkte in till stan vid 21 tiden.
Andreas mamma och pappa var kvar och kollade på melodifestivalen med oss innan dom åkte hem.

Maten, bullarna, tårtan gick åt även alla flytande allternativ. Nu väntar vi bara på livstecken från Carro. Kul att veta vart hon sov och hur hon mår idag.

Terese fick ett tråkigt samtal från sin pappa i morse att han ligger på sjukhus och ska operera sin galla under dagen. Hoppas det går bra.

Terese har sin konfirmation på eftermiddagen idag.

Vad vi ska göra annars idag vet jag inte, Terese vill göra nåt roligt.

Tack igen ALLA som kom hit igår!!!!!!!!

Söndag eftermiddag!

Terese Sami och jag åkte till Yamaha center i Haninge och kollade lite på motorcyklar. Åkte vidare till Huddinge käkade lite lunch på grillen där och väntade på att Carros pendel skulle komma från Solna där hon hade sovit på natten.

För att ha firat sin 18 års dag så såg hon riktigt pigg ut förutom rösten den var nästan obefintlig. Kul hade dom haft i allafall.

Vi åkte upp till Huddinge Sjukhus och hälsade på tjejernas pappa som ligger där och har ont, av utseendet att dömma skulle man tro att det var han som var på fest igår, rösten lät som Carros.
Han väntar på fler undersökningar sen är det tydligen operation i morgon.

Därifrån åkte vi och lämnade Carro på Andreas jobb för dom skulle åka och köpa biljetter till Djurgårdens match mot Linköping i morgon.

Nu ska jag läsa tidningarna och sitta ner en stund.



Kommentarer
Postat av: Ylva

Tack själv!
Mattias blev överlycklig när han hörde att ungarna (mest Tim kanske) hade fastnat för Guitar Hero. Jag antar att det blir ett sånt inköp inom kort....

2008-03-17 @ 10:49:47
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0