Torsdag fortfarande kväll!!!

Skjutsade som vanligt Terese till skolan, åkte hem och gjorde inte så mycket.
Gick en promenad med Zita.

Hämtade Terese efter lunch, åkte och handlade, hem med maten och åkte vidare till Skärholmen och köpte kläder till Sami (mannen) och 2 st örngott till mamma och pappa. På dom stog det Världen bästa mormor och Världens bästa morfar.

Vi köpte även en näspiercing till Terese.

När vi skulle åka hem träffade vi morfar, han skulle ut på en liten promenad, lovande honom att jag skulle komma över och fika på kvällen.

Vi åkte till mamma och pappa och lämnade "presenterna" dom blev jätteglada.

Väl hemma igen käkade vi och sen var det dags att åka igen. Denna gång till Vårbergs kyrksal, Terese skulle betala för lägret hon ska på. När vi var där kom våran granne med sin dotter Josefine, hon skulle vara där på körsång. Det kom inga andra barn så vi stannade kvar där och sång vi också. Det blev massor med kyrksånger och ljuständning, riktigt kul faktiskt.

Terese tog tunnelbanan till träningen och jag åkte till morfar och fikade med honom, han börjar bli gammal nu 91 år är ju faktiskt en aktningsvärd ålder.

Sami fick laga middag själv idag, haha det är inte ofta han behöver göra det men det gick ju bra det också.

Han blev jätteglad för presenterna han fick, det var ett par svarta jeans en svart skjorta med gråa ränder och 2 par boxer.

Nej nu ska jag ta och krama kudden. Vi hörs i morgon.

Krama varandra mycket.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0